200

Анонимен

преди 2 години

Украйна в момента е икономически срината страна.А Русия - морално разрушена империя.Украйна ще се възстанови! Материалното е мимолетност,която идва и си отива. Но Империята няма шанс,Историята я призова и Тя не издържа Изпита.Нека и кажем Сбогом! Връщане няма.

199

Анонимен

преди 2 години

Какво реват в украйна, това е цената на "краварската пролет". А подкрепящите украинците, да вземат оръжие и да заминават на фронта, ако допускат педерунгелчета...

198

До 233

преди 2 години

Казваш в Ирак?И какво беше в Ирак? Още един вманиачен диктатор, който тормозеше народа си и беше си въобразил, че може да напада съседите си.Ти за този ли тъжиш?Направо се изненадвам как не спомена и косовода защитиш и другия вманиачен диктатор милошевич, който вкара балканите във война с хиляди убити. Но, нормално, вие путенистите винаги сте на страната на диктаторите. Темса ви любимци.

197

Анонимен

преди 2 години

Добре. Ще дадат хиляди жертви и ще превземат Украйна. После какво ще правят? Никой няма да признае марионетно правителство без избори. Е ще извикат Рашков ли да им натъмани резултатите. И санкции до дупка или до елиминиране на Путин и путинистите. Избор. голям Байрак в комбина с празен хладилнилник, макар че Кагебейчето се кълнеше , че руснаците са свикнали на глад. Като капак на глупостта е че ще трябва и да платят възстановяването на Украйна. Та, колкото по скоро - толкова по малко проблеми

196

Слънчоглед ще расте

преди 2 години

над тези, които не се върнат обратно......националния символ на Украйна.

195

До 226

преди 2 години

До Долу фашизма!Значи фашистите са европа и украйна, а *** е демократът освободител?Добреее. Ти от карлуково ли пишеш? Обади се да си те приберат.

194

Анонимен

преди 2 години

Ама от Сирия и Ирак нямаше горещи линии, нали?! Там не се сражаваха бащи и синове. Ама там бяха краварите, а срещу тях не смеете да пишете.

193

АнонимеН

преди 2 години

ГОЛЯМО ДОБРО ЩЕ НАПРАВИ ФАЛШИВИЯ ЗЛЕНООК *** АКО БУТНЕ 100 ГОДИШНИЯ РЕЖИМ В МОРДОР!!! ТУРИХА ГО НА ВЛАС 2007-*** ГОДИНА СЛЕД СМЪРТТА ОТ РАК НА СИНЕОКИЯ ПУТИН И САМО ЗА 15 ГОДИНИ БУТНА ЦЕЛИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ В МОРДОР! СЛАВА НА УКРАЙНА, ЧЕ ЩЕ УНИЩОЖИ НЕ САМО ФАЛШИВИЯ КА *** НО И РЕЖИМА В МОРДОР!

192

ПЕНСИЯ

преди 2 години

ДО ВСИЧКИ ПУТИНИСТИ : ИЗВИНЕТЕ СЕ БЕ ФАШИСТИ С КОГО СЕ СРАЖАВА ТЕ С ЖЕНИ И ДЕЦА !!ААААААААААА???

191

САЩ

преди 2 години

Русия и православието трябва да бъдат унищожени!! Само тогава светът ще е наш!!

190

Долу фашизма!

преди 2 години

Фашизмът трябва да бъде унищожен. Защото фашизмът е зло, което ако не го изкореним из основи винаги ще намери начин да се възроди. В Европа доста хитро се кри зад права на различните, но настана ковид и го видяхме в действие. Затваряне, сертификати делят хората на такива с права и такива без, задавайки въпрос те сочат за полу човек, плоскоземец и т.н. Унищожен бизнес, съсипана психика, смазани човешки права, но пък е демокрация. Верно, че ти спират новините, но то е за наше добро, като вакса!

189

Агент изнасилев

преди 2 години

Играчите се сменят през няколко века, но заработващите клакьори са вечни, агент жони фелацио.!. Ер-джолан к'о кАзА к'о?.!.

188

Анонимен

преди 2 години

Зеленски и Путин да счупят рамката на войната и да се разберат като братя, каквито са. Иде ВЕЛИКДЕН! Преклонете се пред Христос и спрете войната.

187

анонимен64264

преди 2 години

долния коментар е точен защото тези които имат интерес от тази война са далече и сега за тях е манна небесна, те война на тяхна територия не са водили, а сега потриват доволно ръце , не знам защо украйнците ги изкарвате света вода ненапитаи къде бяхте и не писахте за изгорените невинни хора в културния дом на одеса там имаше 50 жертви половината от тях наши сънародници или не посмяхте за да не опорочите някого, срам господа журналисти, стига вече с тази украйна да си оправят кашата

186

Честито на агресори

преди 2 години

те, САЩ спира вноса на руски петрол а това означава и Европа скоро. Съгласен съм да плащам висока цена за бензин, докато руският терористичен режим загине....завинаги.

185

Анонимен

преди 2 години

Днес Украинската армия е унищожила 2 Руски ядрени подводници клас Акула край Одеса!! За времето, докато пиша този коментар, най-малко още100 руски войници са убити в Украйна.

184

...

преди 2 години

До 216. Мигър не можеш да се сетиш защо не използва руснаци, а наема външни?

183

Папионка за Уй

преди 2 години

Ако не спрете да се биете, ще ви прата един приятел, викаме му Гардероба - да ви държи якетата.

182

Бандеровец

преди 2 години

Малко се ограмотете, какъв точно е бил Степан Бандера и за какво точно се е борил.Колко години е лежал в полски затвор, колко години в немски концентрационен лагер, затворен от Хитлер.. Борил се е за независима Украйна, така както Левски за свободна България.И накрая КГБ го е убило в Германия..

181

Анонимен

преди 2 години

Не останаха раснаци, *** иска да вкарва наемници от Сирия ама нямал кинти вече да плаща!