79

(-_-)

преди 2 години

"Престолонаследникът на Саудитска Арабия Мохамед бин Салман и шейхът на ОАЕ Мохамед бин Зайед са отказали да разговарят с Байдън", пише вестникът, позовавайки се на официални лица.Hahaha

78

Анонимен

преди 2 години

Бай Дън,да внимават с тия,че някой слънчев ден да не го нарежат с резачката за дърва,като стар пън.

77

Бай байдън

преди 2 години

Чувам че в Америка щели да го преименуват на байИЗдън

76

IT специалист

преди 2 години

Американците са известни Ай Ти специалисти. Ай ти да го свършиш, а?

75

Анонимен

преди 2 години

бай Дъно никой не го отразява.

74

гАз

преди 2 години

Абе, всеки си гледа Личния интерес, от къв зор С.Арабия и ОАЕ трябва да си губят "келипира" заради чужди интереси! Запада кът е толкоз ербап да си плаща!

73

до 83

преди 2 години

Света намрази русия повече, отколкото мрази САЩ и Израел взети заедно, а ти очакваш медиите да пробутват руска пропаганда. Пускай си някоя руска телевизия и слушай тъпотии колкото си щеш. Избора си е твой, но неможеш да скриеш истината, тук не е раша.

72

Анонимен

преди 2 години

Какви преговори може да води човек,който не знае на кой свят се намира?

71

Анонимен

преди 2 години

Джо: Ало, обажда се.... ъъъъ... как се казвах... а да, Джо! Отсреща: Не, благодаря!

70

Анонимен

преди 2 години

Няма смисъл,той и без това дементиралият индивид Байдън не разбира какво говори,нито може да разбере какво му се говори!

69

Анонимен

преди 2 години

До 66 - "пропагандата по медиите ще, останете с впечатлението, че Русия е изолирана от света. А истината е" - хубав анализ само доуточнявам, че Япония не е с Украйна, а заедно с Южна Корея са неутрални. Байдън пропусна основното... Никой не гледа новините на медиите. Всички, на които им отнемаха гласа през годините започнаха да си правят канали и да споделят видеа в тубата Телевизора изгуби своята кредабилност!

68

Анонимен

преди 2 години

Тия лидери всички са приятели на Путин )

67

Анонимен

преди 2 години

Забавни са руските бедняци как се надяват въоръжените до зъби арабски съюзници на САЩ и ЕС, които дават мило и драго да ги обичат европейците, да се отметнат и да искат близост с едни руски бедняци, които от 10 дни живеят 200 години назад.

66

са

преди 2 години

Всъщност тази новина е от преди няколко дни и не се отнася до петрола. Ония са казали,че не желаят да разговарят с Байдън, защото обвинил съудитския принц несправедливо, без процес на ония репортер дето го убиха в Турция. Съудитите са съюзник на америка и по-бре руските троляци да не им знаят устите много, защото те ще се разбират. Повтарям новината е от преди ПЕД ДНИ!

65

Анонимен

преди 2 години

САЩ искаха да направят "мироопазваща" операция в ОАЕ, обаче дочуха, че там вече са се настанили едни зелени, вежливи човечета, които говорят на някакъв неразбираем за тях славянски език и се отказаха. Светът вече е друг. Имаме нов господар.

64

Анонимен

преди 2 години

почнаха да го отсвирват дедето

63

Анонимен

преди 2 години

До 57 - Кви санкции срещу Русия сънуваха тия парашутисти от НАТО, хахаха Азиатските държави възстанаха слещу жалките Западни олигарси. Европа е шах мат. НАТО не могат да вдигнат оръжие срещу нито една държава защото от Сирия до Китай та дори и Иран и Индия са готови да изхвърлят Европа и Северна Америка от световната икономика. Френските политици от половин година насам говорят за напускане на НАТО след свалянето на Макарон.

62

...

преди 2 години

Защо ли си мисля, че американците и китайците го играят комбина? Най-пострадали от тая война са Украйна, Русия и Европа, а най-печеливши именно американците и китайците. Едните се правят на умрели кучета и нарочно подкрепят руснаците в тяхната самоубийствена и самоизолираща война, която ги прави още повече зависими от Пекин, а другите консолидират зад себе си зависимата от ресурси Европа.Сега и търговията с оръжие ще избухне.

61

Анонимен

преди 2 години

Явно мястото от където ще се диктуват правилата се изместват в Азия. Досегашните хегемони от САЩ и силно зависимите чиновници водещи се управляващи ЕС трябва да преосмислят надменното си поведение и да почнат да се съобразяват с исканията на останалия свят.

60

ДДРОнег

преди 2 години

Статията е тенденциозна и непълна, разговори са насрочени отново, просто арабелите се опитват да си придават важност !!!___И да дадат явен знак, че са недоволни за критиката на САЩ за убийството на Хашоги !!!