637

АНОНИМЕН

преди 2 години

Кире, това не ти е PlayStation, а истинска война.

636

Тим

преди 2 години

До Гиб МелсънНашето семейство навреме се ориентира слава богу за да не гласува за тоз измислен герой

635

Анонимен

преди 2 години

Ей, ние не сме Америка, не сме Европа, по-леко я карай Г-н Петков, накъде се засили. Повтаряш приказките на ЕС, не става дума за страх, а на разумни постъпки. С Русия - по-леко, не трябва да се месим във вътрешните работи на други народи, Русия и Украйна са близки народи и добре си знаят кирливите ризи. Ние нямаме работа там. Ирак, Сирия, Либия, Афганистан - какво спечели Западът като се напъна да вкара демокрация там. Нека Русия и Украйна сами да си изперат прането , Г-н Петков.

634

Анонимен

преди 2 години

Кой избра киро за премиер? ЕС! Той не управлява България, той е управляван от ЕС! Как можахме да допуснем тази огромна грешка? Време е да я поправим. ОСТАВКА!

633

паф

преди 2 години

единствения свестен човек в това правителство и те го махнаха, неутралитета е нашата сила, а тия *** се надпреварват кой по-добре да се надупи на янките....направете сега храбрия швейк ген. атанасов военен министър и отпишете българия от картата

632

браво на Кирчо

преди 2 години

Скоро българите ще разберат на бензиностанциите и по сметите за ток и отопление какво значи "бензиностанция с ракети", особено след като тази година изтича договора на България с газпром и България минава на цени от борсата, а до тогава газта може и 5000$ да стигне. Голяма ракета ще им влезе в портмонето.

631

Обаче

преди 2 години

Забелязвате ли как т. нар. млади, "умни" и красиви се превръщат в душманите на нацията. По царско време Ники Василев и Велчев. А сега Кирчо и Кокорчо. Притеснявам се за авторитета на Харвард. Най-добре да не приемат повече българи, че после лошо. Другото е там да ги готвят да съсипват чужди държави.

630

Анонимен

преди 2 години

за награда сега ще му напечатат диплома и от Оксфорд

629

Анонимен

преди 2 години

Германия се явява нещо като Стефан Янев в този конфликт с Русия,Петков,няма ли да ги накаже.

628

Гиб Мелсън

преди 2 години

с което автоматично губи два гласа от моето семейство. Другия път за Въжраждане може и тази година

627

Данчо

преди 2 години

Хората вече видяха, че от над 30 години България се управлява от продажници и слуги на онази Мумия и всички преди него! Киро и ти подведе народа да те последва а излезна поредния изпечен лъжец марионетка!

626

Анонимен

преди 2 години

Защо? Защото човекът мисли за мира в БГ, а управленците следват натовските заповеди. Спиране на руските медии? Това не е ли достатъчно да ви светне лампа, че нещата се представят само от едната страна на монетата. Едно време ни ограничаваха западните медии. Сега е същото, но от другата страна. Все лошо. Защо не бяха така загрижени, когато нато бомбандира Сърбия, смаза Ирак, и куп страни. Въоръжаването на Украйна ще продължи войната, съответно жертвите. Това ли иска добра Европа. Жертви ли?

625

Анонимен

преди 2 години

Нали видяхте как НАТО помогна на Украйна? Със стари палатки втора употреба, останали от бежанците на Меркел. Така ще ви помогне Европа и на вас, вътре в палатките ще намерите и някой стар Коран, да се помолите на Алах.

624

Анонимен

преди 2 години

Киро всъщност трябва да подаде своята оставка.

623

де бре

преди 2 години

Киро = зеленски. Млади хора, без мнение, без достойнство, припкащи ха до това посолство, ха до онова! Чакат какво ще им наредят господарите! Унижение за нас е срм, че такива ни управляват! Стефан Янев беше най-умния от тях, но кико такива не търпи - така му каза байдън! Долу това продажно правителство!

622

Разграждане

преди 2 години

И ние сме с Киро!!!

621

Един

преди 2 години

съвет до рубладжиите у нас: Вместо да хленчите гук вземете та поискайте увеличение на надника че еврото вече стигна 189 рубли броя!!!

620

Стига бе,

преди 2 години

...сега руските таракани и продажниците на Костя Копейкин ще вземат да ни направят Киро Ментето "положителен" герой!

619

Анонимен

преди 2 години

"Путин казва че е влязъл в Украйна за да освободи украинците от правителството им НАТО може да направи същото - да влезе в Русия и да освободи руснаците от терориста Путин" - айде де, айде да ги видим НАТО? Защо нато по скоро не влезе в Украйна за да попречи на руските агресори, ами само се пенят със санкции?

618

Анонимен

преди 2 години

КИРЛЬО,А ПИТАХТЕ ЛИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ДАЛИ Е СЪГЛАСЕН ДА ПОНАСЯ КОНТРА САНКЦИИТЕ,КОИТО ЩЕ НАЛОЖИ РУСИЯ?!?!?пИТАХТЕ ЛИ ХОРАТА ДАЛИ СА СЪГЛАСНИ ЗАРАДИ ***,КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ ДА ПЛАЩАТ ПО 5 ЛЕВА ЗА ЛИТЪР БЕНЗИН?