617

Анонимен

преди 2 години

За пръв път Киро ми харесва. Извинявам се ако в предишните си постове съм го наричал "грайндър", "просто киро", "мошеник" и тем подобни глупости. Нека да му дадем шанс на кирцата! И всички военолюбци, агресори и фашисти- ВЪН!

616

Анонимен

преди 2 години

Киро, самоубиец такъв, скоро те виждам или избягал в Канада , или скрит в бункер.

615

Анонимен

преди 2 години

Киро нарече Русия малка бензиностанция .Ако това не е просташка обида, не знам какво е..Жена му как го търпи този неадекватния нама връзка с мозъка.

614

Анонимен

преди 2 години

правят Янев онеправдан родолюбец, и да се бием за него, за хитро ли се мислиш Херче

613

Анонимен

преди 2 години

Кой ти е казал, че Украйна ще падне за часове? За да падне трябва да бъде нападната, а Украйна никой не я е нападал. Русия провежда операция по денацификация на Украйна. И операцията върви по план. Пуделите на САЩ могат да се плющят колкото си искат със санкции и SWIFT и какво ли не, Русия ще си изпълни задачите в Украйна и след това започва операцията по принуждаване на НАТО и САЩ към изменение на своята дислокация в съответствие с предложенията на Русия за безопасност от декември 2021.

612

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА НА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО! НЕ МОЖЕ ШЕПА НАТЕГАЧИ ДА РЕШАВАТ СЪДБАТА НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!

611

Мдаа

преди 2 години

Айде сега и Кирчо и сие и да приключваме и с тоя експеримент!

610

Рени

преди 2 години

Браво Кириле, здравомислищите българи са с теб. Русифилите а ходят в Русия да ядът консерви и да се кланят на пОтин!!!

609

Читател

преди 2 години

Киряккировци нямат място в България! Гледайте и помнете - младостта, съчетана с неграмотност и преклонение пред силните на деня, е път заникъде! България се нуждае от ДЪРЖАВНИЦИ, които защитават националните интереси, от хора с опит и отгледани в страната, а не от ***! 30 години се нагледахме на безхаберници, които съсипаха България. Доказателство - демографската катастрофа и съсипията във всички сектори!

608

Данке

преди 2 години

Предстоящата трета световна не търпи миролюбиви хора начело на военните.Народе, въоръжавай се, тези ще ни вкарат във война, трябва да сме подготвени.

607

Анонимен

преди 2 години

Путин казва че е влязъл в Украйна за да освободи украинците от правителството им НАТО може да направи същото - да влезе в Русия и да освободи руснаците от терориста Путин

606

Анонимен

преди 2 години

До Българин А Путин показа една озъбена мечешка устта на България.

605

Мнение

преди 2 години

Замириса ми на ченгета във форума! Само те чрез обиди се мъчат да докажат нещо а всъщност самите не са едно голямо нищо! Роби на правителството!

604

Анонимен

преди 2 години

Тоя юнак в началото даваше вид на умен мъж,а излезе поредния ***.Язък му за обучението в Щатите.Кирлльо,в Украйна фашистите убиха 14 000 етнически руснаци-за това влязоха руснаците.Но не знам дали си достатъчно интелигентен за да схванеш

603

пепи

преди 2 години

ЯнеФ *** на Русия!!! Браво на Кирил!!!

602

Анонимен

преди 2 години

Предлагам протест в защита на Янев! Не е нормално България да заема страна при проблем между две други държави. Някой замисля ли се, че чиято и страна да вземем, ставаме нечий враг автоматично?

601

Анонимен

преди 2 години

Херо показа среден пръст на българския народ за пореден път

600

Анонимен

преди 2 години

До КИРЧО ГОТВИ Тъъъпако хиляда пъти по добре турски войски отколкото руски терористи в България.

599

3.март.2022

преди 2 години

УКРАЙНА ЩЕ ОСВОБОДИ БЪЛГАРИЯ ОТ 140 ГОДИШНО РОБСТВО....!!

598

Анонимен

преди 2 години

32 години държавата се мъчи и сега се появи още един харвартски индивид и за това повече грешки не трябва да прави българският народ с такива сополанковци като този май вече е дошло времето да подкрепяме текива партий като Възраждане и други които мислят за БЪЛГАРИЯ