99

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: А ти МАРШ към Украйна да наливаш гориво на танковете :) Може да го носиш с кофи ! Умират хора !

98

Solar Power

преди 2 години

До ттт: Е и какво ?!?!? Не вярвам на САЩ, но това не значи със сигурност ,че някой ако прави такива неща то и Русия трябва да ги направи за да си "върне" или какво да се чувстваш спокойно ,че и други го правят ?!? Напротив всякакви такива нападения над чужди държави трябва да престанат ! В момента конкретно е Русия ! Да си ходи откъдето е изпълзяла !

97

Анонимен

преди 2 години

Всички кирчовци марш на фронта да браните зеленски

96

Solar Power

преди 2 години

До ттт: Ти май гледаш само руска телевизия ?! Путин да си прибира ордите откъдето са дошли и да плаща сметката !

95

Анонимен

преди 2 години

Мъже от цялата страна получили същите повиквателни - да предоставят в местното военно окръжие данни за своя ръст и размер на дрехи и обувки

94

Фалш

преди 2 години

Защо ли ми звучи фалшиво?Дали не идва от информацията за неговото минало, настояще...и очаквано за него и от него светло бъдеще в кариерата? Как няма един истински,честен,достоен човек с каузата на народа! В измамна реалност живеем и няма светлина засега!

93

p

преди 2 години

аман от про руски *** . първо без него щяла да се разпадне коалицията,после го уволняват ,но той се натиска ,нямало да подава оставка .Сега пък не може да бъде част .Взимай си и президента и на влака към сибир, да се кланяте на вашият идол п.у.т.и.н

92

ттт

преди 2 години

търсете и вижте война как сгащ с някои европейски страни нападат ирак либия афканистан и направете сравнение дали е война не виждам разрушени сгради води се медийна война срещу рисиия ако искате да видите война вижте как нападнаха ирак или либия

91

Селяка Яне

преди 2 години

Оно и я не моам да съм от тава правителство, оти никой ме неще.

90

Анонимен

преди 2 години

Смешшник

89

Анонимен

преди 2 години

До преди два дена казваше, че няма да подава оставка, вчера Киро му е поискал, Янев отказал. Днес се разбра, че ще бъде уволнен, и,, достойният" генерал вече не можел да е част от това правителство, демек той сам си тръгва!И този ми бил генерал?!

88

мдаа

преди 2 години

Един от малкото истински български политици в последните години. Милеещ за България и поставил интересите на страната на първо място. Разсъдлив, умерен, не бърза като теле пред кравa. Това е много важно в живота и особено в политиката. Но Киро реши да заложи на натовска птичка. Може би за Янев е по-добре, а Киро и сие си отиват.

87

Анонимен

преди 2 години

Ако национализираш. Лукойл Кириле за теб ще гласувам тоя път

86

Анонимен

преди 2 години

Сиг в Русия ще учат че 2022 е имало учение в Украйна след години както ние учихме, че са ни освободили а не че сме им били на пътя в тяхната война

85

Ясен Желязков

преди 2 години

Абе, нали щеше да се оправя положението. Нали само трябваше бате Бойко да го няма и всичко щеше да е наред. Защо не е наред? Докога ще чакаме? Защо целият свят все ни пречи? Знам и оправданията, ама редно ли е цял живот да сме лъгани от номенклатурчици като този? Докога? Наистина последният комунист ще умре в България, даже и да няма Съветски Съюз, даже и да я няма Русия, даже и Китай, Северна Корея и Венецуела. Все искат да са на власт и все не им стигат парите.

84

Анонимен

преди 2 години

Айде ***. Ходи си където ти е мястото. Не казвам, че един военен министър трябва да да изпада в крайности. НО, когато не можеш да назовеш нещата с имената им и то - думата "война"! е то тогава просто не си за военен министър. За магазинер - сигурно! но не и за военен министър. Много правилно решение!

83

бг

преди 2 години

най важното нее амеркански кръвопиец сирия ирак афганистан палестина украйна либия африка ебола да броя ли още

82

Анонимен

преди 2 години

Г-н Янев това не е уволнение просто те пращат в не платена отпуска както войната е акция или операция го каза

81

Анонимен

преди 2 години

Не ги е назначил Янев. Назначи ги Херо Мустафа. С благословията на радевия и машинките му за фалшифициране на изборите. Ама нейсе, гласувах против тях, но почват да ми стават симпатични.

80

ха ха

преди 2 години

Абе до вчера можеше и даже заплашваше, че без тебе няма правителство. Като те махат, естествено, че не можеш вече. Руски *** нещастен. Виждаме какъв ни е генералския капацитет. Не дай си боже тия да се наложи да ни защитават от чужд нападател. Ми то сражения нама даима. Предали са ни веднЪГ.