185

Зозо

преди 2 години

На ви промяна. Яжте на Рундю ушите ся :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

184

м....да

преди 2 години

Всичко е организирано. Само властта с тези министри - некадърници не може да се организира с адеквакватни решения при тази ситуация. Решението е ние да се организираме и изпратим там откъдето са дошли. ОСТАВКА.

183

Анонимен

преди 2 години

Точно така увеличеното на горива и продукти е от 3 месеца ,и аз съм Оставки

182

Анонимен

преди 2 години

инфлацията имаше и преди войната , сега оправдания оставка

181

Анонимен

преди 2 години

Опашките били организирани ? Този в какъв свят живее? Т.е. хората се правят на бедни, хич не им трябва олио, но те се бутат срещу заплащане по опашки. Ха ха ха. Що не се измита този, че стана за смях.Да вземе и Рашков със себе си.

180

Анонимен

преди 2 години

Кирчо не му мина номера и народа го подигра, сега е време да се смеем на Кокорчо. Ей тва е политиката на България 21ви век. Просто едни смешньовци.

179

Анонимен

преди 2 години

Ама разбира се, те всички други са виновни но не и вие. А олиото по 6 лв.

178

Анонимен

преди 2 години

Т*пак, това да не са организираните ви протести? Хората искат по евтино олио, не всички взимат като вас хиляди заплата! А вие за какво взимате толкова големи заплати не е ясно, след като не вършите никаква работа!

177

Анонимен

преди 2 години

много читаф коалиционен партнер имате уе! Благодарете им за подбъзикването на мат'риала! Ха-ха!

176

Алооо

преди 2 години

кирчо, кокорчо не знам какви икономисти сте, но се доказахте като тотални некадърници. Ще върнете боко на бял кон с вашето бездействие. Вие почнахте като него пречи ми станишев, пречи ми бсп , пречи ми Радев, а сега и вие пречи ми герб.Ами аре по-бързо работете, те утре ще направят спекула с хляба, със сиренето , с не знам какво си и вие блеете. Държавата за какво е, тя е точно за това да е регулатор на такива неща. Всеки ден се доказвате като неспособни и некадърни и ще стигнем до избори отново

175

Анонимен

преди 2 години

Оставка бе некадърници!

174

moronic-masonic

преди 2 години

СРЕДНА КЛАСА НА РОМИТЕ ПОКОЛЕНИЯТА. ОСОБЕНО ВАЖИ ЗА ОБЩИНИТЕ В ПРОВИНЦИЯТА. ПОД 5 МЛН.

173

Анонимен

преди 2 години

Друго си е "нашите" хора да кажат "Нищо не можем да направим, такова е положението в целия свят" вместо хората на "другите". Помпозният театър с уволненията и изчегъртването беше ясно, че няма да промени нищо съществено в държавата.

172

Някой

преди 2 години

До Алекс252Да, както тоалетната хартия преди 2г. От какъв зор - Едва ли някой може да обясни. Ще си имат после за следващите 10 г. олио на "хубава" цена.

171

Алекс

преди 2 години

Тези опашки привличат не много умните индивиди.Изкупува олио без да мисли дали му трябват няколко стека.*** инстикти.

170

Някой

преди 2 години

Нека тази "умна глава" да ми обясни защо да е нормално. Да неби нефта от Украйна да го помпят? Какво общо има с цените на нефта (например) тази война? Това си е чиста спекула. Група алчни бандити ограбват целия свят по всеки възможен начин. Това си е то истината за цените.

169

тома неверни

преди 2 години

Има война???Кокорчо смотан,всеки момент по земята има война.....

168

Анонимен

преди 2 години

232- ТОВА ДЕТО СИ НАПИСАЛ И ДА ГО ПОВТОРИШ ХИЛЯДИ ПЪТИ ЩЕ СЕ НАМЕРИ ЛИ НЯКОЙ ДА ТИ ПОВЯРВА- ВЯРНО ЧЕ ИМА МНОГО КАТО КОКОР ДА ГОВОРЯТ ГЛУПОСТИ, НО НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ ГИ МИСЛЯТ ЗАЩОТО В ТОЯ СЛУЧАЙ НЯМА ДА СИ НАПЪЛНЯТ ДЖОБОВЕТЕ С ОТКРАДНАТОТО, А ТЕ КРАДАТ АМА ЯКО КРАДАТ- ВИЖ КАК СЕ СМАЗВА ИКОНОМИКА ТОВА СЕ СЛУЧВА ПРЕД ОЧИТЕ НИ.

167

Анонимен

преди 2 години

Ще има високи цени и инфлация....................това е пазарна икономика...........не е централизирана икономика (социализъм)...........в целия свят цените растат!!Добро утро, селяни прости!!

166

Промяната

преди 2 години

Това ли е промяната? Вдигане цените на бензина, хранителни продукти, ток, газ, парно...Не ставате за управници!