119

Анонимен

преди 2 години

Както винаги, може да се окаже че пак изтеглихме късата клечка. За кой ли път

118

Ангелина

преди 2 години

Освобождаването на Стефан Янев от поста му на Министър на отбраната за мен е неправилно взето решение от страна на управляващите.Стефан Янев е достоен човек и политик ,което е изключително "дефицитно" качество в нашата страна ,както сред политиците ни ,така и сред обикновените хора.Той е истински военен - "премерен" тих и спокоен силен мъж ,без излишни емоции ,родолюбец ,който защитава преди всичко националните ни интереси.Мисля ,че всички ние губим с неговата смяна.

117

Ха-ха-ха

преди 2 години

Поне едно е хубаво на тази война, че всички продажни русо"филистични плъхове ще изплуват на повърхността!

116

Dtrumppp

преди 2 години

Много ти здраве, изчезни

115

Щирлиц

преди 2 години

Каква военна и логистична подкрепа ще оказваме на един неонацистки режим,поддържан от запада?!Русия един ден ще ни потърси сметка за това,а това парашутистче отдавна ще е ддух.нало зад океана при своите господари.Господи,къде ни е бил акъла,когато гласувахме!

114

Ха-ха-ха

преди 2 години

Майтапът е , че руските таракани и продажниците на Костя Копейкин ще се напънат да ни направят Киро Ментето... "положителен" герой! Най-забаваната сценка ще бъде, когато Кирето ще се направи на по-мъж пред собственият си Ментор...Фигурантът Радев!

113

Анонимен

преди 2 години

Не се безпокой Яне, ти спечели народа с неутралност и здрав разум. А за политиката не се безпокой не си изгубил нищо... Това в Парламента не са народни представители, а циркова трупа. Всеки втори прилича на отпаднал от предварителните кръгове на "България търси талант". Да намериш разум в българския парламент е по-непосилно от колкото да намериш живот в Космоса.

112

Анонимен

преди 2 години

абе луди сте да го чакаме до следващи избори кой знае какво ще надроби на майдана

111

Анонимен

преди 2 години

кой му е помогнал софтуера на машините , дето не искат да преброят ръчно хартиините съответствия

110

Анонимен

преди 2 години

какъв е този тагерев никой не го знае ни познава служил в системата на нато и освободен от янев , защото е подменял параметрите по обществените поръчки за изтребители познайте защо

109

Гражданин

преди 2 години

Че никой не те и иска в тази конструкция. Нямаше и да бъдеш, ако не лижеше подметките на рундю - другия путинист.

108

Анонимен

преди 2 години

Не знаех, че има протест иначе щях да съм там. Киро се кланя на чужди сили и това е лошо за България. Янев е човек с достойнство и е нормално да не желае участие в манипулирано правителство. Замислиете се, никому неизвестния човек изведнъж спечели изборите, кой ли му е помогнал, а и той сега се отблагодарява.

107

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 120 - Тия 13000 цивилни в Донбас, дето все ги оплаквате, са същите такива "цивилни". ---- Изгледай Донбаска Пролет - Български документален филм. Има го в сайта - свободно слово.

106

Анонимен

преди 2 години

Янев искал компенсации за забавените доставки на самолетите. ХерОмикрон е наредила на Киро да го разкарат понеже се готви правителство ПП Подкрепяме Путин и ПП Продължаваме Поскъпването ще бъде свалено. Целият цирк е дирижиран от ХерОмикрон и Бай Дън.

105

факти

преди 2 години

Киро приключи остават му дни , предаде и продаде народа , той е спуснат за тази задача.Пак ни излъгаха , този път народа е на ход....

104

Някой

преди 2 години

Русия отдавна "трепе " цивилни! Да излезе Кремълското Джудже пред двама алкохолици, и да разиграва сценка с "ядрената" сигурност, е най-голямата гротеска която светът е виждал последните десетилетия!

103

Xa-xa

преди 2 години

Сега Радев ще те прибере за съветник.

102

Бабана Секиджам

преди 2 години

И Киро Вампиро и Янев са в един американски проект целящ да ни разкове *** и да ни разгони фамилията докрай!Дано разберете това,хлапаци прости и прогледнете най-сетне!И двата политически негодници не обслужват българските интереси!!!

101

Анонимен

преди 2 години

Европейските медии крият, а Украинските лъжат, но Киев е заобиколен (по думите на ООН). Предполагам единствената причина поради която не започват бой е понеже в момента се разиграва сцената със Сталинград, всяка сграда е окупирана и ще се бият сграда за сграда. Хитър ход и самоубийствен ход. Дори и руснаците не искат такива касапници но са заложени огромни интереси и на никой не му дреме за мира. Затова бяха раздадени толкова мн оръжия на цивилните. После ще кажат че Русия трепе цивилни.

100

Анонимен

преди 2 години

Отивай да браниш своят кумир зеленски вземи си и свастика