159

Анонимен

преди 2 години

не искаме в нато и европа! Нас никой не ни е питал, нито сме избрали тези, които били обещали това влизане. изборите в нас са винаги фалшифицирани. но има бог и той ще ви накаже жестоко! как ще отбележите 3 март тази година, предатели мръсни. майките на загиналите 200 хил. руснаци ще ви прокълнат завинаги!

158

Анонимен

преди 2 години

Чета "коментарите" на троловете на Козяк - бил достоен генерал - хахаха. Кажете поне едно нещо, което тази очевадна следваща ПростоПодлога е направил за България. До вчера никой не беше чувал за него и Кирчо, а днес бил видиш ли много известен. Всички вече знаем как си поставяте слугите - плюй предишната и рекламирай новата пoдмeтka. Много изтъркани номера, на коиито се връзват пенсионерите, които обаче ги поизтребихте не без участието на Янев и авера му Кацаров.

157

Хаха

преди 2 години

Троловете на медийната пропаганда са активирани на макс. Сега понеже от Козяк са решили да изхвърлят очевидния некадърник ПростоСлуга1 са решили да рекламират следващия ПростоСлуга2. Забравихте ли, че това лице въведе зеления сертификат, а избраника му за уж-здравен м-р беше Кацаров. Този е послушко като всеки един от 89 година насам, до сега никой не е чувал за него просто защото кандити-пodлоги имаше много. Понеже вече всички слуги се извъртяха, сега на дневен ред са неудачниците.

156

факти

преди 2 години

така е с марионетки като чъки киро нестава но ще си заминат и те знаем че краварите продават оръжия на украйна защо искат да спре войната

155

До народн.събрание

преди 2 години

Дайте му един букет и един венец и го изпратете на Дуран кулак,да посреща Путин и кликата му.

154

независим

преди 2 години

Ако си член на правителство и имаш различна позиция от него--или подаваш оставка или те уволняват. Така е в целия свят. Само в БГ искаме да получаваме облаги като министър, а да плещим каквото си искаме по фейсбук. Не е морало, Янев!

153

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Абе пич не вярвам да си толкова зле на акъл просто не е възможно

152

без политика

преди 2 години

Като чета *** коментари на хора,които са се напънали единствено да отидат на ски и на кафе ми става тъжно.Ако ни набутат като страна в конфликта,а това може да се очаква от хора,които обслужват чужди интереси сме загинали.Тези коментиращи ,които са видели оръжие само на снимка и във филм идея си нямат какво ги чака.ЯНЕВ Е достоен български офицер,но е неудобен!Този човек мисли за последствията от прибързани и неразумни решения.

151

121212

преди 2 години

До Анонимен 175 И, защо да се натиска да остава в това антибългарско правителство, за да опере пешкира той ли заради тъпите решения на харвардския, който дори в казармата едва ли е ходил, а акъл на генерал взел да дава. Мисли с тази глава бе. На харвардския и на тези, които му дърпат конците Мустафата от посолството им трябва не истински генерал като Янев, който пази нас българите, а послушко, който да им изпълнява заповедите и ето, че си намериха такъв.Бог да пази България и нас българите.

150

Анонимен

преди 2 години

А сега и Нинова да поблагодари и да си тръгне. Моралът го изисква. Щяла да прави промяна. Дъртата му к,,рава. Тя не била статуквото. Ама хич. Техноимпексова.

149

дедо

преди 2 години

Слаб министър. Глупаво е да се правиш на министър когато си бил протеже на Радев!

148

Алооо

преди 2 години

Един читав политик да има и да го изгонят. Поне човека си беше на място, бивш военен, с генералски чин с много квалификации - разбира от отбрана. Някой от новите даже и казарма не са ходили... Типично за продажници и облизвачи, като не пееш в общия хор си враг, недостоен, предател и т.н. Дано повече хора се усетят, че новите са като старите, дошли са да се налапат, да услужат на господарите си и аре кой от къде е, грам не им дреме за българина и България.

147

Анонимен

преди 2 години

Истински принципен български офицер. До вчера не искаше да подава оставка, днес вече не може да е част от тази правителствена конструкция. Принципен като причтелчето си Радев

146

Анонимен

преди 2 години

Г-н Янев, Вие знаете със сигурност дали ще се позиционират ядрени ракети в България. За това ли казвате, че "предстои да бъдат взети опасни за България решения"? Какви са тези решения? Разяснете на хората, моля-докато не е станало необратимо късно! Благодаря!

145

121212

преди 2 години

До Анонимен 164 Май само на теб не ти е ясно,че и 5 човека да гласуват правителство пак ще има, но то няма да е това,което ти искаш и което ще работи в твой интерес,а ти стой и дреми и си мисли,че като не гласуваш наказваш някого и си големия "тарикат". Не приятелю наказваш себе си, защото даваш възможност на разни баш тарикати да се наместят във властта с купените ромски гласове и после ревеш, че живееш зле. Заслужаваш си го. Продължавай в този дух и търси вината някъде другаде,а тя е в теб

144

Пламен

преди 2 години

Марш,путински фашист !

143

До 167 бсп

преди 2 години

И като БСП отстрани Янев колко от социалистите в България ще се обърнат против тях и ще подкрепят евентуален нов проект на Янев? Не забравяй, че на последните избори народа не гласува за ПП, а гласува против Борко Тиквата. Общо взето Радев можеше да издигне за кандидат куче или котка и пак щеше да събере повече гласове от ГЕРп и да спечели изборите.

142

В повече

преди 2 години

Като гледам Радев и Янев отнякъде ни го намериха тоя *** пудел Киро и ни го натресоха за министър-председател. По-добре нищо да не правят за войната.

141

На времето си

преди 2 години

България имало един мъдър цар - Борис 3ти. Той нямал късмет и живота му преминал през много войни, дори накрая казват бил отровен от Хитлер защото не бил лоялен съюзник и не изпратил евреите към газовите камери. Та този Борис извикал Стамболийски, дето направил репресивни милиции и му казал.- Спри се! Колкото по силно наказваш и притискаш хората, толкова, по силен отпор ще получиш. Така и станало - преврат, убийства, кръв...

140

БСП

преди 2 години

Ще гласува за отстраняване на фигуранта на Радев само за да си достави удоволствие Корни до отмъсти на президента за пуча срещу нея. Видя се че е истинска желязна Лейди спрямо предателите в редиците на столетницата.