174

Дървен Шоп

преди 2 години

Даскалице , ами в колапс ще е защото половината роми от България са в София и не познават билет какво е , за карти е абсурд ! Роми в метрото някой да е виждал ?!

173

Анонимен

преди 2 години

данчето дондукова-игнатиева я поздравявам с песен на група трамвай 5

172

Щирлиц

преди 2 години

Ето до какво води строежът на метро,и велоалеи.Честито на всички,усвоили правилно средства покрай тези исторически обекти!

171

Анонимен

преди 2 години

Защо натопи Иванчева,*** како...Всичко се плаща на този свят.Отваряй портмонето.

170

Дедо Гочо

преди 2 години

Що така бе " Слънце " нали всичко беше прекрасно толкова години пък сега питай мъдреца от Банкя

169

ДА ВЕ !

преди 2 години

Тя и Лилето Павлова каЗА нещо за фИНЕТКИТЕ , АМъ ....!лИЛЕТО пАВЛОВА КОГА ЩЕ ВРЪЩА ПАРИТЕ ЗА ЯЗОВИРА В ПЕРНИК , или е ''заварено'' положение ВЕЧЕ ?Краденето от герб и шайката му , ПРОДЪЛЖАВА ...

168

Анонимен

преди 2 години

Я, Картофка се загрижила за София ?! А тя що не беше оназ вечер в джипката , заедно с гуруто си ?!

167

Анонимен

преди 2 години

Има квартали които са забравени от кмета.Строят се никому не нужни и от никого не посещавани площадки, само за да се усвоят пари от близки на някого фирми. Такъв е примера в Кремиковци. Елате да видите площадката до рудника. Никой не я поглежда. През това време улиците са осеяни с дълбоки ями. Съсипаха зелените площи в парка и там направиха място за среднощни сборища.

166

Реалист

преди 2 години

Как Данче,вие от гърбавата партия сте хем нагли,хем корумпирани, хем некадърни. Затова докарахте държавата до колапс.

165

a.a

преди 2 години

но *** от Спаси софия добавят нови и нови трамваи, рейсове....при положение, че всички се движат с колите си. Да поискат паркинги обаче забравят

164

Анонимен

преди 2 години

Къде потъват парите на София да каже тая стрина. Всеки плаща данъци за жилище, а един блок си е едно село /олко блока има в София/, плащат се данъци за коли, купуват се карти и билети за гр.транспорт, къде са парите които не са никак малко.

163

Бебе до 169

преди 2 години

Софийския транспорт е скъп заради големият брой нередовни пътници. Понеже не могат да подкигурят нормален контрол вдигат билета на малкото останали наивници с билети и карти. Елате да видите как се пътува гратис в автобуси по линиите 117,118,118.От време на време офанзива на проверки-това е цялата дейност на градска мобилност.

162

митко

преди 2 години

Наистина Фандъкова трябва да си ходи,но преди това трябва да има съд и затвор за гербаджийските крадци.

161

Кьовеши идва

преди 2 години

Софийският градски транспорт винаги е бил уникално мръсен, неудобен, неточен и скъп за стандарта на страната. А точно тази клептоманка трябва да мълчи. С Боко и Ко. откраднаха милиарди от транспорта.

160

Анонимен

преди 2 години

Кога най-накрая ще се разкараш, самоковска лелка? Очевидно е, че идея си нямаш как да ръководиш град, който има повече потенциал от половината големи европейски столици. Просто се разкарай и дай шанс на някой друг, по-зле няма как да бъде

159

бай онзи

преди 2 години

анонимко 158, пред оня вреслив неадекватен п*дал бонев, даскалицата ще ти се стори като истински управленски материал. Тая вярно че не става, но "спаси софия" не са много по-добре. Пример за адекватно управление е по-скоро кмета на район Слатина в момента

158

Анонимен

преди 2 години

Я сега вижте частните превозвачи с договори със столична община на кои другари са? Май са на другари коалиционни партньори... ехххх *** се върнаха на власт на всички нива в държавата, а "демократите" ги крепят безрезервно. Пък други едни партии били купени и на издръжка някъде... Айде стига с тоя цирк, един дол дренки са всичките. Дори тоя Спасителя Др*сли Бонева е продажен до мозъка на костите си - от години ги "хранят" герберите с малки поръчки и свързани фирмички.

157

Анонимен

преди 2 години

Фандъче я кажи от "Столична" ЕТ колко изкара? Транспорта и целия леш тук е само заради тая и шайката около нея.

156

кофти , МНОО КОФТИ

преди 2 години

Напълниха Парламента със колибарки , същото МЯКАНЕ е и във всички държавни институции , ''вожда'' на герб да си ги върне по колибите , от селянин гражданин става , но от колибарки , НЕ !

155

Анонимен

преди 2 години

Пак ли : Стягайте коланите !Пенсиите ---БЕЗ ИЗМЕНЕНИЕ , заплатите , същУ !