15

Майора

преди 2 години

Хубаво е да се правят изказвания от човек , който не е над закона! А с неверните данни Петков наруши Конституцията и показа че е над закона , а Рашков си мисли че е социализъм и действа както беше по онова време ! Не е работа на премиера да дава оценка на прокуратурата , а колкото до евро прокуратурата там действат две евро прокурорко под давлението на Кирчо и Божков , чиито съпрузи са на длъжности в кабинета!

14

Анонимен

преди 2 години

Ако има качествена съдебна реформа, ще считам това правителство за много успешно.

13

ВЪПРОС

преди 2 години

А съда много ли е работещ , още качествено и законно ? Не съществува толкова голяма лампа да го освети !

12

Анонимен

преди 2 години

Киро, имай късмет да изгоним посланик, некадърен провал такъв. Спри да се надъхваш,че няма да останат безнаказани делата ти. Срам, срам. Оставка веднага, на мига, неотложно

11

Кирил Лъжецов

преди 2 години

Киро, какво стана с четирите моста над Дунав, трите тунела над Стара планина, 3 000 км нови пътища, АМ Хемус докъде я забатачи?

10

До Диана

преди 2 години

Наистина е добре да посетиш психиатър с тая обсесия от БСП. Има някакъв шанс да се повлияеш от медикаментозно лечение.

9

Анонимен

преди 2 години

Брат близнак, на Зеленски, продажните кел. мета на Америка. Кой, го боли за България, ЕС или Нато, ако могат нещо да използват природни ресурси, и географското ни положение. Това е.

8

Taню

преди 2 години

Факт!

7

Анонимен

преди 2 години

Защо да е изумително, че Василев е привикан от прокуратурата. Той е действащ министър, а според закона такива престъпления като тива на Василев се водят с особена опасност за държавата?

6

Анонимен

преди 2 години

Народът вече е насочил прожектира си към тебе, комунистически мамин лигльо!Инфлацията в страната е над 30%, спрял си всички строежи на пътища, детски градини, училища, разпадат се язовири и ТЕЦове, защо не ги поддържаш

5

Диана

преди 2 години

То да е само прокуратурата! Всичко у нас работи с краката нагоре по тези БСПарски закони. Не прокуратурата е виновна, а законите, Петков! Докажете, че прокуратурата не е спазвала законите! Ще докажете, ама на куково лято..Просто пипето ви е много недостатъчно за толкова сложни разсъждения и още по-сложни изводи...БСП И СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

4

Анонимен

преди 2 години

Каскетчето не е за смяна, за бесилото е!

3

Анонимен

преди 2 години

И срещу тебе светът всички прожектори - изнудването над шефа на Инса Ойл Самуилов извършени от ортакът ти Асен Василев.Никой не е над закона!

2

Анонимен

преди 2 години

Всички сте едни против народа .Кире ти почна май м.миналата година .За 1 г Мане за 1м.долара построи в Сенегал болница и училище .Ти си отврат като всички продажници от 1990г насам

1

Анонимен

преди 2 години

Кириле, в тязи посока, която гледаш ти към Козяк, не е нашата. Нашата кауза е мирна България, за децата ни.