265

Ай сърендър

преди 2 години

Аман от простотии

264

Сърпсъндъгъ

преди 2 години

Крадеца винаги краде два пъти едно и също място спазвайки римската поговорка "Който дава лесно, ще даде втори път" така и газовите далавери и със зърното, олиото от какво ли не е направено, зсхарта. От баба знам: ден без далавера зян е.

263

Анонимен

преди 2 години

НОРМАЛНО???????? ХАХАХАХАХАХАХАХА ХА-ХА-ХА ХАХАХАХАХАХАХАХА тоя верно в много не остър!!!! И колко ще продължи инфлацията господин поставен министър??????? Седмица две година?? Лелееее и като свърши ВОЙНАТА олиото по левче а???? Много не остър този?? Кой го назначи там?

262

до ИТН

преди 2 години

Къде сте? Няма нещо диалог- спешно гласувайте таван на цените, че аман от *** вицове

261

Къде е министърът

преди 2 години

на финансите??!??Защо няма таван на цените на горивото и олиото? Къде се прилагат държавните инструменти, като всичко очаквате!????СРАМОТА!!!

260

Анонимен

преди 2 години

Егати наглите п()мияри ! Младежката организация ли направи бензина 3лв бе ? А олиото ? Факта е,че цените скачат като обезумели,тоя вика опашките били манипуляция ....А колко е бензина ако няма опашка на бензиностанцията ????М !?Божеее ....това е върха на наглостта !!! Такива пуяци не са ни управлявали досега.Ония,къде фалираха държавата поне си го признаха и уринаха.Тея викат ,споко българи,герб лъжат ,че има инфлация и крах ...Мале,малеееее....

259

Докъде я докараха

преди 2 години

некадърниците в "овладяването" на ценовата криза?Освен лъжите,колко всичко е нормално и ние сме остров на спокойствие и ниски цени?Дотам,че принудиха хипермаркети да отменят промоции,за да няма опашки.Сега остава и принудително управление на медиите,за да се контролира общественото мнение и да има само една истина-тази на мошениците тарикати от правителството.А-а,сбърках! Това вече е минал етап,но като влезем в магазина и истината лъсва.

258

П.К.

преди 2 години

aaaannnNАми, организирайте се и вие. Какво чакате? Цялата работа се състои в това, че ВИЕ НИЩО СЪЩЕСТВЕНО НЕ ВЪРШИТЕ. САМО ПРИКАЗКИ И Б.Б. ВИ Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО.

257

Анонимен

преди 2 години

Кокорчо ви го каза че при нас в България е най евтино.Какво искате повече?Стига сте мрънкали както е казал Кенеди ,не говорете какво е направила държавата за вас а какво вие сте направили за нея.

256

Nqkoi

преди 2 години

Казано точно като човек който си няма идея от проблемите на хората! По-лошото е, че няма желание даже да се опита да ги разбере! Хората не се редяха на опашки, защото си мислят, че няма да има олио! Редяха се, защото цената беше 2 пъти по-ниска и една немска верига реши да се изгаври с тях. Има ли някакви последствия за тази верига? Естествено, че не! Няма последствия и за другите които продават нереално високо!

255

Щ се касае до

преди 2 години

% на инфлация,отново от най-високо премиерско място се говори,как той бил едва няколко(4-5) %.Този разнобой в данните говори,че или Петков не е информиран,или че желае да заблуди хората,прехвърляйки вината на предишните. Петков,ти си на власт близо година,но други ти виновни.Какво прави тази година? А хората лесно ще проверят кой лъже,достатъчно е да влезнат в хипермаркети(където цените са най-ниски).Без месото/и то се вдига напоследък/всичко останало е с 15-20 % по-скъпо.Стига лъжи!

254

Фейк новините са

преди 2 години

стандарт за правителството.Те се произвеждат,като се измества същността на въпроса.Нинова говори как ще ни удави с олио,но не на какви цени,а опашките бяха не за наличности,а за цена.А Василев използва данни от края на февруари за цени на горива.Проверете в Каргопедия цените на горивата в Европа към 07.03.Има 8 страни, в които дизелът е по-евтин и 6 страни,в които бензинът е по-евтин,отколкото у нас. У нас Д-1,425 ?;Бензин-1,414? литър.В Унгария напр. Д-1,206 ?;Б-1,205 ?/литър.

253

Анонимен

преди 2 години

Със конкурс ли ви избраха да сте такива смотолявени и също с машинките ви набутаха насила. Жалки некадърници анонимници.

252

Анонимен

преди 2 години

Защото сте некадърни и смотани ви са виновни другите, много е логично! На Румен Радев слугите.

251

Анонимен

преди 2 години

Платените протестиращи и те се изпокриха.Нашият народ си заслужава бедността.

250

Анонимен

преди 2 години

Радев, Отровно трио и всички, които ги подкрепяха, доволни ли сте вече, това ли беше целта ви ??? Харесвате ли вашата промяна. Не се изказва вече Слави, къде е ТошкоАфрикански, че и Христо Иванов се покри някъде.

249

Пенчо

преди 2 години

Василев, моля подскажете и на тая КЗК да си върши работата, а не да *** мухи., щото търпилото на българина ич го няма вече.

248

Анонимен

преди 2 години

Значи като ги слушам ,абсолютно всичко им е ясно ,а крайния резултат е нулев ,след като им е ясно,не би трябвало да се случва ,май на всички вече им е ясно ,че сте некадърни!

247

Венелин

преди 2 години

Факт е, че войната може да нанесе по-големи щети от корупцията. Въпросът е, кой ни вкарва във войната.

246

1

преди 2 години

Асене голям *** си явно ще си ходите таз година.