114

Улицата

преди 2 години

Време е крадлата да отиде в затвора за дълго.

113

Анонимен

преди 2 години

Добре, разбрахме, само кажи колко ти струва колата и колко ти струват разходите на година за нея с всичко, поддръжка, смяна масло, гуми , застраховки данъци. Не всеки има 10 хиляди лева да си купи кола на старо и да дава по хиляда лева на година за кола.

112

Alex

преди 2 години

Аз пътувам гратис. Като ме хванат, ако въобще изобщо се правя на *** или казвам, че съм ром гей трансгендер. Те си го заслужиха! Преди бях с карта за цяла година от 365 лева. Падение!

111

До 112

преди 2 години

И аз пътувам с талони по 1,20 лева, но сега има предложение да се премахнат. Билетът ще поскъпне и от 1,60 ще стане 2 лева в близките месеци. Въпросът не е само в цената, а и в време и удобство. Налага ти се да пренасяш по-тежки неща, а това става с кола, а не с градски транспорт. Налага ти се да се вместиш в някакво време, което пак става с кола

110

Анонимен

преди 2 години

Откакто по България направиха бус лентата , доста бързо се пътува с 204. Около 30 минути, с кола не вярвам да стигнеш много по бързо в час пик. Ползвам и трамвай 7 с него до НДК стигам за 10 минути, което е около 6 км

109

Анонимен

преди 2 години

"В Амстердам всеки втори не ползва нито кола , нито градски транспорт а се движи с колело и плаща 0 евро." - Абсолютно! Мой приятел бе на стаж във фирма за търговия с дървесина. Офиса беше в центъра, а собственика - мултимилионер, всеки ден пристигал на работа на колело. Докато бъргарина троши по 5 бона на година за поддръжка и разхождане с автомобил, холандеца се чуди дали да почива в Перу, Тайланд, Куба или Южна Африка.

108

Анонимен

преди 2 години

Кажи колко ти струва колата , не ми разтягай локуми. Най големите трошки са по 2-3 хиляди лева, ти трошка на 20 години ли караш или ДА. Нормалните коли са по 10 хиляди лева на по 10 години, а новите започват от 20 хиляди за смешна за дачия.

107

До 112

преди 2 години

А колко време ти струва това отиване от Борово до Дружба? Цял живот в пътуване ли ще прахосаш?

106

Анонимен

преди 2 години

Най-слабия кмет на София. Превърна столицата от социалистическа добре подреден европейски град е капиталистическа kлоака. Допусна много злоупотреби, грабеж, мръсотия и простотия.

105

Анонимен

преди 2 години

Пътувам от Борово до Дружба редовно с 204, това са някъде около 30 км отиване и връщане , купувам си талони за по 1.20 и си ги ползвам когато ми трябват. 30 км ми излиза 2.40

104

София

преди 2 години

Движението из града с градски транспорт е адски нерентабилно. С автомобил се стига в пъти по-бързо и по-удобно, да не говорим за безопасно, спрямо градския транспорт. А недай си боже да хванеш час пик, стоиш натъпкан като в консерва. Климатици, удобства, такива работи са само митове и легенди. Случвало се е да пътувам в автобус с климатик, като вътре в автобуса е 10 пъти по-топло от външната температура. И накрая, реално нищо не предлагат от СО, но ми вменяват вина да оставя автомобила. Няма как

103

Анонимен

преди 2 години

Тия от СГТ да ми обяснят логиката в малък автобус, минаващ през сума ти училища и болници на Медицинска академия, пуснат през забележете 20минути!!!!!! интервал / това било нормален интервал за градски транспорт в София!!! / да качиш ученик с 10-12 кила раница на гърба, да виси в задръстването 40 мин, без възможност за сядане, натъпкан като сардела и с маска. И щели да разреждат още автобусите. Ами супер- после се чудете що всеки е с кола!

102

До 102

преди 2 години

Пак бъркаш. По моята логика с колата пътувам задължително извън София и така и така си плащам данъка и всичко останало за колата. Отделно, че по моята логика достатъчно често и в София не мога да свърша нещо без кола. По моята логика колата я имам, както имам телевизор, пералня и т.н. Ти ако искаш живей ев пещера и няма да имаш разходи.

101

хаха

преди 2 години

В Амстердам всеки втори не ползва нито кола , нито градски транспорт а се движи с колело и плаща 0 евро. Хайде марш на велосипедите, ама направиха по 2 лева баничките и като бухнете 2 банички и пак ви 4 лева разход

100

Анонимен

преди 2 години

"Градският транспорт се ползва когато е бърз и редовен, което не може да се каже за транспорта в София при Фандъкова" - метрото е на 4 минути, а автобусите в най-затънтените покрайнини на София на 15-30 минути. Имаш и електронни табла и безплатен телефонен номер да провериш кога идва следващия автобус. Ако искаш Фандъкова да дойде да те хване за ръка да не припаднеш докато се ориентираш в живота, а?

99

Анонимен

преди 2 години

Като най-накрая освободиш поста на кмет по един или друг начин(дано видим и за теб една акция като тази за шефа ти от онзи ден), ако застане някой с поне малко морал, ще вземе да се окаже, че бюджета може да не е чак толкова недостатъчен.

98

До 88

преди 2 години

Хайде без манипулации. Как е виждаш с градския транспорт да водя деца на детска градина и след това да успея да отида на работа. Сега с колата това е 40 минути, а с градския транспорт би отнело повече от три часа. Да не говорим че от най-близката спирка на градския транспорт до работата ми е около 4 километра.

97

Анонимен

преди 2 години

По твоята логика пътува веднъж годишно с колата. Плащаш гражданска, преглед, данък и колко ти струва... Колата подарък ли ти е или

96

Анонимен

преди 2 години

За да привлечеш пътуващи в градския транспорт, той трябва да е на разумни интервали и с удобен маршрут. А не да ме караш да вися на спирката 20 минути, да не спира поредният автобус, понеже закъснявал с графика и да чакам следващия още 20 минути, да е претъпкано и да не се диша, да си орязала половината маршрути в угодия на "бизнеса", щото ръсят пачки, за да правят заведения по тротоари и улици, а народът да трамбова по половин час пеш през кучешки ***, за да стигне където му трябва!!!!!

95

колите са смърт

преди 2 години

Спрете тез ***. Водят до залъстяване и инфарт. Водят до замърсяване и рак, бе. Задръстване и пушеци на кръстовищата. Директни катастрофи с лопата да ги ринеш. Ползването на кола трябва да стане 10 хил на година без да се качиш. Може да се качите на колело, а ако ви мързи има и тротинетки. Градския транспорт в софето ви е почти безплатен. Взимате 2-5-но на прованса, ама сте алчни. Пак ви е малко.