135

Сатир

преди 2 години

простото кире, съвсем просто. Хора това ли е мярката Ви за компетентсност и полезносто?

134

Михаааал

преди 2 години

Все по често чувам да говорят че Киро бил много *** и ***, вярно ли е.

133

Анонимен

преди 2 години

Много е зле това момче , радев ни го натресе

132

До 139

преди 2 години

И като го махнем кой ще сложим,Дон Баце от затвора ли?

131

Кметът

преди 2 години

За 100 дни управление човека се постарая и то по време на страхотни кризи да прекара тръбата за газ ат Гърция, а Баце за 12г. не успя,но пък на време го арестувана.Евала!

130

Реалист

преди 2 години

Давай Киро,измети гърбавата *** в затвора.А после увеличите доходите на хората като в Гърция и България ще просперира и народа ще ви подкрепя.

129

Анонимен

преди 2 години

То пък щото Киро и сие свършиха нещо откакто са на власт. Та се вгледал на прокуратурата и тръгнал да поучава. Ако е верно, че и юмруци размахва, не е на добре. За него!

128

СТИГА ТЕАТЪР..!!

преди 2 години

Темата е - СВРЪХВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ВСИЧКИ СТОКИ = ГРАБЕЖ НА ПАРИТЕ НА ХОРАТА..!!......... Затова сега ОФ-РАДЕВ =ДС/БКП.. разиграва незаконните арести на опозицията...

127

Анонимен

преди 2 години

Гунчева от Възраждане днез се е изходила,че Русия има възможност с точна ракета да взриви МС.Нека преди това репетират на "Хр.Ботев"111.Ще е от полза.

126

Умно Кире

преди 2 години

Давайте да го сваляме че става страшно

125

Просто КИРЕ

преди 2 години

До гостЗавършил го е на снимка.

124

Анонимен

преди 2 години

днес изтече поредното видео със снаряди made in BG. Бездействието на нашата армия и прокуратура означава, че ние сме просто щат 51, който вече е част от войната в Украйна. Дано ви харесва промяната.

123

гост

преди 2 години

А стига бе хора засрамете се . Имаме премиер за чудо и приказ и малко държави биха се похвалили с премиер завършил Харвард който милее за народа си . Ето спря помощите на пенсионерите за да не затлъстяват и да водят здравословен живот . Обеща при ядрен конфликт да раздаде при това напълно безплатно на всеки йодирани таблетки . Човека мисли за вас а вие злословите .

122

Сатир

преди 2 години

"Всички хора, които са се обогатявали с корупция, трябва много да се страхуват от нас" Простото кире се взе на сериозно! трътлйо а обясни защо? Не си прокуратура, съд и тнт. Ти си случаен прай министър с задължение да си ходиш.

121

Ванчо

преди 2 години

Бате живота си върви.От както сте на власт обедняхме още повече. Нашите деца компромати срещу Баце и Гешев не ядат.

120

селянин

преди 2 години

НА Божков адвокати му не требат, он си има Рашков и Киро истината.Евала!

119

ози

преди 2 години

МИЖИ, ДА ТЕ ЛАЖЕМ - това е вашето верую,затова сте тука,народа за вас е стадо,държите се един за друг, че паднете ли ще видите парламент през крив макарон

118

Анонимен

преди 2 години

За кокошка няма прошка, за милиони няма закони. Защо прокуратурата не задържа Божков и Василев когато имаше възможност. Така ли се защитават от прокуратурата милиардите откраднати от данъкоплатеца?

117

паф

преди 2 години

понеже държите на институциите, затова ли правихте фалшивите арести.....от млад си станал голям лъжец, а напред-пази боже!

116

Рео

преди 2 години

Стига сте се джафкали само с Бойко и Гешев, вземете най-сетне свършете нещо за тая държава, защото летим стремглаво към пропаст.