139

Анонимен

преди 2 години

Усетихте ли как Кики си загуби поста? Ако БСП гласува ЗА отстраняването му - губят гласовете на социалистите, защото те са против санкции и война срещу Русия. Ако пък БСП гласуват против - коалицията започва своя разпад. Забавно е, че единствената алтернатива за ПП да остане в политиката е да играят с ГЕРБ. Край. Кики лъсна като най-бедния политик през последните 30 години. За Кики - Русия и газта са далеко, Радев отлита на високо, остана му само Козяк наблизо.

138

Няма

преди 2 години

Шанс да симпатизирам на фигуранта на фигуранта, но му съчувствам за усилието да обясни последствията от ядрена война на просто Киро, който планира да ги бори с хапченца йод. Гротескно!

137

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 163 - Ами, то вече само балъците продължават да гласуват. Както виждаш избирателната активност вече е 30% и то половината на имигранти по Европа, САЩ и Турция. Единствения начин да свалим "демокрацията" е като сваляме по мирен път правителство след правителство и отказваме да гласуваме. 1935-1939 България е без правителство и се справя перфектно.

136

Анонимен

преди 2 години

Съвсем скоро ще има поредната партия на 5тата колона в България. След като Просто Киро излети с 200 заради инфлацията и беднотията, новия проект на Козяк- Янев ще се опита да обере гласовете на балъците на поредните извънредни избори!

135

Анонимен

преди 2 години

Съвсем скоро ще видите как ПП ще махнат и Рашков, защото политиците са вече партия с ГЕРБ. Едно от триде задържани деца за драскане по паметника е Никола Генов, който е син на Тонка Генова - финансистката на Домус-ага. Много скоро ще разберете, че ПП са сателит на ГЕРБ.

134

До 150 анонимен

преди 2 години

Приятел генерал Янев никога не е учил в Русия защото като офицер е служил 3 години преди да станат промените през 1988 година.Янев е завършил Националния университет по отбрана на САЩ най реномираната му част Военния колеж, бил е национален представител в Брюксел, български представител в Центъра на НАТО в Турция за борба с тероризма Военен аташе в САЩ.Но новия министър на отбраната Тагарев ти пасва писал е дисертация в Академията на ВВС Жуковски в Москва.Напиши имената им и чичко Гугъл ще каже!

133

Чефо

преди 2 години

Газ лъм московската, ше цунеш Папа Ботокс Първи по бузите...разбра ме ... и после ще ти дадат шанс да си оперативно активен...настаящий салдат копейников хаха

132

Кой е

преди 2 години

"Александър Петков" ?!? Да не е любовникът на Кико Гриндера?

131

5777

преди 2 години

Видяхме днес колко те подкрепят шушумига такава и измислен паркетен руски генерал:)))

130

До 129 Анонимен

преди 2 години

Пълна лъжа е че Тагарев е служил в системата на НАТО.Бил е 10год. в Армията като преподавател в Д.Митрополия от 1982до1992.След това става научен сътрудник в БАН и 2004-2008 е преподавател в Военна академия когато е бил в някакъв Научен панел на НАТО където 1 път на година е ходел да изнася доклади.През останалото време се е подвизавал като се е присламчвал към някоя партия за военен експерт.Приятел на Аню Ангелов министър на отбраната на ББ и негов съветник 2009/10.Плевнелиев го прави министър

129

Анонимен

преди 2 години

никога бе трябва да имаш доверие на руски или учили в Русия измислени генералчета, нато е за свободните хора и демокрации, този е срам за България:)

128

Б.Делчева

преди 2 години

Предлагам Сидеров за военен министър!!!

127

Solar Power

преди 2 години

До Някой 121: Така е ! Осигурил бил коридор на тези в Киев да излезнат от града ! Е и къда да идат милиони баби,деца,майки ?!?! Зима е ! И защо пък трябва изобщо да ходят някъде ? Те са си в тяхната страна. Ще си стоят колкото искат там ! Ще се бият за страната си и ще умират ако трябва ! Путин да си лъсне една сабя и да се успокои. Поредния хитлер ....

126

Анонимен

преди 2 години

До паф - Всички в България мислим така освен онзи със ник SSS, който явно още живее в каменната ера и не е разбрал смисъла от живота. Ах, колко елементарни са всички онези, които вдигат ръка срещу друг човек. До SSS - Ти си резултат на няколко милиарда години еволюция. Срамота е липсата ти на осъзнатост. Фили-фоби това е начин на мислене на 13 годишно дете с учебник по история за пети клас. Един ден когато пораснеш ще осъзнаеш, че всички сме хора. Изгледай Донбаска пролет и туко виж поумнееш.

125

Анонимен

преди 2 години

Янев президент!!!Кирооооо, бягай в канада, че идем с тоягите, бягай да не видиш някои традиции за такива като тебе

124

666

преди 2 години

Гадно ми е, че съм на мнението на Янев, който много пъти съм ...... Е този път е прав /от моя гледна точка/, ама покрай него и тъпотията на Канадеца правителството май ще си отиде по-рано от прогнозите.

123

Янев-комунист

преди 2 години

Аман от дърти комунисти в управлението на България. Румен Радеф и Рашков са вредни за България. Трябва бързо да ги изчегъртаме.

122

Броене

преди 2 години

Борисов се справи по-добре прокопиевете хора от Радев и Кунева.

121

Щирлиц

преди 2 години

Хубавото на тази война е това,че ще лъснат всички антибългаристи от целия спектър на дъгата.Още по-хубаво е,че доста от тях ще се изнесат бързо на запад,когато разберат,че Русия е на броени минути полет.

120

SSS

преди 2 години

Разстрел за теб, русофилски плъх-диверсант. Вчера каза, че няма да се махаш, след като те изритаха, реши, че не можеш да стоиш. Гадният ти род да изсъхне...