187

Най първо

преди 2 години

Зелински трябва да хвърли първо белата кърпа за да спаси хората и държавата, капитулация и мир...

186

profetey

преди 2 години

Защо? От 6-те страни от западните балкани които на са членове на ЕС и НАТО коя е кандидат член на ЕС. Има безумни изисквания за да почнат преговори. А отделно Украйна има 4 атомни електроцентрали. Да затвори 3 от тях и 1 глава от преговорите ще приключи. Има още 20 които за да се случи по нормалния начин са не по-малко прецакващи ги. И да им дадем този статус ей така. Ако се случи, то запада смята че страните от източна европа са будали.

185

Христо

преди 2 години

Значи нацизма и фашизма вече не е проблем за Ес.Това че преди войната Украинци са сменяли имената и потъпквали правата на етносите също не е проблем.Че гориха българи ,че убиваха 8 г деца сигурно вече са европейски ценности .Нещо не мога да вдяна май.

184

До ДНЕС. БГ

преди 2 години

Моля днес.бг ако претендира за демократичен сайт да проследи -------------------------- 83 Българин ----------------------------------67 Българин --------------------ДА ИНФОРМИРА ПОЛИЦИЯТА И ПРОКУРАТУРАТА ЗА ПОДТИКВАНЕ КЪМ УБИЙСТВА , ОМРАЗА и САМОРАЗПРАВА.А долния украинец който се представя за българин да спре незабавно с провокациите. За негово сведения България не е укаината. Ния не сме убийци .Благодаря на българските власти за съдействието за спазване на законите на цивилизацията

183

Анонимен

преди 2 години

Не!

182

леле

преди 2 години

събрал се дебелия некадърен предател и другите, е какво ? голям смях- трагикомедия

181

Реалист

преди 2 години

Стига да удавят агресора в украинската "любов" към Путин, и Украйна ще стане най-облагодетелстваната нация в целият свят! Ще има нов план Маршал! Това е далеч повече от обикновен кандидат-член! Да му мисли "Империята злото", защото Китай само ги чака за да ги нахендри!

180

Анонимен

преди 2 години

Никога Украйна , Македония и.....България в Европейския съюз.

179

Анонимен

преди 2 години

И какво като стане членка на ЕС.Какво ще стане?Пълна простотия.

178

Вангел

преди 2 години

Да задължително ще има файдфа от тез кахоли.

177

До ДНЕС. БГ

преди 2 години

Моля днес.бг ако претендира за демократичен сайт да проследи ----- 83 Българин -----ДА ИНФОРМИРА ПОЛИЦИЯТА И ПРОКУРАТУРАТА ЗА ПОДТИКВАНЕ КЪМ УБИЙСТВА , ОМРАЗА и САМОРАЗПРАВА.А долния украинец който се представя за българин да спре незабавно с провокациите. За негово сведения България не е укаината. Ния не сме убийциБлагодаря на българските власти за съдействието за спазване на законите на цивилизацията

176

Анонимен

преди 2 години

Трупове на руски солдати са изоставени по поляни, улици и канафки. Руското командване не го е грижа за тези хора загинали заради лъжите на Кремъл.Има масови откази на руски воиници да се бият, някой са разстрелвани.

175

Анонимен

преди 2 години

До 215Масовите разстрели в Харков ги прави руската армия.А украинците масово разстрелват на бойното поле руски солдати, вече 12хил.А, от небето много добре работи,, "Байрактар", дронове подаръци за Украинската армия от приятеля на Путин, Султан Ердоган.Доста танкове над 200 +арт. установки, БТРи др. техника стана на железо за скрап,благодарение на,, Байрактар"

174

Анонимен

преди 2 години

България спешно трябва да приеме ЗЗД от руsoфилиzма.Това е крими-контигент на който мястото му е в Белене.Бълват се наркофантазии, откровени лъжи и манипулиране на хората.Както и да забранят всички правителствени руски нацистки телевизии, също и руските нацисвастики Z и V.

173

V&Z

преди 2 години

Масови разтрели на мирно население в Харков и Мариупол от нацбатальоните.За тези зверства ще се търси сметка докрай.Има останали живи свидетели.

172

Анонимен

преди 2 години

Най-голям проблем за Русия сега са пътническите самолети. Унищожиха си производстото на пътнически самолети, ще наемат на лизинг Боинг, на ви сега Боинг. Решат ли проблема със самолетите ще отрежат окончателно ЕС от газта и нефта. МС-21 вече е 100% руско производство въпреки санкциите които миналата година им наложиха за производството на криалата сами си ги направиха, но това е само началото. Тук и Китай може да помогне.

171

Статут

преди 2 години

Също и за Афганистан, Таджикистан, Киргизстан, Туркменистан, Азербайджан и т.н.

170

Православен Калибр

преди 2 години

Уцелих днес мераклии във Лвов дошли от цял свят да убиват за кеф,търкайте укри татуировки щото това ви чака и всеки които убива мирни жители и иска нов световен ред.

169

КАКЪВ ЕС

преди 2 години

СЛЕД КАТО ЩЕ Е ПОД ВЛАСТТА НА МОСКВА???

168

Anonimen

преди 2 години

На русофобчетата-херомустафенца ще им напиша тука само 2 букви - Z и V. Да не забравят.