200

П.К.

преди 2 години

Нали "промените" обещаваха рай за всички нас? Сега вече го консумираме този рай. По-добре тия "промени" по-скоро да очистват хоризонта. Иначе, лошо им се пише.

199

Анонимен

преди 2 години

Заплатите трябва да се съобразяват с цените и това е работа на синдикатите. Същото е и за пенсиите - работещият един ден става пенсионер.

198

фен(бивш)

преди 2 години

НЕХРАНИТЕЛНИТЕ,ПОСКЪПНАХА,ОЩЕ ЛАНИ.НАПРАВИХ,РЕМОНТ.МАЙСТОРА,МИ ВИКА,ОТТЪРВА СЕ.ВСИЧКИ,СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ,СКОЧИХА,ДВОЙНО.

197

Верно бре

преди 2 години

Абе СИНДИКАТИ я се погрижете за заплатите! 2 тогава нема да ви плашат цените!!!!! Смешници СВЪРШЕТЕ СИ РАБОТАТА!!!!

196

Бай Илийчо

преди 2 години

Нъл ви казвах вчера бря ? Глад иде,библейски глад ! Нимоа ви мисля гражданята кадя сте се на купило ! Г*за ви пайджина жа фане !

195

Анонимен

преди 2 години

Синдикатите да не блеят, а да се борят и за нормално заплащане, след като 12 години при управлението на мутрите не смееха да гъкнат. За втората половина на 2022 да искат 1300 лева минимална заплата, повишение на пенсиите според швейцарското правило с 8,4%, а не с 6,1%, което не е по това правило. Да искат и увеличение на максималната осигурителна сума на 8000 лева като за начало с идеята да е колкото 10 минимални заплати. Да искат и да отпадне тавана на пенсиите.

194

Анонимен

преди 2 години

Ще ви го кажа така,пък който разбрал,разбрал.Шефа във фирмата за която работите ви дава 1200 лв. като вие на база свършена работа заслужавате 700 лв,но смятате че заслужавате 2000 лв. и сте вечно недоволни.Напускате и отивате при друг шеф на работа който ви обещава 2200 лв защото смята че ще успее да ви ги плаща ,но реално започва да ви дава по 700 лв защото толкова си може.Искате да се върнете при старият си работодател,но вече е късно.ТОВА НАПРАВИХТЕ ГЛАСУВАЙКИ ЗА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА.

193

EC

преди 2 години

До АнонименEC im vinoven na mrusnoto, zavistlivo, kradlivo bg pleme...hahahaha

192

Анонимен

преди 2 години

Всичко поскъпва само заплатите стоят едни и същи от 15 г насам . Никаква полза от ЕС . Станахме 1000 пъти по зле от както влезнахме в тоя ***-отски съюз

191

ЕС

преди 2 години

Регулациите са малко. Още трябва. И още "борси" да открият. Накрая и без вода може да останем ако решат да я "либерализират" за да могат западни фондове да я изнасят за Германия и Холандия.

190

Анонимен

преди 2 години

КАКТО ОБИКНОВЕННО, СИНДИКАТИТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ И СА ПОД-ЛОТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ!!! НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО.

189

Щирлиц

преди 2 години

Така става,когато едно общество си отглежда *** за домашни любимци,или както е актуалното им наименование синдикати.

188

Живял-видял

преди 2 години

С 38 г. трудов стаж съм. След 2 г. се пенсионирам. Започнах работа още при соца. Ще ви напиша само едно изречение, пък който както иска да го приема - НЯМА ПО-ГОЛЕМИ *** НА ТОЯ СВЯТ ОТ СИНДИКАТИТЕ!

187

Насо

преди 2 години

Вместо синдикатите да гледат цените на стоките.....да хванат си вършат работата и да гледат да вдигат заплатите

186

Анонимен

преди 2 години

Ама слугата като те на г*зи парата няма ти свърши работа

185

пияница мистик

преди 2 години

До 218 === Богаташите няма нужда на вързано куче хляб да могат да дават, защото за тази нужда имат слуги като теб, дето го правят за жълти стотинки със сервилна и мазна усмивка на уста. Накрая и ръка целувате :))))

184

пияница мистик

преди 2 години

Перфектно !!! :-D Тези дето смятаха, че крадците си държат парите в пачки и кюлчетата в отключени нощни шкафчета, а не в сейфа, дето е на 2 метра, или в швейцарски банки, офшорки или криптовалути си заслужават съдбата. Нека да измират от глад, за тях прошка няма. За прocтотията прошка не трябва да има :)))))))))))))))

183

Анонимен

преди 2 години

Хора хора половината богаташи не можете хляб на вързано куче да дадете! Ама щом са важни парите за вас просто спора е излишен :) живи и здрави

182

Сорос

преди 2 години

Ще ви сурвакам най-щедро, в левове, скоро и в евро!

181

Анонимен

преди 2 години

Ке ревете за Бойко