737

Анонимен

преди 2 години

Браво Кире! С какъв замах само му наби yшанката до кръста :)

736

Галена

преди 2 години

Кирчо я повтори какво си завършил, защото тези с основно образование говорят по- добре от теб.Как може да махнеш този знаещ и можеш министър?Ти си много *** и по- скоро хващай пътя към Америка, за да не излагаш повече народа ни.

735

ХХХ

преди 2 години

Просто - кирчо, много си ***. Май ще излезе накрая, че само приказките и обещанията ти, ще останат една пълна лъжа. Марионетка на задколисието.

734

Анонимен

преди 2 години

Все пак е хубаво, че нищо не правещия, но много велик на думи Кирчо още не обявил война. Толкоз му е акъла, че всичко може да се очаква от него. Излиза като бебе и емоционално без грам мозък пропагандира.

733

Анонимен

преди 2 години

Прави впечатление часовата разлика. Българите коментират в реално българско време "американските" "българи" започват след полунощ. Но те не живеят в Европа и по-добре да не говорят

732

Анонимен

преди 2 години

Всички бивши и настоящи комунисти е време да се махат от управлението на държавата. Колкото и чисти и неопетнени да са - те са вредни за България.

731

Хари

преди 2 години

МАЙ НА ПРОТЕСТИ МИ МИРИШЕ

730

Равнопосавеност

преди 2 години

Забраняват телевизии, уволняват хора защото не са използвали думичката, която им се иска... Какво следва? Може би да отворят лагерите и за виц срещу канадския управник на България да се лежи в Белене? Нали уж демократите се бориха за свобода на словото, а то какво се оказа, преоблякъл се Илия пак в тия. Хората гласуваха за кирката за да не е тиквата, но май и на двамата от едно и също място им плащат!

729

Дано има умни

преди 2 години

Надявам се г-н Петков да се е пошегувал за оставката - или пъл мисли, че разбира нещата повече от г-н Янев?

728

Сигурен

преди 2 години

Абсолютно категорично мога всички да ви уверя, че това правителство ще се държи независимо от различията в коалицията, люспите които се дават и най-важното-всяка една партия ще се отклони от идеите които до сега отстояваше и ще предаде част от хората, нациите и държавите, на които симпатизираше. И всичкото в името на едно-очакваните пари от Европа за ковид кризата. И ще се кланят на Европа докато не получат парите.

727

ГРЕШКА

преди 2 години

Това Правителство направи Огромна Грешка .Янев беше Консерватор и Трезвен Човек - като Български Политик .Единствения който каза че България няма да воюва в Украйна срещу Русия .Английски Лорд и Руски Генерал в Едно .

726

Анонимен

преди 2 години

И без това се изявяваше като министър председател и на се държеше уважително. Петков показа воля и не е зависим от руски интереси.

725

Xa-xa

преди 2 години

Люспа след люспа ... почна се

724

факт

преди 2 години

и тоя коколчовец ще си ходи!

723

Язък

преди 2 години

Кире кога ще работиш за народа?ми ти само стоиш в телевизията,освобождаваш хора и назначаваш свой,пътуваш из чужбина,ми то за 3 месеца и грам работа не свърши за народа,детски под минимума, пенсии колкото да не умрат пенсионерите, безработица,на украинските хора работа ще даваш,ми то нас няма.не лети високо,че като паднеш много боли.и в Канада не моиш идеш.ша правиш торти при жена си.

722

Ники

преди 2 години

И ми кажете що така рязко изчезна темата Ковид?Щото така ви диктуват на вас в управлението а вие на медиите,браво,аплодисменти,всички сте за Грами,Оскар, Пулицър и какво ли още не,пълен позор,засрамете се

721

Ники

преди 2 години

Този който наричате примиер,много бързо хвърли байрака пич,ти не си за тоя пост,срамиш България,много се върни назад и се замисли ти защо си свободен и живееш в тая държава,а не една от националните ни телевизии да се чуди и мае как да свали паметника на Руския Освободител,въпрос,не ви ли е срам да допускате това,защо посягате на историята,миналото си е минало,ама явно вие не помните нищо,гледате само напред и как джоба и портфейла да стане неузнаваем,евала,шапка ви свалям,страшни сте политици.

720

ами ...

преди 2 години

До и защо ... Ами повярвах, след оня безобразование, се появи група - образовани, наперени, с хъс, ама се оказаха - поредната гладна глудница НЕ БЪЛГАРИ

719

Анонимен

преди 2 години

Една от къртиците на Путин ще освободи правителството! Остават още няколко!

718

и защо

преди 2 години

До Оставка за премиера!// защо си бил повярвал, бяха си напълно ясни? Щом всички медии бяха заети да духат и надуват балона нещата си бяха ясни. "От ясно, по-ясно", би казал великият Стоичков, а то за съжаление стана "От просто, по-просто.".