99

ББ

преди 2 години

и повлича Китай...китай ще го рекетира и ще е дистрибутор,обаче Света ни ще направи с Китай това което прави с путин...изтегляна на производствата,спиране достъп до технологии,спиране на търговията...Света ни вече никога няма да бъде същият!...та "принцове",и налагащите зависимости от русия и китай не дойдат на себе си...ги чака същото,Справедлив Свят...или ще свърши!все едно как!!!

98

ББ

преди 2 години

войната иран-ирак...и кой свали Садам???взел се на сериозно,нападащ невинни?къде е кадафи...много примери има..."принцовете" ще си заложат короните ако обидят държава като САЩ,няма сила на света която да ги спаси...ако манипулирате хората,че "сила" е путин...защото руши с ракети детски болници,родилни домове,убива възрастни хора в Украйна...това е тъмната страна...найстина ли не осъзнават троловете на путин...той се застреля...донесе невиждан позор за Народа на Русия,не го заслужават

97

ББ

преди 2 години

До Анонимена "принцовете" знаят ли какво могат САЩ?...благоденствието им се крепи на благоразположението на САЩ...Ад за децата ни ли ще строим или щастлив и Спраоведлив Свят...кой ви гарантира благоденствие и вечен живот...няма такава опция...прочетете Човешката История...клани са много по-богати...и вземали се на сериозно от "принцовете"за човещина става въпрос...могат да спестят мъки на милиарди по света ни и няма да обеднеят...повярвали си!!! ок!!!

96

Анонимен

преди 2 години

Байден знае ли какво изнася саудитска арабия

95

ББ

преди 2 години

САЩ...не са Народ които можеш да унижиш или обидиш без да си платиш....особенно ако те са крепили ..."короните"ти,"принцове" нареждали убийства на журналисти критикуващи ги...САЩ ги съди,убийци убиващи невинни жени и деца в Украйна САЩ ги съди и налага санкции...САЩ е САЩ...защото изповядва Божийте и човешки ценности,не са безгрешни приятели...само Бог е...но винаги и само е помагал!Бог да пази САЩ!!!

94

ББ

преди 2 години

До Ак-12короните им се крепят върху американските...,и Иран е опция...ядрена...та путин ни плаши с неговите...ама да играем!!!

93

Не звъни 2-ри път

преди 2 години

И аз бих му отказал разговор.

92

Ак-12

преди 2 години

Даже камиларите отсвириха Дементния Джо.

91

Анонимен

преди 2 години

Да , Петролът ще поскъпва , ама докато има кой да го купува, когато икономиките изпаднат в рецесия и като няма пари, и никой не го ползва познайте каква ще стане цената му. Спомнете си 2008-2009г. Все още не сме достигнали цената от 147 щ.д. за барел, - нали - искате ли да ви кажа колко бе цената след една година 2009г. - 37 щ.д.Е правете си сметка как се определя цената на петрола.Разбиратели много ей, само ще ви кажа, че при тези цени процесът на газификация на въглищата,/процес на добив на т

90

Anonimen

преди 2 години

За радост на света идва краят на гейевропейският модел и на фащ

89

Анонимен

преди 2 години

Петрола ще поскъпва

88

Анонимен

преди 2 години

Джо Байдън направи като президент толкова грешки, колкото всички останали президенти на Сащ не успяха да направят.Но когато идваш с измама на избори и лъжеш ,че това е демокрация,а я потъпкваш-нямаш морална легитимност.

87

До111

преди 2 години

А пък ти през това време ще бъдеш един-сит,сит,сит,сит,та най вероятно до кофите за *** ще стигнеш?Усещаш ли???

86

Анонимен

преди 2 години

Тоз памперс никой го няма за човек. И то не е случайно. Путин си е направил сметката и планира действията си поне 10 години напред. Отдавна се е договорил и с Венесуела, и с Китай, и с ОАЕ, и с Иран. Америка живее с остарелите виждания, че светът им е в краката и могат да го газят както си щат. Но всеки бати си намира по-бати, рано или късно.

85

Не ги дишат

преди 2 години

Саудитите въобще даже не могат да дишат жендърите от Демокраставата партия на Байдона. Тръмп би могъл да оправи нещата,ама дотогава войната в Украйна отдавна ще е приключила.

84

Бря

преди 2 години

пълен памперс

83

Бачо

преди 2 години

Стареца е време да си гледа пенсията!

82

Анонимен

преди 2 години

А, нищо че губи саудитския нефт, нали Бай-дън остави сина си в Борда на украинската "Нафтогаз" - нема страшно! Или синчето вече избега от Киев?

81

Киро

преди 2 години

Кок преговаря с фалшиви субекти и деменция

80

Анонимен

преди 2 години

Те помнят арабелите, помнят. Да не си мислят Хамериканците, че са забравили всичко и рязко са им станали приятели само защото последните 20-ина години поддържат добри бизнес отношения с тях