55

Анонимен

преди 2 години

Канадеца и Херо вън от България

54

Анонимен

преди 2 години

Прав е Киро ,нема как да се оправи България когато е населена с тотални...Прочетете какво са писали и ще се уверите в това.

53

Божков

преди 2 години

Мотахте се една година с борисов и гешев скоро божков сменя и васНеплатени борчове при него не варвят

52

Киро!

преди 2 години

Пращай ракетите на Украйна! Стига се занимава с прокуратурата! Изобщо не е твоя работа да и се месиш...

51

Анонимен

преди 2 години

Прави бяха тия, които казваха, че целта на театъра с ареста на Бойко е прокуратурата да бъде дискредитирана. Евала, пичове, добри сте!

50

ПРОСТ-о Киро

преди 2 години

Няма закон който да регулира наглостта и шашкънията на този фигурант на фигурант !!!

49

Анонимен

преди 2 години

Айде бе кво се мотате , черепа ще си иска парите накрая

48

АБе тъпандур

преди 2 години

Кога ще разбереш ти, Василев и Рашков че не може само с лъжи и пропаганда. Размина ти се за невярнат декларация и ти реши че можеш да си правиш каквото искаш в тази държава. Е сега всеки трябва да отговаря за действията си, нали закона е за всички и никой не е над закона. Ако всчико е наред защо се притесняваш ? Ако рашков образува производство срещу Борисов може за един ден, а ако прокуратурата го направи за един ден е удар срещу правителството ? Тая комунистическа пропаганда ми омръзна

47

Анонимен

преди 2 години

Какво разбира Петков от прокуратура? Дали зная мястото й в наказателното производство? Прави ли разлика между прокурор, адвокат и съдия? Да се надяваме, че Лена му е обяснила това, което е научила от учебниците. Защото практиката й са няколко години в търговското право, не в наказателното.

46

Вьзмутен

преди 2 години

Вярно е не работи рашков вместо да размахва листове срещу авера ти кокорчо от прокуратурата - трябваше вече да го е арестувал да не укрие доказателства

45

Женята от Женева

преди 2 години

Гешев не може да го мръднат и с топовен гръм. Най-важната причина, поради която ще си заминат харвардите и компания, е изва нов Висш съдебен съвет наесен, и кокорчовците не трябва да имат роля при формирането му. Макар че, каквито са кадърни, дори да изберат "техен" ВСС, пак няма да съберат 2/3 да бутнат Иван Гещев, защото избраниците им ще се отметнат една част.

44

Анонимен

преди 2 години

Окъде го изкопахте тоя смот.няк. Завършил Харвард, колкото аз Оксфорд. Лигльооо.

43

Анонимен

преди 2 години

Ти кажи колко евроатлантически цивилизационни кавала направи днеска.

42

Красив

преди 2 години

Егати простото народ

41

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами светнаха прожекторите да ни покажат пълната некомпетентност на кирчовците и грубото погазване на законите от рашкоФците, скоро ще осветят и милиардите които правителството но Подмяната усвоява на пожар без да ни дава никакъв отчет по кои чекмиджета ги завира ... само за 100 дни картинката се освети напълно и се разбра защо Гешев е главната заплаха за Хунтата на Черепа и фигуранта и радевите им калинки ... !!!

40

Анонимен

преди 2 години

ВРЕМЕ Е ДА СИ ХОДИШ НЕМНОГО УМЕН БРАТКО

39

Анонимен

преди 2 години

Не работи, щом си на свобода. Ти си и най-явния клиент. Особено за въвличане ввъв война. Тогава народа няма да ти прости!

38

Анонимен

преди 2 години

Петков, оставка!

37

Анонимен

преди 2 години

Е и какво като прожекторите си псветят, промяна нема. Прожекторите светят и за правителството - същата работа промена няма, всичко си върви по старому, ниски заплати и пенсии, високи цени, спекула, корупция на всека крачка, на всеки метър.

36

Анонимен

преди 2 години

Прав си да го питаш за инвестициите, защото миналият август тоя *** на снимката шумно обяви и даде 35 млн от нашите пари на някакви албанци, които твърдяха, че започват да строят завод за електроколи.Ти чул ли си да има такъв завод?