100

Анонимен

преди 2 години

И Русия изолирана до дупка със санкции. Петиция да пратим нашите русофили и путинофили в Раша да гладуват и студуват с любоФФФ от рашките браташките

99

Зеленски

преди 2 години

Клекнах и сега се радвам, че ще загубя само 1/3 от територията си. Нямам повече достъп до море, океан, езерце или плувен басейн, но ще ставам планинар! :))))))

98

Мда

преди 2 години

Да вярвате на тоя, дето всеки ден, пардон, всяко изказване, говори различни неща...Сутринта са изтрепали цялата руска армия, на обяд реве за помощ, наляво и надясно, щото вече не издържали, вечерта отправя ултиматоми да се предадяли...Меко казано шизофренично е..

97

анализатор

преди 2 години

До: номер 117 Може и да си прав. Вече изразих мнение, че Зеленски заема много мека позиция. От друга страна обаче, Путин може и да го няма скоро, а тогава обещанието лично към него няма да важи. Като се замисля, Украйна преди окупацията на Крим май изобщо нямаше намерение да влиза в НАТО, а само в ЕС. От друга страна, чух Зеленски ясно да казва, че на Русия няма да отстъпи и един квадратен сантиметър украинска земя при никакви условия, включително Крим, Донецка и Луганска области.

96

анализатор

преди 2 години

"Русия продължава да оказва натиск върху Украйна официално да се откаже от намерението си някога да се присъедини към НАТО и официално да признае отцепническите провинции Донецк, Луганск и Крим." Аз си мисля че Зеленски много меко подхожда към Русия. За какво изобщо са тези преговори? Само защото Путин няма топки да обяви война, а я нарича "военна операция"? Гьобелс е бил по-честен от Лавров като е обявил "Тотална война" на СССР! Да сте виждали Хитлер и Сталин да седнат да преговарят?!

95

Анонимен

преди 2 години

Май не си излизал от бункера скоро... стига празни приказки и отивай да си пълниш кока-кола бутилката на бензиностанцията с нафта, да не вземе да свърши. Да не забравиш и 200л олио да сипеш :)

94

...

преди 2 години

До АнонименНарода ако искаше Путин, до сега да се е предал. Не ти е Зеленски проблема - по-голямата част от Украйна не иска Руски режим.

93

Анонимен

преди 2 години

Ко да прави човека нали иска сащ НАТО ЕС ,трябва да свиква наркотиците ,там е в изобилие дрогата )

92

Анонимен

преди 2 години

Преди преговори Путин засилва атаките! ИЛИ, както казва великият Ал Капоне, с пистолет и блага дума постигаш повече отколкото само с блага дума!

91

Анонимен

преди 2 години

След капитулацията на Путин , България също трябва да получи парче от Русия!

90

Анонимен

преди 2 години

Не си легитимен да преговаряш с Путин - много си зелен кукло на американски конци! Изби си народа гл уп ен дер!

89

Русия

преди 2 години

Тоя срочну да спре американската дрога.Колкут Русия е бита от окраина толкуз русские се поичи напредват.

88

Сомунист

преди 2 години

До Анонимен 109 NATO ще види сметката на Русия, споко. Няма зачение ще спрат ли агресията или не. С тази война Русия приближи смъртта си.

87

Анонимен

преди 2 години

Зеленки не иска НАТО но след 100 хиляди убити украинци. Това можеше и без даде толкова жертви и сринати градове. Сега губи и Азовско море и Мариопол и Хрков и Херсан.

86

Алекс

преди 2 години

Русия смекчи позицията си след като четвърти руски генерал даде фира.

85

Анонимен

преди 2 години

Зеленски печели време. Браво!

84

Анонимен

преди 2 години

Вярвайте на руски лъжи и врътки! Печелят време! Всъщност, нека има повече време УА да получи още много "джавелин". "стингър" и други полезни неща за начесване мераците на агресорите!

83

За да има мир

преди 2 години

За да има мир е нужна КАПИТУЛАЦИЯ... иначе защо Путин би толкова път!!!

82

Анонимен

преди 2 години

Мислете! Липсата на информация също е информация. Днес няма сведения за "отказани или обстреляни от руснаците хуманитарни коридори". няма сведения да е взривен газопровод, детска градина,болница или от сорта. Няма и сведения за преминаването на конвой с тежко въоръжение през България. Както се казва "Всичко е спокойно. Като в Багдад". Няма и свдения за продълцителни размирици на остров Корскика и готовност Париж да им признае автономия

81

рушофилски курви

преди 2 години

изпращайте си спестяванията на сифилистичний проспект в подкрепа на ватнишкияМиризливец.