94

Анонимен

преди 2 години

От Овча Купел до Орлов мост с колата си съм го засичал ми е 35-40 минути, а с метрото откакто го пуснаха за 25 минути

93

До 88

преди 2 години

Явно говориш за едногодишна карта, но това е твоя поглед. Да погледнем по друг начин. Пътуваш веднъж годишно на разстояние 3 км. С градския транспорт по твоята схема струва 365 лева, а с кола ти струва под 1 лев. Ако пътуваш 10 пъти годишно, с градския транспорт ти струва 36,50 на пътуване, а с колата по под един лев. Ако пътуваш 100 пъти годишно, по 3,65 с градския и под 1 лев с кола. Да продължавам ли?

92

Анонимен

преди 2 години

Проблемите в София идват липсата на отчетност при наеми на апартаменти. Не е редно някв *** от Каспичан да не си смени местожителството и да плаща данъци в Долно Карнаре докато ми паркира на детската площадка в София. Нали не се оправяте в провинцията и бягате на Софията? Кога ще започнете да плащате наравно с родените и регистрирани в София, кога ще престанете да бъдете евтини до мозъка на костите си? Имате ли въобще достойнство?

91

Анонимен

преди 2 години

Строителството трябваше да бъде забранено много отдавна. Вече не се живее нормално

90

Анонимен

преди 2 години

Тази и преди изборите говореше, че няма да скачат данъците, а след изборите.... забрави.

89

Анонимен

преди 2 години

Софианци ще ходят пеш!

88

До 90

преди 2 години

Хайде не слагай разходи по колата, които ще си ги плащам и ако пътувам с градския транспорт. Колата е необходимост и всеки нормален човек я има и ползва. Това, което си изброил си го плащам винаги, независимо с какъв транспорт пътувам ежедневно.

87

Анонимен

преди 2 години

Градският транспорт се ползва когато е бърз и редовен, което не може да се каже за транспорта в София при Фандъкова. Давам пример - ако един автобус се движи на интервал от 6 минути, с него пътуват определен брой хора. Фандъкова решава да оптимизира линията и разрежда автобусите на 12 минути. Резултатът е, че пътуващите намаляват двойно. Фандъкова вдига интервала на 25 минути и с автобуса остава да пътуват само ученици, и най-възрастните пенсионери

86

ежко

преди 2 години

Днес бавни сте като охльови. Гешев иска имунитета на депутата от ДуПяСе. Че го е и получил. Вие кога ще съобщите? Утре по това време ли?

85

Анонимен

преди 2 години

А колко ти струва данъка за колата, колко струва прегледа и застраховките. Тези 400 лева *** ли ти ги плаща, че ти било евтино с колата. В сервизите без пари ли ти я поддържат тази кола, а дори и някоя каручка да си купиш пак трябва да дадеш 2-3 хиляди лева за да си я купиш.

84

Д-р Аков

преди 2 години

До д-р Исня. Прав сте колега, но те са вече паталогичен случай и само скалпел е лечението от тях.

83

Анонимен

преди 2 години

А с рейса , метрото, трамвая плащаш по 1 лев на ден. Да , един лев и може и 50 км да се возиш неограничено с трамваи, метро .... Всичко.Затова има карта за градски транспорт, за да е евтино. 5 км за София са нищо разстояние, нормално хората отиване и връщане до работа може и над 15 км да им е , което с кола ще ти струва 4 лева минимум плюс поддръжка и да имаш място къде да паркираш, защото ако спреш на тротоар или в тревата може и 100 лева за паяк да ти струва.

82

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, че е по-евтино с личната кола, отколкото с транспорт по друг начин. При родител ходещ на работа и водещ две деца на училище или детска градина, има два варианта - с личния автомобил или с такси. С градския транспорт е невъзможно. Отделно, че с личния автомобил е по-евтино, по-бързо и по-удобно. Билетът в София е 1,60 лева, с 1,60 лева, минаваш с кола около 5-6 километра при новите цени на бензин и дизел, а ако си на газ и повече.

81

Анонимен

преди 2 години

Фандъка изкара 14 години и може да се пенсионира, ама кирчо и *** още от първия месец ги посрещат със снежни топки, едва ли ще изкарат и година.

80

решение

преди 2 години

Ще крадете по-малко

79

ФАН-ДЪК

преди 2 години

Крайно време е фандъкОВА да си ходи..

78

...

преди 2 години

Данчето е неформален директор на Артекс и Главболгарстрой

77

Анонимен

преди 2 години

Интересно, че всички се местят в София, Пловдив, Варна, Бургас , а там от много години само кметове на ГЕРБ.Отивайте в Русе, Перник ... на хубавото, там са можещите от БСП и градовете са като от картичка. Тротоари като слънце, паркове, градинки, градски транспорт без пари...

76

Анонимен

преди 2 години

Фъндъкова,къде са ти подземните паркинги,детските градини,детската болница,защо улици и тротоари са в плачевно състояние.Ама защо ли питам,като си имаме един прекрасен пример за некадърност-ул."Граф Игнатиев.

75

Анонимен

преди 2 години

джипси куин крадлата