59

Анонимен

преди 2 години

Оня ден пишеха как вече никой лидер нямало повече да вдига телефона га Путин му звъни, пък ко стана Бай Дън го отрязаха по рано ха ха

58

Анонимен

преди 2 години

Види се - трезвомислещите хора по света турят Бай-дън на трупчета

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 60 Мисля ,че ще ги накарат да приемат истанбулската конвенция.

56

Анонимен

преди 2 години

Байдън защо не наложи ембарго на обогатения уран от Русия? А генчовци? Ние да спрем руските нефт и газ, но американските центарали да се захранват с руско ядрено гориво? На мен добре ми звучи, а на вас? Много братски и справедливо.

55

до 60

преди 2 години

Тц, вече САЩ нямат шанс да им направят "миротворна мисия" щото очевидно ОАЕ вече са под защита на едни "вежливи зелени човечета" със славянски акцент.

54

Анонимен

преди 2 години

Ако слушате пропагандата по медиите ще, останете с впечатлението, че Русия е изолирана от света. А истината е, че арабите, китайците, Южна Америка, Африка и индийците са с Русия. Т.е. 6 милиарда хора подкрепят Русия. От другата страна са САЩ, Англия, ЕС, Австралия и Япония. Някъде около 1 милиард подкрепят украинците. Познайте ние от коя страна сме? Точно така, отново сме губещи, бедни, болни и натаковани, благодарение на нашите политици.

53

до 54

преди 2 години

те по принцип обичат да си държат повечето кладенците затворени /чакат на другите да им свърши/ и купуват от света.

52

Анонимен

преди 2 години

Въй въй, в УСА бензина мина 4 долара за галон. Да видим на кого ще му издържат повече нервите.

51

Анонимен

преди 2 години

Срам за Америка е тоя

50

Оле майчице!

преди 2 години

Кофти се затяга положението. Путин бил луд, ненормален бил, на стероиди бил. Пък то се оказа, че си е оплел кошницата 30 хода предварително. Ади сега ЕС да си яде санкциите.

49

Анонимен

преди 2 години

Сега САЩ ще им направят миротворна акция

48

Анонимен

преди 2 години

Освен сега краварите да си спомнят за Кашоги как изтече в канала и по този начин да изнудят чаршафа да играе по тяхната sвирka .

47

Ха аа..ха ..

преди 2 години

Отхвърленият дедо Джо. Сега видяхте ли всички наведени медии на Сорос. Атлантици, комитети от Хелзинки, ЛГБТ организации и т.н. че светът не се върти около вас ? Нещо май бяхте много ентусиазирани след санкциите срещу Русия, сега като отмине еуфорията ще изтрезнеете. Така си мислиха и Наполеон и Хитлер и...да не влизам в подробности. С кой акъл нормален човек би си помислил че Русия ще потъне икономически и ще умре от глад !? Та вие дори със Северна Корея, която от 60 г.е в ембарго не успявате!

46

РР

преди 2 години

До 43: Американците провеждат собствена политика, вярно е, но това не им пречи да разбият държавицата на Путин и веднъж завинаги да приключат с нея. Американците са мразени на много места, но от хора като теб. Всичко е там и военно, и икономически. Ако си мислиш,че някой ще спре да продава на най-големия консуматор, то живееш във въображението си.

45

Анонимен

преди 2 години

Скока на цените ще компенсира за Русия всякакви санкции и намаляване на количествата, които купуват от нея. Петрола от 30 долара за барел, може да стигне до 200 долара за барел при евентуални санкции, което значи, че при 6 пъти по-малък износ Русия ще има същите приходи.

44

Анонимен

преди 2 години

Драги сънародници... За стотен път - В НАТО има медийна завеса. На 17 Декември 2021ва на асамблеята на ООН Русия поставя въпроса с нео-нацизма в Украйна на дневен ред. 130 държави подкрепят военна операция срещу нацистите, а 2 държави са против преследването на нацизма... Познахте - против резолюцията гласуват единствено САЩ и Украйна. Колкото и да Ви повтарят, че Русия напада Украйна не вярвайте... ООН извършва прочистване, а НАТО са в тъча... ;}

43

Киро Мустафа, Козяк

преди 2 години

Смятам че доставянето на бойни самолети за Украйна от полски летища и плащането на сметката от арабите напълно отговаря на евроатлантическите ценности.

42

Анонимен

преди 2 години

Хм, я да си помислят нощеска пак и да отговорят тогава тези чал ,ми, нарязаха журналиста на филии и го изнесоха с куфари, сега искали имунитет. Вместо това да не получат природен феномен Пустинна Буря 3

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27Ами по погрешка и там се разпали "арабска пролет". Но да си чул? Бе отменен и кръг от Формула 1 заради размириците. Странно нещо са "демократичните медии". За разфасоването на Хашоги няма да напомням и сляпата световна демократична общност. Веднъж Саудитска Арабия се жертваха заради прищевките на САЩ. Тогава и Норвегия пострада. Русия я ухапа бълха. Арабите се опариха от орталъка със САЩ и не искат втори път да са нечия маша и да опират пешкира заради чужди интереси.

40

Анонимен

преди 2 години

Бензинът в САЩ удари 5 долара в някои щати тази сутрин. Нормално е Спящия Джо да се притесни малко. Ако тия американски маси с по 60-70 IQ се вдигнат, ще стане напечено.