260

Белото знаме дигай

преди 2 години

ВАРИАНТ за мир: Единствен разумен!!!! Зелински мисли за народ и държава вдига белото знаме дава безусловна капитулация и иска мир!!! Принуден вече байизкукуригал прави преговори с Путин и приема условията му от преди операцията!!!! Е защо ги ручаа жабетата!!!

259

Чичо Гошо

преди 2 години

Кирчо гласуваха 40 лв на ден за бедстващите чужденци !!! А колко получа един бедстващ българин питам аз ? 200 лв на месец в най-добрия случай. Жалки *** !

258

Чичо Гошо

преди 2 години

Де*ба и долната пропаганда де*ба ! Научили ли са ги как се прави пропаганда американците. Обаче интересно кой плаща на такива драскачи като автора на статията, *** било то руски ,украински или американски . Жалки твари са 99% от журналистите !!!

257

ДДРОнег

преди 2 години

Факт - ****ин е сатрап, който потиска народа си !!!___Такъв управник дали е много загрижен за руснаците в Украйна ?!___Ами НЕ, разбира се, той е загрижен само и само за себе си и за своята ВЛАСТ !!!___Е, това е и причината, поради която никой от съседните му държави не иска да има нещо общо , освен петрол, руда и др. !!!

256

Ебт същия

преди 2 години

Завчера украинци уж свалили 30-40 руски самолети??? После убили генерали и хиляди руски войници??? После отблъснали руска атака и вече напредвали към Москва??? Абе украински фашисти и всички натовци които поддържате и косвено воювате против Русия стига с тези фейкове и не заблуждавайте хората!!! Путин ще бъде победителя и на края...ще бъде принуден да натисне само едно копче!!! И ще настане невиждано наводнение и заливаме поне на половината ви сащ! Тогава ще изчезне и НАТО и другите масонски орг

255

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Стигааааа, това облъчване е кошмарно." Хич не е кошмарно. Вие трябва да се денацифицирате, само това е пътя, да се покажат всички зверства и свинщини на руския нацизъм белким ви влезе нещо в нацистките глави.

254

Анонимен

преди 2 години

Една украинка преди 5 дни публикува в интернет 7500 снимки на убити руснаци в Украйна. Може пък там да си разпознаят роднините. Само дето някои от труповете са изгорели до неузнаваемост особено на танкистите.

253

Анонимен

преди 2 години

Стигааааа, това облъчване е кошмарно.

252

Анонимен

преди 2 години

Руските загуби са минимални освен това семейството на всеки загинал се обезпечава добре. Пълни глупости.

251

Анонимен

преди 2 години

Ние не сме запада и не може да вярваме на глупости.

250

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е русите да обърнат танковете срещу Кремъл и да потърсят сметка от сатрапа путин. Нека да го попитат: Защо бе аланкоолу разпали тази война срещу нашите братя украинците? Колко жертви още трябва да има, за да се разбере, че путин е убиец и фашист? Колко руси още трябва да загинат?

249

Анонимен

преди 2 години

Това е идиотско и жестоко! Започвам да си мисля, че тези украинци наистина са долни нацисти!

248

Додо

преди 2 години

До МишоДа бе даже умниккато тебе е разбрал,във статията си пише че това е с пропагадна цел.Джуджето психопат трябва да легне до Ленин.

247

Анонимен

преди 2 години

Путин! - Пускай месомелачката и наред. Вземай пример от краварите.

246

Анонимен

преди 2 години

Смятай колко са нас.рани руснаците щом ги е страх да звъннат по един телефон да разберат дали сина им не е убит. Или пък да ти кажат в плен е, ела да си го прибереш и ти да не отидеш от страх. ***, бял живот малтретирани. Заслужават си мизерията.

245

Анонимен

преди 2 години

Спрете този жесток режим и геноцид , извършван от укрофашистите - "В Украйна те хващат на улицата и разстрелват за изразяване на мнение (ВИДЕО)" , заглавие от "The bulgarian times"

244

Анонимен

преди 2 години

Миии то това беше що-годе същото преди 8г в Донбас, когато започна цялата галимация.САЩ стоят зад това с т.нар. Майдан според мен, подразниха бясното куче и сега: Аз го ударих, зашото СЛЕД това ме ухапа.

243

The bulgarian times

преди 2 години

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от Евромайданът си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха! (ФИЛМ БГ СУБ) https://thebulgariantimes/%D0%A1%D0%BD%D0%B0%D0%B9%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8-%D0%BE%D1%82-%D0%95%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D1%8A%D1%82-%D1%81%D0%B8-%D0%BF%D1%80/......

242

СПТРЕТЕ ГЕНОЦИДА!

преди 2 години

НАЦИСТКИТЕ ГРУПИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ УНИЩОЖЕНИ, ТЕ УБИХА МНОГО ХОРА И ДЕЦА В УКРАЙНА, СЪД ЗА ЗЕЛЕНСКИ, КОЛОМОЙСКИ И УКРО-НАЦИСТКИТЕ ЖЕСТОКИ БАНДИ, КОИТО МАСОВО УБИВАХА ХОРА И ОГРАБИХА И РАЗРУШИХА УКРАЙНА, ТЕ ИЗВЪШИХА ГЕНОЦИД НАД СЛАВЯНСКОТО НАСЕЛЕНИЕ И Е ВРЕМЕ ДА СЕ МАХАТ, ЗА ДА СИ ПОЕМЕ ВЪЗДУХ УКРАЙНА ОТ ЖЕСТОКИЯ ИМ РЕЖИМ,УБИЙСТВА,РАЗРУХА! УКРАИНЦИ И РУСНАЦИ, ДРЪЖТЕ СЕ, ПРАВДАТА Е НА ВАША СТРАНА, НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ НА УКРО-НАЦИСТИТЕ! УНИЩОЖЕТЕ И ЛАБОРАТОРИИТЕ НА УКРО-НАЦИЗМА

241

Ангел

преди 2 години

Укропропагандата от Укронацистия не спира . Руското военно министерство в сайта kremlin.ru е публикувало имената на всичките 498 загинали Руски военни до момента