134

Анонимен

преди 2 години

Как е по-евтино? Да пеете на ръка или с автоматична пералня? Защо не перете на ръка, като е по-евтино? Същото е и с колата и с градския транспорт.

133

Анонимен

преди 2 години

"За да не ползвам градския транспорт си купих жилище в центъра на София на пет минути пеша от жълтите павета и си ходя пеша на работа." - браво! Това е правилно мислене и правилен начин на живот. В 21ви век една икономика е до толкова ефективна до колкото населението оптимизира време и разходи! Евала на Японци, Американци, Холандци и на такива като теб!

132

Анонимен

преди 2 години

Естествено , че градския транспорт е по-евтин и удобен. 2 лева ти струва час да паркираш в центъра.

131

Alex

преди 2 години

Пише се рЕторичен въпрос. От рЕторика. Всеки сам си преценя как се пише де :)

130

Alex

преди 2 години

*** не е партия бе. някаква група объркани хора с псевдофюрер.

129

Анонимен

преди 2 години

Имам кола има и градски транспорт. При тези първоначални условия, кое е по-евтино, по-бързо и по-удобно? Риторичен въпрос ...

128

Анонимен

преди 2 години

Скоро идва Възраждане и ще оправим нещата!

127

хахаха

преди 2 години

И като първата ти година каското било 4800 лева, как ти било по евтино с колата от с градския транспорт. Аз и приятелката ми за една година даваме 730 лева за карти , двамата за градски транспорт в София, като ползваме и рейсове и трамваи и метро колкото си искаме и когато си искаме. Двамата си хващаме метрото и си вземаме райън или уиз редовно до Виена, Милано, Барселона за по 50 евро има полети и така си харчим парите които ти даваш за каско

126

В

преди 2 години

В София 80% са гратисчий в градския транспорт. Да кажем че дневно го ползват 200000 по 1.6лв ... 30 дни. Това са близо 8 милиона на месец шшшш алоооо софиянци вие се возите с парите от данъците на цяла българи

125

Alex

преди 2 години

131 - това в кое период е било?

124

Анонимен

преди 2 години

Градският транспорт в София го намразих, когато от ж.к.Младост до Орлов мост пътуването ми отнемаше над два часа.

123

Alex

преди 2 години

Каква е тая кола та каското й да е 4,5 бона?

122

Анонимен

преди 2 години

По време на епидемия като тази, трябва да спират напълно градския транспорт на София и хората да ползват личните си автомобили.

121

Анонимен

преди 2 години

"Откакто по България направиха бус лентата , доста бързо се пътува с 204" и аз съм така със Младостките автобуси. Слагам слушалките и съм на Орлов мост за 25 минути, с кола за 18. А с метро за 15 с чакан. Пеша правя прехода за 50 минути. При наличието на толкова таксита, апликации за споделено пътуване и фирми доставящи стоки по домовете повече от половината автомобили са излишни. Българите не знаят как да си оптимизират разходите и половината от мързел източват икономиката на България.

120

до 120

преди 2 години

Има и по-евтини автомобили. Никой не те кара да караш кола от 10-20-30-50 бона. На мен първата ми кола струваше 1999лв. годишните й разходи бяха смешни: ГО - 300лв, данък 36лв, обслужване около 150-200лв. Сериозни ремонти не съм й правил, защото беше пазен и поддържан автомобил. Една боя на багажника съм правил, щот я дернах в един стълб и това беше. Колата, макар и да не я карам от 2 години, защото си взех нова. Все още си е изправна и знам, че мога да разчитам на нея, ако ми потрябва.

119

До 120

преди 2 години

Първата година каското ми беше 4800 лева. Други въпроси?

118

Alex

преди 2 години

Е хубаво - ползвай си колата. Трябва ли да го пишеш из форумите като някакво чудо?

117

Skunka

преди 2 години

И къде точно да карам колело в София? Единствената читава велоалея е по Борис. И тази по Дондуков. Къде сравнявате Холандия с България..

116

До 115

преди 2 години

Колата ми струва достатъчно много - взех в нова от дилъра на марката и това не е Дачия или нещо подобно. Разбира се, че ще си ползвам колата, а не градския транспорт. За да не ползвам градския транспорт си купих жилище в центъра на София на пет минути пеша от жълтите павета и си ходя пеша на работа. Градският транспорт го ползвам много инцидентно, а ако имам да свърша нещо го правя с кола, а то и не може с градския транспорт.

115

Alex

преди 2 години

Батето от Амстердам да си ходи в Амстердам. Или направо на село - откъдето произхожда.