180

Анонимен

преди 2 години

Ами като не искаш да си роб на Европа, имаш два изхода. Първи - правиш си адекватни синдикати, или Втори - *** другаде. Напоследък е модерно да се хвали Русия, може там. Рублата пада всеки ден, ама дребни неща са това.

179

Анонимен

преди 2 години

Нинова каза че цената на оЙлиото е стабилна. Аз и вярвам.

178

Анонимен

преди 2 години

Баце, не, че нещо, ама болниците, в които ходят ИТ-тата, са добри. Там санитарките не са на 600 лева. Казвам ти го от опит. И ми е супер смешно, щото плащам здравни осигуровки и какво ли не, а реално фирмата ми ги осигурява тези неща от собственият си бюджет, нали се сещаш. То неслучайно в Чехия, ако работодателят ти плаща допълнително здравно осигуряване, не плащаш здравни вноски на държавата. ИТ-тата не ги мисли, за тях и лекари ще има добри, и сестри, и оборудване.

177

Анонимен

преди 2 години

Пак започват спекулациите, а народа спи зимен сън...

176

Анонимен

преди 2 години

Гърчат ни яко.----------Ами, жалвай се на въпросните синдикати. Аз не знам някой да е направил нещо по въпроса, а това е тяхна работа :)

175

Анонимен

преди 2 години

Робите на Европа, изнасят ни евтиния ток, цените в магазините по-високи от запада. Гърчат ни яко.

174

Анонимен

преди 2 години

Радевата зима.

173

Анонимен

преди 2 години

ITто, като отидем всички на борсата, ще ни издържат с вашите осигуровки, каква ирония, нали.

172

Анонимен

преди 2 години

От 3 дена петрола пада, досега с 18 долара. Тука всеки ден дигат нафтата с по 3 стотинки------този въпрос - към КЗК, Българската петролна асоциация и подобни неясни структури, дето фразата "падане на цена" не им е в речника.

171

Анонимен

преди 2 години

Просто факти, Абе направо си кажи, че нищо не става от теб. Какво го увърташ? Като искаш Космос - Булсатком имат собствен сателит. Ако имаш акъл и в НАСА ще отидеш. Искаш електроника и компютри - такива фирми колкото искаш; инженер ли си, гладен няма да останеш. Щом на една позната мързеливият брат в момента е инженер в земеделието и е на няколко хилядарки... Ама като си смотан цинкьо, ще дращиш тука, какво ти остава :)

170

Анонимен

преди 2 години

Егати промяната, братче

169

Санкциониран

преди 2 години

Та кой на кого наложи санкции сега?

168

Анонимен

преди 2 години

Много е лесно. Вместо някой да трупа баснословни печалби от евтината енергия на АЕЦ, цялата енергия да се използва от тези, които са я построили. От българския народ и българския бизнес. Сега обясняват как с печалбите щели да обезщетяват някого си за пазарните цени. Не е нито правилно, нито справедливо да играем по свирката на едни лакомници, които ни разориха и ограбиха за своя полза!

167

Ква Украйна, Русия

преди 2 години

Е... бхи скапаната държава. От 3 дена петрола пада, досега с 18 долара. Тука всеки ден дигат нафтата с по 3 стотинки. Кироооо, бо... ци мръ. ни............

166

Анонимен

преди 2 години

Ако всички сме ит то колумбия нема смогне да измася кока

165

Анонимен

преди 2 години

Ало програмиста, ако не дай си боже влезеш в болница, санитарка с 600лв ще ти бърше д ка. Ай стига, с това високомерие и неуважение към чуждия труд. Слезте малко на земята.

164

Анонимен

преди 2 години

Как така нещо направенно ръчно от майстор струва повече отколко направено на поточната линия ? Не си взимаш ролекс направен от два робота за 5мин ?

163

Кармен Златарева

преди 2 години

На ви либерал-демокрация,на ви ЕС,на ви Нато,на ви западни ценности....продължавайте да плюете по Русия докато още сте 111 хиляди кв. километра ама скоро ще остане само ръждясалата табела РБ -Република България и нищо наше....

162

До Равносметката

преди 2 години

Не е точно така. Има производства но са малки, специализирани и продукцията им е основно за износ тъй като в България няма пазар за нищо. Хората са бедни и нищо не купуват. Тук процъфтява втората употреба внос от западните държави и евтините стоки от Китай и Турция. Българския бизнес не може да задоволи вътрешния пазар тъй като не може да произведе конкуренти стоки на турските и китайските. А причината за това са високите данъци, скъпата енергия, горива и липсата на ресурси и работници.

161

Просто факти

преди 2 години

От страна с развито земеделие и животновъдство, страна с производство на електроника и компютри, бяхме космическа сила и имахме една от най-добрите образователни системи в Европа. Процент на безработицата беше 0,05 %.За 30 години Демонокрация, сме кръгла 0 във всичко, с най-голямата безработица и най-бързо стопяващото се население.