245

Дедо Либен

преди 2 години

Асенчо,Тъпънар такъв, нали се радвахте, че Янките стигат на една прашка от Кремлин"! Що ревете? Сега, като се насадихте на БайДъновия дедов по-удобно ли ви, мекерета?

244

Анонимен

преди 2 години

Всички са наясно, че от една година стандартът на живот рязко падна (тъй като вече НЕ ни крадат) Разбира се, че го обясняват, а и внушават на хората чрез икономическата криза и войната.Разбира се, че не е вярно, защото няма как да обяснят нито размерите на бедствието, нито огромните и непрекъснати заеми, които се теглят, нито къде са уж спрените от кражби пари, нито къде е Планът за възстановяване.Обедняването ще продължи. Лошото е, че и бездарният политически театър ще продължи като поучителна сказка за не съвсем адекватни хора с интелектуален дефицит.

243

Анонимен

преди 2 години

Тези лъжци и крадци много добре ви оправят. Тази болезнена Промяна ще ви държи дълго време и ще ставате от бедни по бедни. Цените в България надминаха западноевропейските, защото ви крадат парите, чрез изкуствено увеличение на цените. Поздрави от Нюрнберг.

242

П.К.

преди 2 години

А, вие за какво сте поставени на тия места? За да гледате сеир, можеби?

241

РАДЕВ УПРАВЛЯВА

преди 2 години

РАДЕВ ДИПЛИ ПАЧКИ...

240

Демократ

преди 2 години

Тея ще ви оправят как трябваСигурно е

239

ха ха

преди 2 години

До полковник Колев-напротив, напълно разбираемо е. Защо не са толкова високи цените на месото напр.? Защото е вносно. Зърно и олио понеже се произвежда от родни "бизнесмени" и местният пазар се задоволява от тях основно, те са тези, които искат да ударят кьоравото. Вечно ненаситни, вечно ненаяли се, вечно цените им се виждат ниски и искат още и още.

238

полковник Колев

преди 2 години

В България все още няма война - слава Богу. Но е неразбираемо за държава с 2/3 плодородна земя да има спекулативни високи цени на селскостопанска продукция и храни

237

Анонимен

преди 2 години

Защо се говори само за големите вериги магазини? В кварталните магазинчета навсякъде са вдигнати цените, олиото е по 6.50-7 лв. В големите вериги е по 4.50 макс.

236

НАГЛОСТ

преди 2 години

9 МИЛИАРДА похарчени само за Декември 2021г.!!!!!............ КЪДЕ СА ПАРИТЕ ?????

235

Кривондел

преди 2 години

Василев, взехте да се катерите по стълбата и да късате връзка с реалността. Същите опашки са и в Румъния, и в Испания, и в Германия. Вместо да плямпате се стегнете и вземете да свършите нещо! Съдебна реформа - КОГА?! Намеса с оглед овладяване на цените - КОГА?! От една година си финансов министър. ЕДНА ГОДИНА! И дотук колко наказани има? Нула!

234

Lina

преди 2 години

кокорко.... вече 5 месец започвате. Време е - или се стягате , или отивате при мая. Друга опция няма. Да - всички знаем , ковиий, война и т.н. Но вие дойдохте с едни велики " ляво - десни" Мечти, които нещо... не се случват. ти.квун се подготвя за връщане. Стегнете се. Сериозно е. Не знам дали сте наясно, но не ви избират макрон и посолството на сащ , а бг избиратели, КОИТО НЕ СА УСЕТИЛИ ПРОМЯНАТА. p.s кирчо уж обеща пеша да ходи. А 4 джипа го пазят от доволството

233

аман от тия !!!

преди 2 години

Писна ми от тази промяна !!!! Искам си статуквото !!! Тогава се живееше НОРМАЛНО !!!

232

Анонимен

преди 2 години

&Палячовци и $Лакеи, ще ни довършат...

231

Анонимен

преди 2 години

Ако продължава така то ще свършат по начина по който свърши жан виденов. И после не след 20 а след минимум 50 години биха имали пак шанс отново за някаква власт.

230

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 314Коалицията не се интересува от доходите на хората. Увеличиха си своите заплати с 700 лв., отрязаха пенсиите с 60 лв., провалиха се на всички нива във вътрешно- икономически план.

229

Анонимен

преди 2 години

ПП и БСП не се справиха с инфлацията.

228

Анонимен

преди 2 години

ПП и БСП е се справиха с инфлацията. Нито с цените, нито с доходите.

227

Анонимен

преди 2 години

спрямо доходите на населението в България, цените на горивата и електроенегрията са едни от най-скъпите в цял свят! Защо? Защото доходите са много ниски и покупателната способност е смях. Не може да се сравняват само абсолютни числа, трябва да бъдат отнесени към доходите, за да се види дали са евтини или безбожно скъпи горивата. Приказки от финансов министър ли са това или игра на думи?!?

226

Анонимен

преди 2 години

Струва ми се че само говорят и вдигат шум, а в същото вреке не првят нищо, дори се кефят на това което става. Къде е държавния резерв на Олио в момента да нормализира цените?