147

Анонимен

преди 2 години

За какъв ЕС се горори - за този който подкрепяше бендеровци, азовци , снабдяваше ги с оръжие , убиваха осем години мирни жители в Донбас? Този ЕС няма дъ съществува повече в този си вид.

146

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - "Миналата година, в оон беше гласувана декларация за забрана на ФАШИСТКАТА ИДЕОЛОГИЯ И НЕЙНОТО ПРОПАГАНДИРАНЕ" Допълвам към теб за заинтересованите, че датата е 17.12.2021 2 месеца преди началото на военната операция. Мир на праха на всички цивилни избити Украинци, Българи, Руснаци и всякакви други малцинства жертва на нео-извергите...

145

Анонимен

преди 2 години

Ми то както е тръгнало ще предложат членство и на Афганистан.

144

Анонимен

преди 2 години

До Лента.ру - можеш ли да цитираш името на статията за масовите гробове, понеже не разбирам Руски... Благодаря предварително предполагам ника ти е сайта в който трябва да търся...

143

Анонимен

преди 2 години

Някои тук изглежда не разбират за какво става дума, а те са няколко нещата поради които някои неевропейци се опитват да набутат Украйна в ЕС и са все насочени срещу Европа,европейските държави,европейските интереси - ако Украйна влезе в ЕС, дори ще влезете в ада , повярвайте ми, но нещото от което най-много се опасявам, че ще започнат непрекъснати конфликти,дразги и може би война, твърдо НЕ , за влизането на Украйна в ЕС

142

Анонимен

преди 2 години

Миналата година, в оон беше гласувана декларация за забрана на ФАШИСТКАТА ИДЕОЛОГИЯ И НЕЙНОТО ПРОПАГАНДИРАНЕ, сега тук внимавайте, всички страни гласуваха За, само 2 гласуваха против, едната е САЩ и втората е познайте коя, Украйна, който не вярва може да провери за 2 минути.

141

Анонимен

преди 2 години

Хазария 2.0 план за създаване на Нов Ерусалим нлва еврейска държава на мястото на улрайна!

140

Анонимен

преди 2 години

До Лента.ру - В Донбас в градове били под контрола на Киев а сега освободени са открити масови гробове на цивилни граждани по свидетества на оцелели, фашиски отряди са ползвали хората за жив щит.... - Да брат, препоръчвам ти филма "Донбаска Пролет" на наша независима журналистка. В масовите гробове има дори Укри, за да ги пишат безследно изчезнали вместо правителството да плаща неустойка на роднините им... Отвратителни нео-нацистки изверги... Да живее България и да не позволяваме да ни разделят

139

Анонимен

преди 2 години

До 173 - "Зверствата на украинските нацисти - гугъл "Горловская Мадонна: два года спустя"." Направо препоръчвам "A special film for Europe Poroshenko kills the people at the Donbass! with sign language [ENG SUB]" - 1 час с всички зверства включително видеото с Горловската Мадона. Мир на праха на всички загинали. Дано са на едно по-добро място.

138

Гиб Мелсън

преди 2 години

В чешките медии пише,че руските сили са провели атака на база в Яворови и са ликвидирали 180 чуждестранни наемници и оръжията им.

137

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 150 - "Щом цялото ПВО на НАТО е проспало един стар 30 годишен съветски шест тонен дрон движещ се със 700 км/ч да мине над източна Европа и да се разбие в Загреб си правете сметкака изобщо колко зле е цялата западна техника." Това отдавна го разконспирираха, че е Украински дрон, летящ от Лвов към Ливорно Италия където има американската военна база. Изнасят документи от Украйна. Виж гугъл мапс, по права черта Лвов-Ливорно минава над Загреб.

136

Анонимен

преди 2 години

Зверствата на украинските нацисти - гугъл "Горловская Мадонна: два года спустя". Детето разскъсано със забранени касетъчни бомби а майката с откъснати крака го прегръща докато умира от загуба на кръв. Укронацистите ще получат своята разплата за варварските си действия.

135

Лента.ру

преди 2 години

В Донбас в градове били под контрола на Киев а сега освободени са открити масови гробове на цивилни граждани по свидетества на оцелели, фашиски отряди са ползвали хората за жив щит....

134

Анонимен

преди 2 години

Хуманно погледнато, да. Но обективно погледнато не. Едно е да помагаш на бедстващ християнски народ - това смятам, че е дълг. Съвсем друго е обаче да се обвържеш с него с необвързващи договори, които ще те задължат да му възстановиш разрушената държава. В което няма лошо, ако имаш тази възможност. Е, Европейският Съюз със сигурност я няма. Ако тръгне да го прави, ще е на наш гръб - инфлация, цени, оскъпяване на всичко и тотално обедняване

133

Анонимен

преди 2 години

До АнонименРуслан Мъйнов каза, че не иска да говори на тази тема, но едиственото , което каза е, че за него винаги ще си останат един народ украинци и руснаци, както го е чувствал в детството си!

132

Анонимен

преди 2 години

А вие гледате ли ко става в Херсон ? Руснаците раздават храна на хората и после укрите - Аххх как тебя не стъйдна (как не те срам на руски ) Продадохте се за консерви на руснаците :)))))))) И на никой не му пука . Взема храната и си оди у дома. А вас ва лъжат че щяло да има партизанска война . Няма да има.В няколко града кметовете обявиха че всички кредити включително ипотеките няма да се връщат . Там пари са давали Райфаизен и две немски банки . Дали ще се дърпат укрите ??? Как мислят тез ?

131

Анонимен

преди 2 години

ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА НИКОЯ СТРАНА НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ ЧЛЕНКА НА ЕС. АКО УКРАЙНА СТАНЕ ЧЛЕН НА ЕС СЕГА, ТО ВОЙНАТА ЩЕ ВЛЕЗЕ И В ЕС.

130

Анонимен

преди 2 години

Стандартът на живот на населението в ЕС и САЩ (запада) превишава два пъти възможностите които тяхната иконономика може да предостави. И всичко това ставаше чрез помпане с долари. Сега помпането свърши. След операцията в Украйна, помпането свърши. Цял свят видя, че Русия прави това, което САЩ до сега и забраняваше да прави. А САЩ и техния пудел ЕС са напълно безпомощни. Това е удар по всички структури на американското световно господство и долара.

129

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 159 - "Единственият вариант за управление на бедния и озлобен социум на ЕС е въвеждането на сурова фашистка диктатура." Я, не говори глупости. Кой ти е виновен, че не ти се работи и че политиците са корумпирани? И чия фашистка диктатура ще вкараме? На Байдън, чиято корупция запали искарата? Диктатура на ония дето направиха проблема, това ли е решението?

128

Анонимен

преди 2 години

1.2 милиона украинци вече се пристигнали в ЕС. Очаква се да пристигнат над 10 милиона. Цената на работната ръка в ЕС ще падне драстично при такъв прилив на нова, това не са африканци, а в повечето случаи квалифицирани специалисти.