120

Анонимен

преди 2 години

Русия си смекчила позицията?!? Че те сега искат повече, отколкото искаха преди?!? Това ако е смекчаване - не искам да виждам каква е ескалацията!

119

Анонимен

преди 2 години

България и Турция никога не са били част от СССР така че не вярвам да сме цел, освен ако не се опита да се разиграе картата на омразата между българи и турци и така да се намърдат. При всички положения източна украйна да стане част от Русия не е добре за нас, отваря пътя за следващи завоевания.

118

момс

преди 2 години

Нещо ужасно се случва последните дни. Първи признаци на 'изгорената земя' и 'изгонените хора'. Цивилните гледат да се спасят и да напуснат без изгледи да се върнат. Русия иска коридор към Крим и тази цел им е първостепенна. Атаките към Киев са за допълнителен тормоз само. Като вземат коридора ще се прегрупират по-добре и ще се подготвят за следващите стъпки. Незнам колко време имаме, България и Турция изглеждат като следваща цел в посока Сирия, не аз а Чуков го каза преди една седмица.

117

Анонимен

преди 2 години

Тоя наркоман зеленски неми вдъхва доверие путин трябва да го цели с зенитни ракети

116

Анонимен

преди 2 години

Путин моли за мир чрез Ердоган.

115

typo

преди 2 години

До Четете история моляИсках да кажа Ирак накрая

114

Четете история моля

преди 2 години

До АнонименВземи погледни златни случки като например един готин запис на телефонен разговор между Victoria Nuland и Geoffrey Pyatt още преди бунта 2014-та как се разбират кой къде ще сложат на власт в Украйна. Те са си Американска марионетка от години. Направо съм ужасен колко малко четат хората относно какво е довело до тази ситуация. "Ukraine vs Russia" - new hit movie brought to you by the same people that gave us "Iran has weapons of mass destruction"

113

Анонимен

преди 2 години

Смекчила е позицията си, защото умряха 15 000 руски войници. Войната им не върви добре и искат някакво примирие, пред възможността за пълен провал.

112

Анонимен

преди 2 години

До 127: Защото са или глупави или платени

111

Анонимен

преди 2 години

Какво му е на Зеленски? Защо негодувате срещу него? Човекът е президент на независима държава, която се отбранява срещу открита военна агресия на руските империалисти. Какво искате да прави? Защо не сте срещу кремълските подпалвачи на война? Защо не негодувате срещу психопата путин? Колко невинна кръв още трябва да се пролее?

110

Анонимен

преди 2 години

Много интересно от къде се появиха последните 10 години в Украйна нацисти. Преди нямаше, изведнъж колко удобно - нацисти. Колкото нацисти има в България толкова и в Украйна.

109

Зеленски е възбуден

преди 2 години

Той се чувства вдървен с малката си чушчица.

108

анализатор

преди 2 години

До: номер 115 Ти май не четеш аз какво пиша? Не съм сигурен дали и собствените си мнения четеш? Зеленски ясно предупреди Путин (на чист руски език между другото го каза), че няма да отстъпи на Русия и един квадратен сантиметър украинска земя, включително окупираните Донецка и Луганска области и Крим! Това го чух с ушите си по една украинска телевизия, и го видях с очите си! Не е фейк, не е пропаганда, Зеленски се държи като мъж!За Путин изобщо не го знам държи ли се още...

107

Анонимен

преди 2 години

русия сега в руските раиони в украина пази рус населението като излезат от тези раиони ще ги мачка западна украина вчера по укр.телевизия 24 ч съобщиха пак че убием жените им да не раждат ще убием децата им дк не отмъщават укрите губят територии лъжат че рус дават много жерти зеленски обрече народа си на смърт и още го прави от нацисти какво искаш

106

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 години

да де, ама докато продължава да протака капитулациятасе и се залъгва, че "Русия е смекчила позицията", спец-оправацията си върви по план и от укро-вермахта + ултра-нацистките му банди няма да остане и помен

105

хехе

преди 2 години

НАТО показа, че залязва. Искаше да отслаби Русия, направи го, ха да ги видя сега и срещу Китай, ами Индия... Много голяма хапка ще глътне. И знаете ли защо НАТО ще е губещ, просто защото той не оставя на съюзниците си да имат армия, да си произвеждат модерни оръжия, Европа няма армия, Япония няма, и други страни, за да може да бъдат контролирани и да купуват само американско оръжие. Пакистан бяха военно облагодетелствани, но им обръщат гръб. Съюзниците от Изток си имат ядрени оръжия

104

Този клоун успя...

преди 2 години

...да предизвика, неистов смях у Ковида,..той се задави, и се задуши...сега остава проблема... какво ще го правим, Клоуна? Пази Боже, да поиска статут, в Балгария !

103

дали

преди 2 години

Няма нужда да влизат в НАТО, тоя дял дето ще му го оставят на Зеленски, ще е прилепен към Полша, натрупан с оръжие, войници, бази, буфер на запада срещу Русия. За съжаление ще трябва вечно да бъде озаптяван и не знам колко дълго ще го изтърпят и поляците. Дугата част ще стане буфер на Русия, тъй като там ще живеят по-умерени хора, може и да има някаква стопанска дейност, с постоянната охрана на Русия. И те ще се въоръжат обаче и ще имат отбранителни сили. Въобще циреят на Европа ще е това място

102

хайде

преди 2 години

Мислиш ли, че вече има значение какво казва Зеленски. Той може да иска и Европа да завладее, ама дали ще има кой да му даде.

101

еха

преди 2 години

хаха, и като падаме, бием. Русия била смекчила позиция... Приказки за ***. Зеленски се смекчава, Зеленски.