39

Анонимен

преди 2 години

И какво сега? Русия ще продава петрол на арабите или арабите ще продават петрол на Русия?

38

РР

преди 2 години

До 35: Нищо няма да видим, освен разпада на русия. Тя не е незаменима. Цените скачат заради войната, но те не могат да скачат безкрайно. Веднага след края на войната ще паднат. Доколкото до глада, алоо в Еропа си, не в Русия.

37

Възмутен

преди 2 години

До РР "Хубавото на американската политика е,че те винаги се разбират със всички." --- Това на коя планета? Щото тука, на Земята, американците ШАНТАЖИРАТ всички, а то не е баш същото. И с някои минава, а с други - не. Освен може би англосаксонските държави (Канада, Великобритания, Австралия, Нова Зеландия), с които са от един дол дренки, американците са дълбоко ненавиждани по цял свят. Дори ЕС ги търпи, но вече имат много и големи разногласия

36

Анонимен

преди 2 години

Очаквайте скоро разработка на химически оръжия в Саудитска Арабия, ОАЕ и инспекция от сащ и ООН. Реда после го знаете мирно бомбардиране от страна на сащ и коалиционните партньори и демокрация в тези страни.

35

бай Дън до бай Х у й

преди 2 години

Демократичните демократи от демократичната Джамахирия и техните съюзници и партньори ще доставят демократичен петрол на демократични цени.

34

Анонимен

преди 2 години

Новината от днес е, че санитарката, дето сменя пам-персите на Байдън тази сутрин е отказала да разговаря с него за сутрешната смяна, защото имала по-важна работа и Байдън ще трябва да почака мокър до вечерта.

33

Анонимен

преди 2 години

Що си мисля, че никой не е длъжен на САЩ. До сега, се правиха на много велики, що ми се струва, че палачинката се обръща. Искаха, да унижат Европа, ама нещо ще ядът дървото.

32

Бензин 5 лева

преди 2 години

Скоро Байдън ще запее вставай страна огромнавя и ще заиграе казачок.

31

До РР 20

преди 2 години

Примката се стяга само около теб. Ще видим кой ще подкрепяте след някой месец. Глада е по-силен от тока.

30

Анонимен

преди 2 години

Русия, Китай, Индия, арабите - та това са 5 млрд души. Честито на Бидоня, който си мисли, че Европейският съюз е единствената друга страна в света

29

Дедо Либен

преди 2 години

Що така бе камилари, нали Тръмп игра "Танц със саби" с вас, когато сключи договор за оръжия за 100 милиарда долара. За тези пари, той беше готов и "Голо хоро" да играе пред вас, пък вие го *** акахте!!!

28

До 18

преди 2 години

Бъркаш се нещо. 141 гласа за и 5 против беше гласуването в ООН. Китай не беше против, сърбия също. Те нямат друг интерес от русия от този да я точат. Няма военен съюз, няма и да има. Всички са против Русия и виждат какво е да си зависим от нея тъй,че бъдещето на путинска русия е ясно

27

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ЧЕ В БЪЛГАРИЯ И МАГАРЕТАТА ИЗЧЕЗНАХА

26

Анонимен

преди 2 години

Тоя е объркал номера ,деменцията е коварно заболяване ,на никой Господ да не дава ! Само да не забрави на коя държава е президент......?!

25

Анонимен

преди 2 години

Това си е за челна новина. А не блещолевенията на Наивниски. ОАЕ са миниатюрни само на територия, а Саудитите санабсолютна сила. Е, Байдън явно е ударил на много сериозен камък. Ще си играят на сантасе с англичаните накрая. Страшни шматароци

24

Анонимен

преди 2 години

Ами като не слушкат да им спретнат една арбстка пролет нищо, че са съюзници.

23

Някой

преди 2 години

Откъдето и да го погледнеш Путин се гаври с деменцията. Жалко само за украинците, с нищо не са заслужили.

22

Анонимен

преди 2 години

НАТО, сащ, ЕС въртите сучите пак на Руския ще кацнете. Скоро Путин ще ви го набие с 200 а то се върти там в .упарата както казваше един "велик майстор" на словото от Банкя. Всички знаят, че са зависими от руския газ, нефт и природни суронини и продължават да се правят на мъже. Санкциите са за пред обществата след като Русия приключи с Украйна всичко ще си тръгне по старому считай отменени санкции.

21

Анонимен

преди 2 години

България влезе ли в някой съюз той се разпада и губи войната хаха

20

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

И КАКТО ВИНАГИ БЪЛГАРИЯ Е НА ГУБИЩАТА СТРАНА