95

Анонимен

преди 2 години

Този е платен слуга на черепа от Дубай , който видиш ли, просто убил няколко си човека, както сам си призна днес!!!

94

Анонимен

преди 2 години

Карето научи нова дума, сега ще отзовава. Оставка, неграмотен долен лъжец

93

Лични войни

преди 2 години

ПростоКиро да си води личните войни с Гешев далеч от прожекторите! На никой не му дреме вече цяла година слушаме за свадите му с Гешев. Чак започнах да симпатизирам на Гешев.Продължаваме Подмяната знаят ли, че има и други неща за вършене в тази държава?

92

Анонимен

преди 2 години

Дано и на българите им светне червената лампичка, че ти канадецо и останалите некадърни анонимници погубвате България всеки ден и час!

91

Анонимен

преди 2 години

Абе, кой не дойде, той не ни изклати. Сори, че гласувах, за тези келем. ета.

90

Анонимен

преди 2 години

Петков, правиш поразии, ти и Асенчо , и Рашков. Но ти ще си биеш камшика към Канада, а ние ще останем тук, и поразиите ви този път и Борисов ще се затрудни да ги оправи. Злобни некадърници !

89

Лигльовци

преди 2 години

Защо Лена Бориславова взима 13000 лв когато народа гладува?! И какво по точно свърши тоеа правителство освен смешни милиционерски арести за вдигане на рейтинга. Народа да не би да яде пасти?! Всичките от това ПП сте *** и нагли ***, които си пълните сметките на гърба на народа! Никой не му дреме за Гешев. Това си е ваша лична война! То е очевидно вече.

88

Анонимен

преди 2 години

Що сакате от момчето, не виждате ли, че с Зеленски всеки ден, едно и също си баят. От едно котило са Байдтново. Партньорите ни, та партньорите. Кой те бръсне бе Кире, каквото ти кажат, това ще правиш от Козяк.

87

Анонимен

преди 2 години

"над 80% от българите НЕ подкрепят военна помощ" -как го разбра това бе, Петков ??? Мен никой не ме е питал. И всичките мои познати не са питани.Пак приказваш глупости и лъжи.

86

Чоко

преди 2 години

Кирчо, боли ме онази работа, дали Бойко ще е в панделата или Гешев няма да е прокурор. Това, че ще се саморазправиш с опозицията няма да ми напълни хладилника нито да ми напълни резервоара или да ми плати газта. Имаш много по-големи проблеми и сде заеми с тях ако си в час , разбира се. Ако не си , помоли Ококорения да помогне.

85

Анонимен

преди 2 години

За такива екземпляри като Петков върховенство на закона е само, ако другите са нарушили закона!

84

Анонимен

преди 2 години

Ако прокуратурата наистина работеше ти трябваше вече да изтърпяваш наказанието си от 3 години лишаване на свобода за лъжата ти, че си вече български гражданин, а ти не си бил никога такъв, по чл 313 Ал 1 от Наказателния кодекс.

83

Анонимен

преди 2 години

Светва ти акъла в тъпата глава.

82

Сър Уилямс

преди 2 години

Г-н Харвардец моля обърнете внимание на цените на горивата, хранителните продукти, строителните материали! На никой не му пука вече за Македония и Борисов, вече имаме по - голям проблем ...

81

Анонимен

преди 2 години

Ти па си един работещ, егaти клоуна..... Ако имаше работеща прокуратура, ти и Рундю заради лъжливата декларация, нямаше да сте на постовете, които заемате. Но нали няма никой над закона!!! Откак комунистите на Рундю са на власт: високи цени, инфлация, спекула, недоимък,..... списъка не свършва

80

Анонимен

преди 2 години

То и правителството е не работещо. План за възстановяване нъц, икономически разтеж - нъц, да не говорим за поразиите във външно политически план. Какво хубаво се случи след 3 месеца управление. Нищо. Дъвката съдебна реформа дето нито се яде, нито топли. Бясна съм.

79

Анонимен

преди 2 години

Кирчо е безкрайно прав - прокуратурата не работи! Ако работеше, Кирчо и компания трябваше да са подсъдими! Канадското момченце дойде в България, за да позволи на западните хиени да ни дооглозгат. Да им свърши всичката *** работа и онова, което е останало от България, да бъде продадено. Македония, шистов газ в Добруджа, чужди пенсионни фондове...не всичко е бизнес, кириле!

78

Кръстьо

преди 2 години

Символични действия на едно символично правителство. И навън и навътре символизъм.

77

Чоко

преди 2 години

Всичките тези разпити по скайп и т.н. са абсолютни тинтири-минтири. Какмо се очаква да каже човек , чийто враг е Бойко Борисов. Докато не се представят неопровержими доказателства , потвърдени със СРС-та и други материали, всичко е несериозно. Ако правосъдието работеше по този начин значи, че с нищо не се различаваме от правосъдието на Сталин.

76

Двоен стандарт

преди 2 години

Как, когато незаконно подчинения ти силов министър арестува лидера на опозицията казваме - "Никой не е над закона", а когато законно се повдига обвинение от оторизираните по закон органи за престъпление от един ококорен зам. министър председател, това вече е голям проблем ! Нали - "Никой не беше над закона" !!! Или когато е наш човек - може !? Това е двоен стандарт, а той е присъщ на лъжците, лицемерите и мошенниците, каквито всъщност са *** от "промяната" !