40

Ай Сиктир

преди 2 години

Повече трябва да ни интересуват стъпките на нашите "политици, които комай са по-"йесмен"-и от всякога. Нали не сте пропуснали видеата с автовозите с танкове, бронетранспортьори и влекачите с гаубиците от нощеска на Дунав мост? Потърсете във фейсбук.

39

Анонимен

преди 2 години

Вече е започнало контранастъпление от украинската армия и Путeн е сложил бялото знаме на бункера си. Войната приключва другата седмица.

38

ИнХП

преди 2 години

Троловеее, нали плямпахте и се пенихте, че Зеленски бил избягал от Украйна и кви опорки имате нови? Да не би заедно с лидерите на Полша,Чехия и Словения да е пътувал за Киев? Зеленски не е като вашия *** да се крие като мишок. И мечка смела само срещу овце,но срещу вълци изчезва якодим

37

Жалко

преди 2 години

Путин беше заблуден, че хората ще го посрещнат с цветя. Цветя имаше за неговите генерали, но след като украинците ги убиха.

36

Анонимен

преди 2 години

Контрибуцията която ще плаща Русия на Украйна след войната нарасна на 565 милиарда долара

35

Ай Сиктир

преди 2 години

Поканили са и Папа Франциск в Киев. Другата седмица очакват и Джо Байдън и Йенс Столтенберг. Те ще доведат и фон Лай н ен. Това остана единствения шанс да опазят Киев.

34

Излагация

преди 2 години

Колкото по-бързо свърши това нещо, по-добре. Путин беше заблуден, че хората ще го посрещнат с цветя. Цветя имаше за неговите генерали, но след като украинците ги убиха. Така или иначе, тези народи са братски, те не желаят да воюват помежду си. Да си намери друга изкупителна жертва, или да се скрие в Кремъл. Много се изложи.

33

Еха

преди 2 години

Зеленски призова всички руснаци да напуснат работа

32

Анонимен

преди 2 години

Интересно кой ще плати разрушенията в Украйна.... замина резерва тавариши.... още 1000 г. Ще се свиване срамувам и плащате. Краварите трябва да вдигнат паметник на верния си съюзник Вова. Това и Горби не го постигна.

31

Анонимен

преди 2 години

Настрадин Ходжа пак се изказал. А вие от пижамената армия ще победите Русия с тролски шум колкото свалихте Лукашенко миналата година.

30

Анонимен

преди 2 години

е, то да се предаде, е било, преди да минират И големите населени места, преди да им е обещана огромна и нова военна помощ от запада. Сега за какво да искат да се предават, преди да са взривили цялото налично въоръжение. Имаше смисъл да се запазят строежите, да се запази от разрушения и да няма масова евакуация. Никакви отстъпки даже не са. Свидетели сме на откъсването на Русиия от хватката на запада.... Даваха как по най-голямата индийска телевизия атакуват щатите заради биолабораториите.

29

Още

преди 2 години

Голяма награда е обявена за главата на Путин, май скоро потегля към небето с отрязана глава

28

Смешки..

преди 2 години

Руснаците вече навлизат в Киев,нашенските "европейци" тръгнали да се радват на украинската "победа".Ех,дитьки/дечица на укро-мова...

27

Анонимен

преди 2 години

28, опасявам се че руснаците не са взели Крим само за малко.

26

Ужас

преди 2 години

Сената на САЩ единодушно прие че Путин е военопрестъпник! Никога в последните 20 години не е имало такова единодушие ! Това означава че Путин няма да подпише премирието!

25

Анонимен

преди 2 години

Дано скоро падне фашисткият режим в украйна

24

Ти-ри рам

преди 2 години

В тая псевдо-война всеки си ходи където си иска. Освен, че се гонят хората от домовете им другото е кьор-фишек. Глбалистите пЛандемици се вихрят безобразно и мачкат собствените си крепостни граждани

23

Ай Сиктир

преди 2 години

Да бе, да. И точно затова официални лица от Полша, Словения и Чехия пристигнаха по тайни релси нощеска в Киев - Трима *** с антураж. На бас, че в класическия стил на Зеля и нацистките му приятелчета същите тия трима ще закиснат в столицата на Украйна, за да пазят с телата си Зеля и жалката му държавица... Що "Днес", за разнообразие, не дадете и алтернативна гледна точка - например за товарачите от летището в Пиза, които протестират, че товарят оръжия като хуманитарна помощ за Украйна?

22

Анонимен

преди 2 години

23, и газта ще и я платим в рубли. Ако изобщо....

21

Анонимен

преди 2 години

Азов снощи са отстреляли четвърти генерал - Олег Митяев - лека му пръст