180

До батко

преди 2 години

Може и някому да си батко, но не задължително на всички. Ако беше баш такъв може би щеше да правиш разлика между наборна и професионална служба. В Русия-та я има и от двата типа, като наборната е поне година. А при нея няма не искам и няма недей...

179

ами

преди 2 години

нека им отговорят лудото джудже полудя обяви 40 милионна за фашисти .трепят наред но украйна се превърна в котел за тях ще избият хиляди .

178

Василев

преди 2 години

Който иска да спори или да дискутира с мен, първо трябва да се отърси от всякакви емоции ,пропаганда и кой какво казал и какво видял и прочел!Говорим за пазари,суровини ,ресурси,територии,влияние,икономическа зависимост, а не кой е православен,главорез,убиец или подобни глупости!Говорим за война, която съществува от над три века между Руската Империя и Британската Империя и всичките васали на тези две велики сили!Говорим за трети играч Китай, който изкупуваше най-много суровини от Украйна!Хю!ЦРУ

177

Анонимен

преди 2 години

Руски мaймуни, кво ще превзете, бе? Вие сте все едно от Средновековието. Махайте се от Украйна никой не ви иска там! Никой не ви иска по целият Свят вече!

176

...

преди 2 години

Обажда се притеснена жена. Здравейте, дали мъжа ми е жив? ... Кога се чухте за последно? ... Преди два дни? ... Какво ви каза? ... Ами обстрелваше цивилни украинци. Притеснена съм за него.

175

АнонимеН

преди 2 години

ИДИОТО ГНЬОМКА *** СИ ЗАМИНАВА ГАРАНТИРАНО !! СЕГА ВАЖНОТО Е ДА ПОВЛЕЧЕ 100 ГОДИШНИЯ РЕЖИМ В МОРДОР СЪС НЕГО!!!

174

Анонимен

преди 2 години

Украинската армия спазва заповедта на президента Зеленски!! А имено:"По пет на нож"!! Тоест максимално много убити руски окупатори с един истрел!! Ето защо за 12 дена има 15000 убити руснаци!!

173

володя

преди 2 години

И 1000 жертви да дадат руснаците и 1 000 000, връщане ан зад няма. Ще превземат Украйна, ако ще един украинец да не остане!

172

Цървул

преди 2 години

Вълнения в Северна Корея. Излиза Ким Чен Ун и започва - ВИЕ, СЕГА КАКВО ИСКАТЕ? ДА СТАНЕ КАТО В РУСИЯ ЛИ?

171

до 192

преди 2 години

Пич, ти да не мислиш, че аз като българин съм емигрирал в България и руснака и той да вземе, че да обърка България с Англия ? Вие от напрежение и мизерия дори не разбирате кой какво е написал !

170

Агент изнасилев

преди 2 години

Дъра-бъра, бъра - дъра! Агент, сладур - саманта Фокс.!.

169

До 197

преди 2 години

Главорези от всяка страна има. Украинските също не са за подценявате. Но на нормален читател това непрекъснато "Слава на Украйна" просто омръзва. Непрекъснатите инсинуации на Зеленски, с които опитва да привлече целия свят в конфликта също. Роско-Украинския конфликт е техен. Не на целия свят. Или ако сега гледаме децата на Украйна как страдат, утре да гледаме това в цяла Европа. Децата на САЩ няма да страдат. На тяхна територия вини няма. Та, те могат само да подстрекават Европа и Русия.

168

Анонимен

преди 2 години

До 195 Къде ги видя тия правила? Ние като сме сумати и години ЕС правила да спазваме? Само ни смучат

167

Анонимен

преди 2 години

Тези сигурно звънят на рамзи човека обсерватория, от както руснаците изтриха идилците от Сирия, човека остана безработен ;(

166

РР

преди 2 години

Не в Украйна трябва да се обаждат, а в Кремъл. Най-добре лично да отидат и питат.

165

...

преди 2 години

А ако се върнат рашките живи и са направили Украйна на неразорана нива от бомби, дали ще ликуват заедно с жените си и дали ще се обадят за извинения

164

Анонимен

преди 2 години

Расийските тролoве са в потрес, реалноста им чагърта мозъците из основи. Нищо! Пийте една руска водка и продължавайте да пускате хибридните опорки :)

163

Анонимен

преди 2 години

"Украйна се превърна в анти-руски проект" - То и РСМ е анти-български проект, но пък не не сме тръгнали да ги избиваме и да им разрушаваме държавата. Ще им дойде акъла в главата някой ден, но с добро трябва, а не с убийства.

162

Хехе

преди 2 години

Историографията още е учудена,че по някакъв начин Русия е прескочила няколко нива от еволюцията. Благодарение на последния руски президент, грешката отива към поправяне.

161

ГНУСЛЯРИ!!!

преди 2 години

Занимавате ни с тези руски главорези, били отчаяни и търсели?! Дано по-скоро намерят смъртта си, за да им олекне!!! СЛАВА НА УКРАЙНА!!!