220

До предния

преди 2 години

Той не се прави на луд,такъв е

219

Анонимен

преди 2 години

Вова докога ще убиваш православни славяни?Не се прави на луд.

218

Истината

преди 2 години

БЛИЦКРИГЪТ НА ПУТИН БУКСУВА! МНОГО РУСНАЦИ ОТКАЗВАТ ДА СТРЕЛЯТ СРЕЩУ ЦИВИЛНИ УКРАИНСКИ ГРАЖДАНИ! ЯВНО И СРЕД ТЯХ ИМА ХОРА С ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО!

217

Айде,тролове

преди 2 години

И вас ви чака Чуркин.Потегляйте и вие.

216

Анонимен

преди 2 години

Тая война трябва да спре час по-скоро. Ще има само победени!!!! Победители са единствено военно-промишлените гиганти корпорации. Кой както иска да го разбира. Свобода за Украйна! Свобода за Русия!!! Путин, изроде дано свършиш като ленин, сталин и Хитлер срещу който си мислиш че се биеш. Шизофрениците са с власт докато умират хора от два буквално братски народа... Нещо да чухте за послание за мир от нашето ченге от ДС наречено патриарх.????

215

Анонимен

преди 2 години

Хитлер не доживя хилядолетния Райх.А Путин няма да надживее Украйна. Няма начин..

214

Анонимен

преди 2 години

Внучката на Хрушчов, която от години живее в Ню Йорк, казва за Путин, че е диктатор, който води живот на самотник, напълно откъснат от реалността. Иска да възкреси руската империя и мечтае за величие. Явно всичко води към някаква диагноза, но да се изкажат психиатрите и психолозите

213

Айде,Путин.

преди 2 години

Чуркин те чака.Потегляй!

212

Истукан

преди 2 години

Не знам, руснаците сами си го направиха. Късно е да съжаляват. Сами си избраха войната.

211

Чокумба

преди 2 години

Гад *** вова, да гориш в ада дано

210

путин е ПЪТНИК

преди 2 години

Към ада!

209

сценариста

преди 2 години

Терминатор /Арнолд Шварценегер/скача без парашут от Б2 Spirit в Украйна и почва да трепе наред,с москвич 408 минава границата и паркира у масква!Путин яде шамари и се предава!Води го като мечка по червения площад.Цяла Русия ликува

208

Анонимен

преди 2 години

Та по умните хора с парите дето ще потрошат в тая "операция" плюс санкциите просто щяха малко по малко да изкупят украинската икономика, да осигурят на народа добри производства с добри пари и тогава НИКОЙ нямаше да стреля срещу руснаците. Грандомански мераци и предизвестен край, като Хага е мекия вариант

207

Маг Минчо

преди 2 години

Путин при врачка. Тя - Виждам много черни автомобили, виждам хиляди весели хора,чувам музика...Путин я прекъсва - И аз и ги поздравявам..? Тя - Не,не,капака на ковчега Ви пречи...

206

До 237

преди 2 години

Докато Саддам не нападна Кувейт, путинофилче.Никой не им е взел петрола на иракчаните. Просто спряха вманиачения саддам. Имали били здравеопазване, били си много добре. Питай някой иракчанин колко добре е било при саддам. Сега ще ми заобясняваш и в с,кореа колко било хубавои всичко им било безплатно и красиво.

205

Анонимен

преди 2 години

украйна.... едно време имаше такава държава?

204

Анонимен

преди 2 години

Какво беше туй "украйна"?! Имаше такава област в Русия, но чак пък държава....

203

До 233

преди 2 години

Ти да не би случайно да пишеш от фронта, от руската страна? Нападащ лошите украинци.Хайде, не ми се правете на интересни, прромити путиноффили, вечно жадуващи войни и бомби.Ходи ти се бий, де. Нали си против фашизма. А украинците били най големите фашисти.

202

Анонимен

преди 2 години

До 232.,,,,,диктатор, ама имаха икономика, безплатно здравеопазване, образование. И си живееха отлично. Докато на краварите не им потрябва петрола им.

201

Слава на Украйна

преди 2 години

Руснаците трябва да се избиват още докато са малки, като тия войничета. Защото ако пораснат като Путин, стават много опасни за света.