205

Анонимен

преди 2 години

този път е хибридна атака от организацията "Старци ГЕРБ". Изпратени са с мисия в Кауфланд да изкупят олиото и да всяват паника в населението

204

Анонимен

преди 2 години

От 2ри март мина много време, а цените продължават да се покачват. Сега кой е виновен - Шел, Рокфелер, Уорън Бъфет или Бъгс Бъни...

203

Анонимен

преди 2 години

Учили били в Харвард. Ами българските ВУЗ- ве , че и дори ПУЦ - ве пускат по кадърни от тези които президентът Раден ги вкара да ни уж управлеват. Виждаме ежедневно вече три месеца как управлеват, въпросът е до кога?

202

Избори!

преди 2 години

Това правителство трябва да се измита възможно най-бързо! И без инженеринговите проекти на Радев - Янев.

201

До 287

преди 2 години

Лошото е, че обикновените хора страдат от простотията на тези ... и лакомията и кариеризма на 5% от българите!

200

Анонимен

преди 2 години

ПП са достойни ученици на татко Радев и мама Мустафа. Колкото до глупаците и наивниците, които подкрепиха ПП, ИТН и ДБ ни вкарват на всички кола...

199

1280

преди 2 години

Как е протестантчета? Влиза ли все по-навътре? Плачкате ли? Или направо си ревете?Ама като ви обяснявахме преди година, че чупите държавата, че това което искате не е промяна, а подмяна и то със стари доказано некадърни муцуни не ревахте.Ами ревете сега, бройте стотинките, псувайте и кълнете - сами си ги избрахте с късата си памет и злобните си душици. Сами сте си виновни.

198

ОСТАВКА

преди 2 години

Вместо да се биете в магазините, излезте и набийте виновниците за тази криза.

197

Анонимен

преди 2 години

Вие пък все сте безгрешни !Циркаджии.

196

Анонимен

преди 2 години

Двамата некадърници Кирчо и Кокорчо да си стягат багажа и да отиват там, откъдето са дошли. Пълни аматьори, насила ще докарат на власт Боце от Банкя! Да се измита и миниЗдърката на икономиката Корнелия - тя може да фалира предприятия и министерства, не става за съзидателна работа! И онзи министър на транспорта - Господ иска да си го прибере на небето , а не да разсипва България, тя и сега е почти фалирала!

195

Горе-Долу

преди 2 години

33 години има инфлация и го приемаме за нещо нормално.

194

Зозо

преди 2 години

Промяната, промяната.... Яжте промяна сега, кеф... Киро и Асан нали знаят английски, пък Боко само торта и сахер :)))))))))))))))))))))))))) Ох кеф, на прос комунист само глад и лабут :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

193

Младеж от ГЕРБ

преди 2 години

Утре пускат яйца по 9 стотинки в Кауфланд. Това са последните яйца, повече няма да има ! Количествата са ограничени. Всички пред магазините в 5.30ч. Ще се правят списъци. Промоцията започва в 8.00ч. П П приятно пазаруване.

192

Анонимен

преди 2 години

Тези от ПП и целата четворна коалиция много от рано си създадоха омразата на народа. Всичко е зле, не могат да управляват държавата, гаф след гаф - първият беше с пенсиите сега сме вече растящите непрекъснато цени. Преди Борисов и ГЕРБ беха виновни, сега вайната не тук , а в Украйна, после кой? Оставка.

191

Анонимен

преди 2 години

И заЩо Кауфланд продаваше олиото на редовна цена 4,80 миналото лято, изяснихте ли си там, в коалицийката? Не опашките са организирани, а повишаването на цените е отдавна подготвено! Евро до две години ..., приказки за марсианци ... харвардси кръгове от картели ... война било имало! Войната си я направихте сами~

190

Лев

преди 2 години

От къде и намират все такива безмозъчни - по време на война повишението на цените било "манипулирано". На крива ракета...

189

+++

преди 2 години

Как не те е срам.Всичко човешко ли е изчезнало,егати и наглите ***.Горивото в България било най евтино,ами доходите бе дебилл,за тях какво ще кажеш.Хората изнемогват а те им се подиграват.Ето ни промяна,след месец два,тези ще си вдигнат чукалата и ще изчезнат от България с милионите а на нас сре.д..ния за пореден път.

188

плевен

преди 2 години

пътя и д ави няма

187

Радев

преди 2 години

ГОРДЕЯ СЕ, ЧЕ ИМАМ ТАКИВА МИНИСРИ! КАК ИНАЧЕ ЩЕ ПРЕВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ В БЛАТО?

186

Анонимен

преди 2 години

"Скъп мой приятелю Бойко, потвърждавам подкрепата на всички нас от ЕНП. Правителствата, водени от теб, преведоха България през кризи и я изведоха по-силна. Това заяви в обръщение в началото на Националното събрание на ГЕРБ генералният секретар на ЕНП Антонио Лопес.Твоите правителства пазеха финансовата стабилност. В момента страната ви се управлява от коалиция на омразата. Мандатоносителят е формация, която не желае да се регистрира като партия и да поеме отговорност, коментира Лопес"