160

Анонимен

преди 2 години

Как ги правиш машините без материал?

159

до 185

преди 2 години

Ами светът вече няма нужда от миньори, селскостопански работници, стругари, машинни оператори, защото всичко се замени от машини, които програмистите правим. Няма бъдеще за тебе, затова и трудът ти е нископлатен. Който се учи, той ще сполучи. От слуги светът няма нужда- пренасити се. Търсят се лекари, учители, архитекти, програмисти, биолози, физици... Ти си нито едно от тях.

158

188

преди 2 години

Братко утопия няма! Ако тва не го знаеш язък за акъла ти.

157

Анонимен

преди 2 години

Кви рубладжии сме, я ми кажете защо в западните вериги заплатите не са еднакви с техните. Докато спим, те ни гърчат. Див капитализъм. А синдикатите само пари смучат, вместо да се грижат за работниците. Ние в БГ сме 2 ро качество проумейте го. Стига с тези IT, ще ядете на Муро еди какво си ако го няма другите. Високомерни пуяци

156

ссс

преди 2 години

До МалеееКато спреш суровините на 20% от наличните на световния пазар.... какво ще се случи. Ясно е че в момента е спекула....

155

Равносметката

преди 2 години

Благодарение на ЕС в България не остана и един Завод, който да произвежда собствена продукция. Всичко е внос на много високи цени. Цените по-скъпи от тези в Германия, а заплатите най-ниски в ЕС. Един от условията, за да се присъединим към ЕС беше да затворим, двата реактора е АЕЦ Козлодуй, направихме го, а сега се чудим от къде ще си набавим енергия.

154

до 185

преди 2 години

Батко, толкова си неграмотен, че дори не искам да започвам да ти обяснявам какви си ги наговорил. Жокер- твоят труд е заменим от няколко десетки хиляди реда код. Гарантирано. Така че- мисли му.

153

Анонимен

преди 2 години

Ако искате българска продукция, ще намерите. И то чудесна. Ама ще трябва да дойдете от родният Петербург дотука. За Русия в близко бъдеще не очаквайте нещо да се изнася.

152

Анонимен

преди 2 години

Нинова каза че няма да позволи цената на оЙлиото да се покачи. Аз и вярвам.

151

Анонимен

преди 2 години

Гледам как 2ма Ит ядът дънна платка ,че ги било срам да си набавят храна до трудоемкия начин и се сбили щото оставали още две платки за ядене и нямало кои да добие нов материал за нова платка..?!?!?

150

Анонимен

преди 2 години

Не не разрешават да си произвеждаме ни налагат да си внасяме--------Изнасяме, изнасяме и то доста. Знаеш ли кви хубави наши гъби съм си купувал в Брюксел :) Просто нашенецът обича всичко да му е хубаво и ако може без пари. А онези си плащат много за качествена стока. Иначе, ако искаш, и тук можеш да си купиш хубави домати, родни. Щом аз мога и ти ще можеш :)

149

Анонимен

преди 2 години

Рублата падна доста и троловете се активизираха доста. Но нищо чудно, кило картошки вече е доста повече постове.

148

Анонимен

преди 2 години

Защото ЕС слага квоти, за производства на плодове и зеленчуци. Не не разрешават да си произвеждаме ни налагат да си внасяме.За това пустее земята, те искат да им мием чинийте, кенефите, да им гледаме децата и бабите. Робите на Европа

147

164

преди 2 години

Ама при якия комунизъм си имал домат за 10ст вкусен при това ама си давал едногодишната си заплата за вносен телевизор

146

Полза от ЕС ?

преди 2 години

Освен, че ЕС ни унищожи енергетиката, земеделието и животновъдството, имали други ползи ? А да, сетих се, евтина работна ръка за Германия и Франция.....

145

SHEFA

преди 2 години

ТУКА ИМА ЛИ НЕКОЙ ОТ ВАС ДА Е ГЛАСУВАЛ ЗА НЕГО?-палец нагоре означава ДА.

144

Анонимен

преди 2 години

Като се има предвид на кого служат синдикатите, нищо чудно.

143

ЛУКАНОВ=ЖАН=РАДЕВ

преди 2 години

=ФАЛИРАЛА БЪЛГАРИЯ....... а аз съм вашата леля

142

Анонимен

преди 2 години

До До 146 - Аз също съм от тея с високите заплати и ще ти кажа, че ме боли оная работа за ЕС, за САЩ и за Русия. Чеснто казано, само ми се прекат с тея новите политокоректни глупсоти и простащини, права и равенства ... писна ми на оная работа. Равни няма. Не е имало и няма да има.

141

Анонимен

преди 2 години

Абе как така в западна европа, сащ,азия има яко ит инженери и прочие със заплати не по 5-10к лв на месец ам по няколко милиона на година и о чудо има хора който работят нещо свързано с физически труд и пак живеят добре и вадят сносни пари??