230

Пепи

преди 2 години

руските камиони плащат магистрална такса .

229

Най-накрая

преди 2 години

Сантнинската същност на юдо-хазарските болшевики ще бъде разбрана от политически неграмотното население едва, когато плъзне радиацията от ядрените ракети на джуджетата и хората започнат масово да умират.

228

До Радослав

преди 2 години

Радославе националния предател си ти защото не гледаш Българския интерес а гледаш Американския интерес.

227

Радослав

преди 2 години

Да се молим, войната да не стигне до нашите граници, че с толкова национални предатели и възхваляващи съветския поробител ние нямаме възможност да се защитим! Нашите предатели ще нанесат повече щети с терористични нападения отколкото враговете ни! Но за съжаление се оказва, че в България от 6 милиона население имаме 2 милиона роми, 1 милион помаци, 2 милиона национални предатели (комунисти) и около 1 милион българи! С такова население дано да не идва война до нас, че сме я загуби преди да почне!

226

Радослав

преди 2 години

90% от коментарите са на национални предатели които се надяват съветския поробител да се завърне и да ги изкара от свинарника и натика отново в Народното Събрание! А после се чудим защо държавата ни е в руини? С толкова предатели на глава от населението прогрес никога няма да видим! Сега е момента да следваме завета на Цар Борис 3 и докато вражеска армия не се нареди до границата ни да запазим пълен неутралитет!

225

Да

преди 2 години

Аз също намразих Путин и Русия.

224

Аз

преди 2 години

България трябва да заеме неутрална позиция в този конфликт. Това е най-правилното решение! Не е наша работа и в наша полза да се намесваме в конфликт, който не е свързан с нашата цялост и безопасност.

223

Бандеровската измет

преди 2 години

ще си получи заслуженото !!! Защо западните гадове не се възмутиха когато бандеровската измммееет обстрелваше Донецк и Луганск !!!??? Какво очакват третополовите - бандеровците да избиват руснаци в Донецк и Луганск а Русия да гледа !!!???

222

Резултат

преди 2 години

Аз намразих русия.

221

Лошо, много лошо!

преди 2 години

Нямам думи. Докъде паднаха руснаците и има хора които ги възхваляват без да си дават сметка какво мерзост извършват и какво страдание носят на света.

220

Robinzon

преди 2 години

Всяка държава тръгнала с война да си раширява територията накрая остава с по-малко.Исторически факт.

219

Анонимен

преди 2 години

Бай Джо се оказа прав за съжаление !!!

218

Анонимен

преди 2 години

Изводи:1.Никога не си избирайте ниски мъже във властта.2.Никога не си избирайте дърти мъже във властта.3.Свадите между братовчеди винаги са кървави и е глупаво човек да намесва в такива свади.

217

Валери

преди 2 години

А руската посланичка говореше,че Русия нямала интерес да напада Украйна ,Значи го правят за удоволствие.

216

Аз

преди 2 години

Хак им е на украинците. Така се прави с предателите. Следващите сме ние

215

ха-ха-ха

преди 2 години

Два руски военни кораба са потопени в Азовско море с американски ракети Харпун, но според руската пропаганда става въпрос за обстрелване и леки повреди на два руски търговски кораба.

214

Анонимен

преди 2 години

До Прозрение.....Ти си голем прозиращ бе. Та Руснаците са на цялата територия на Урките и бомбят с ракети само военни обекти. Няма нито един цивилен обект ударен. Украинският народ е с промити мозъци и Клоуна ги плаши че Руснаците едвали не ще влязат да нахебат жените и щерките им. Урките ще останат без армия и въоръжение. Първите обекти които баха унищожени бяха ПВО-тата. Следват всички останали до довечера украйна щее капитулирала.

213

Анонимен

преди 2 години

Болен човек с болни амбиции. Това е Путин. Обаче сега като блокират милиардите на такива като Абрамович и ги изгонят от Европа няма да са хич доволни. Туко виж умрял скоро от някой "инфаркт"

212

Анонимен

преди 2 години

И Хитлер се е мислел за непобедими и после...

211

Анонимен

преди 2 години

След като янките обявиха, че навлизането н руски войски в Украйна засяга техния (на янките!) национален интерес, очаквах да изсипят и те войски там и да се срещнат с руснаците на полето край Полтава. Ама засега май-май нема никакви тюлени у тоя район