127

Анонимен

преди 2 години

При падане на стандарта на живот на запад с повече от 40% ще започнат бунтов и мародерства на арабски и украински банди защото това означава те да паднат под жизнения минимум и няма да имат друг избор освен да мародерстват. Всичко ще излезе извън контрол.

126

Анонимен

преди 2 години

Аба кючук, ти си срам за българската политика. Срам си за всички български турци. Сол ташшак на доги и пеевски.

125

Анонимен

преди 2 години

До Анонименна запад и руските немци стават жертви на русофобията и много други рускоговорящи хора, дори украинци, защото са рускоговорящи, а един украинец се оплака, че ресторанта им фалирал, защото посетителите спаднали с над 60% откакто започнала войната.

124

Анонимен

преди 2 години

Не се взимайта толкова насериозно, Русия в ЕС, по скоро Русия може да разглежда молби на остатъците от ЕС да се присъединят към Евразийксия съюз.

123

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 154 - "Нито една руска звезда на световното изкуство не се обяви срещу Путин" Руслан Мъйнов го каза много добре... "ако си отворя устата мога да кажа много, но семейството ми е в Одеса" НАТОвските медии са организирани да прикрият корупционните схеми на американското правителство и украинските олигарси и не дават "мъц" да се каже по медиите. Тези, които са осъзнали истината за фашистките движения създадени от САЩ мълчат, онези които не я знаят или се опитват да я прикрият крякат.

122

Анонимен

преди 2 години

Единственият вариант за управление на бедния и озлобен социум на ЕС е въвеждането на сурова фашистка диктатура.

121

Анонимен

преди 2 години

Не само Украйна! Русия също трябва да влезе в ЕС и НАТО.

120

Анонимен

преди 2 години

До 153Цяла Европа тръби за нацистите и вече изгледаха 100 филма за Донбас и видяха по 300 клипа за АЗОВ...))))))Нали знаеш Макрон и Шулц, какво казаха на Путин за тази,,, достоверна" информация? ЛЪЖА! Русопитешка лъжа!

119

Анонимен

преди 2 години

Путин е политически труп - факт. Милиони руснаци излизат в Москва и в цяла Русия да протестират срещу Путин. Със сигурност може да се твърди, че времето на диктатора Путин изтече. Руснаците искат да живеят свободно както в ЕС и Америка, руснаците мразят Путин и Русия и всеки руснак мечтае да живее като американец или западно-европеец.

118

Анонимен

преди 2 години

Щом западняците стигнаха до там и сайта на Болшой Театър да блокират... жалки са. Нито една руска звезда на световното изкуство не се обяви срещу Путин, дори и обикновените артисти подкрепят Путин.

117

Анонимен

преди 2 години

Не знам в какъв ЕС ще влиза... Цяла Европа тръби за нацистите и вече изгледаха 100 филма за Донбас и видяха по 300 клипа за АЗОВ... Украйна не е била никога така далеч от Европа колкото днес. Медийната пропаганда изпусна факта, че не могат да спрат ютуб.... Всъщност могат, ама си признават онова, което така или иначе не могат да скрият...

116

Анонимен

преди 2 години

Путин и Русия до края на месеца ще са тотална щета. Тъкмо ще си отдъхнем от техните нагли политики в България !

115

Анонимен

преди 2 години

Украйна вее не съществува. Скоро да се готви и ЕС

114

Bp

преди 2 години

А защо още не е член на ЕС?

113

Анонимен

преди 2 години

Операцията в Украйна беше гениален ход на Путин. Цял свят видя, че Русия прави това, което САЩ до сега и забраняваше да прави. А САЩ и техния пудел ЕС са напълно безпомощни. Това е удар по всички структури на американското световно господство.

112

От друга страна

преди 2 години

При война и военно положение пред-присъединителните фондове не могат да се ютилизират както би трябвало. Не е ясно в сегашната ситуация на война какво би се случило с един пред-присъединителен фонд примерно: "Земеделие" или "Инфраструктура". Доста въпроси?

111

Анонимен

преди 2 години

Русия от дни вече не въвежда в Украйна нови части, а обградените нацисти ве повече губят военна техника и жива сила. В момента приоритет на Русия е опазване живота на собсвените войници и на цивилното население.

110

Анонимен

преди 2 години

Статут на кандидат член означава класиране за пред-присъединителни фондове. При все военната и икономическа помощ и парите които в момента ЕС налива в Украйна, предприсъединителните фондове ми се виждат нищо.

109

а Крим

преди 2 години

С Крим кво ша прайм? Ще го взимаме ли в ЕС?

108

Анонимен

преди 2 години

Не, първо са Турците те чакат 20 години.