220

Анонимен

преди 2 години

Какви са тези,,двуцифрени размери''? За такива не бях чувал.

219

Необлагаем минимум

преди 2 години

да, но за всички! Нека не се въвежда отново правило за доход на човек, защото е нечестно! В тази държава попстоянно се обръща внимание на несправящите се! Справящите се винаги са били наказвани! Тези, които не стават трябва да бъдат стимулирани да се развиват и преквалифицират! Стига дундуркане!

218

Щирлиц

преди 2 години

Синдикатите затова и съществуват,да разпалват инфлацията,т.е обедняването.

217

ак47

преди 2 години

До аз ли да ви учаДА , ДОБРЕ Е И Е ПРАВИЛНО , НО ПЕЧАЛБАТА НА КРАДЛИВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ И ПОЛИТИЦИ ЩЕ Е САМО 10%!ЗА КОГО ПО НАПРЕД И ПОВЕЧЕ?

216

саки

преди 2 години

Заради олиото умират сънародници,а политици,дупедати и крадливи държавници,кога?

215

Shark

преди 2 години

И какво точно правят синдикатите в тази ситуация???

214

Трябва

преди 2 години

В този труден момент за България, правителството да вземе мерки! Ако мисли за хората, всички продукти от първа необходимост да са без ДДС! Това са хляб, олио мляко и някой млечни продукти, ориз , боб, леща, яйца, лук, картофи! Част от пилешките меса, по евтината риба! А не да се настройват хората , да се бият и умират пред магазините! Умираха хора по стълбите на болниците сега пред магазините! Това е ГЕНОЦИД спрямо българският народ!

213

Хасково столицата

преди 2 години

Всичко тръгва от Асково, и кауна и озцъкления. Давай Хасков, мачкай Асково.

212

Anonimen

преди 2 години

Вън от ЕС. Вън от НАТО.

211

Дедо Либен

преди 2 години

Не се шашкайте! Нас НАТО ни пази и Америка е до нас! Само че на книга, така както с ЕФките! Тази шашкъни отвориха кутията на Пандора със създаването на КОСОВО и бомбенето на Сърбия. Нали Турция и Гърция са в НАТО, какво направиха за Кипър да остане неделм? Принципът е "Който е по-силен, той събира парсата!"

210

Анонимен

преди 2 години

Всички са доволни. Протести няма.

209

дедо Ташунко

преди 2 години

нищо не ме учудва, продължаваме промяната

208

аз ли да ви уча

преди 2 години

Сваляте ДДС на горивата на 10% и акциза с 50%, цената на дизела и бензина стават веднага най-много 2,25 лв. за литър. Прави се един закон, който гласи максимум 50% надценка на продукт в магазина от доставната цена. Всичко над това се счита за спекула и при доказване цялата стока от магазина се конфискува в полза на държавата без право на обжалване. Да видим дали ще има спекула тогава.

207

Анонимен

преди 2 години

Е, някой ще умре спокоен, че с политиката си и царския гнет доведе България до най-пагубни последици.

206

Стига бе

преди 2 години

Сериозно ли идва ценови шок! Не може да бъде! Е как така?! Ама нали сме в ЕС?! Те ще ни спасят! Ще правим зелена сделка! Ще ставаме енергийно независими!! Няма да има нужда от бензин, няма да има нужда от газ! Ще припкаме пеша, ще градим вятърни мелници, а къщите ще си опаковаме със слънчеви панели. Комбайните и тракторите ще жънат при слънчево време за да им се зареждат слънчевите акумулатори! Моля ви се не създавайте паника и не прекъсвайте розовия ни сън! Минаваме на фатосинтеза!

205

Анонимен

преди 2 години

6 лева олио, 15 лева сирене, 2 лева литър мляко, всичко това преди една година струваше двойно по евтино, но не го оценявахте... и се вързахте на шепа безделници крещящи Системата ни убива. Сега не ги ли убива системата , ама се скатават

204

Анонимен

преди 2 години

Сатанистите не можаха с короната и ваксата да избият народите,и сега включиха икономически геноцид.

203

Запознат

преди 2 години

За *** народ, гласувал за кирчо-простия, боко-тиквата, славчо шоумена и проамериканската партия ДБ - само така, всичко е съвсем заслужено. Щом се отива за гъби в деня на избори и се гласува просташки - гледайки чуждите тв в БГ, хак да ви е!!!

202

Анонимен

преди 2 години

bкато дори и материалите за текущ ремонт и поддържане на жилище бележат скок от 13 на сто, отчитат от ИССИ на КНСБ. Повече е според мен незнам как ги смятат тия. Доста повече поскъпват особенно всичко що е със стомана. инструменти, мрежи, брави, види, мотики и какво ли не още, което се прави от стомана, но и при другите строителни материали всичко нагоре, едва ли е 13% само, както смвятат.

201

Йокин

преди 2 години

И ДА НЕ НИ НАРИЧАТ,ЗАВИСТЛИВИ(стАва въпрос,за40лв,на бежанци).АКО СА НИ ВИСОКИ,ПЕНСИИТЕ,ПО80,ДА ИМ ДАВАТ.КАЗВАТ,МИ ТО ЕС-ОТПУЩА.А КОЙ ЩЕ ГИ ВРЪЩА-НИЕ,не УКРАЙНА.БЕЗПЛАТЕН,ОБЯД-НЯМА.