250

Анонимен

преди 2 години

Задава се *** на джуджа.

249

Анонимен

преди 2 години

До Най-накрая Ти си се объркал. Тя Русия изобщо няма нищо общо с комунизма и то много отдавна, там не управляват комунисти много отдавна, консерватори са управляващите.

248

Радослав

преди 2 години

До 349: я се виж бе безгръбначен плазмодии! Ревете руснаците да дойде да ни пороби и мед ви капе от устата! С какво се различавате от себеподобните ви които реват американците да дойдат? Никаква! България трябва да спазва неутралитет, да си гледа проблемите с инфлация, ниски заплати, здравеопазване, образование! Това трябва да гледаме! Като толкова ви е присърце Русия и СССР защо не си там да си се писал доброволец и да се биеш на страната на господаря ти?

247

Радослав

преди 2 години

До 349: всички национални предатели които като теб днес плачат от радост, че Русия е в настъпление и които ревете руснаците да ни поробят отново! Вас трябва да заличим, но поне добре си се сравнил с червей. И преди да си избълваш обичайните опорни, заедно с вас трябва да изчистим и роднините ви които пък мечтаят за американците и те да ни поробя, защото разликата между вас е само в господаря на които служите! България и българите си имаме наши си местни проблеми и тях трябва да гледаме!

246

Анонимен

преди 2 години

Китай Иран Северна Корея на страната на Русия ако стане по-сериозно кой ще им се опълчи. Така че да си влизат спокойно

245

му-ха-ха

преди 2 години

Не се сърдете на Никой че сте бедни-БЕДНИТЕ ЩОТ СТЕ П Р О С Т И Русофили!!!

244

Sp

преди 2 години

Интересно защо не подават информация, че в Северна Корея са в бойна готовност от 3 седмици насам?

243

Анонимен

преди 2 години

До Радослав.....Кого ще чистиш? Повтори! После да няма хленч! Поеми съдбата си с вдигната глава, ама не можеш - торните червеи не отличават предницата си от задницата!

242

Радослав

преди 2 години

До 334 комунопитека: нашият национален интерес никога не е съвпадал с този на Русия! Да си се оправят там руснаци и украинци, ние си имаме наши казуси за решаване! Но да се опитаме да извадим максимума, като не наложим санкции можем да издърпаме коридора за трафик на стоки от Русия към Европа и обратно и поне от такси да правим пари. Също така като запазим добрия тон е по малко вероятно Русия да ни врътне кранчето на газта защото заради такива като теб сме без алтернативни източници на енергия!

241

АК-47

преди 2 години

Ти да видиш! На този клоун му се привиждат призраци. Солтенберг ясно заяви, че НАТО няма да се меси в конфликта. САЩ също няма да взимат друго отношение, освен санкции. Но клоунът повярва, че ще му пратят натовски войски, и не спря години наред обстрела и гибелта на невинни граждани в ЛНР и ДНР. Бандеровци и новоизлюпени нацисти, подстрекавани от краварите избиха и запалиха живи през 2014 година и жени, и деца. Е, сега ще си го получат. И стига с тази дезинформация за Киев.

240

Радослав

преди 2 години

До националния предател 334: драги ми терористи на съветска служба: набий си в тъпата комунистическа кратунка, че когато не си надушен пред СССР, не означава автоматично, че си надушен към САЩ! Нашия национален интерес е пълен неутралитет и до колкото можем да не налагаме никакви санкции защото те пречат само на нашата икономика! Ако смяташ това за афинитет към САЩ, значи е крайно време от Кремъл да ти спрат наркотиците! А през това време можем да изчистим и всички про-комунисти и про-кравари!

239

до 325

преди 2 години

Корекция: не е в интерес на България да се намесва в конфликт, който не се отнася за безопасноста и територията ни и тези на нашите партньори

238

Медведь

преди 2 години

Къде го видяхте това нахлуване? Бият с ракети само по военни обекти. Така ще ви пропадне измисления лжлив сайт, защото преписвате западни новини...

237

Анонимен

преди 2 години

Глyпчовци, всичкото е да ви вземат парите. Ще пуснат 10тина ракети, Джо И Владко ше се полаят, а на вас всичко ше ви скочи 3но и 4но.... Хляба като стане 7-8 лв си спомнете. Добре са го измислили.

236

Анонимен

преди 2 години

И кой обстрелва Киев? Я, пак? Нищо не им пречи на ненормалниците да избият собственото си население в чужда угода и чужди интереси. Интересите на сащ и нато не са интереснте на украинците, русите и народа на Европа! А това, че ще дръпнат шалтерана истината и информацията, няма никакво съмнение. На война, като на война! Ще разчитаме на знанията си, за силата на интересите, и на интуицията - за силата на истината.

235

Анонимен

преди 2 години

Тоя Зеленски а тази зелена кратуна до тук ги докара.

234

Анонимен

преди 2 години

Истината има една велика сила и тя е, че винаги си проправя път. Каквото и да пишат медиите хората знаят най-точно кое е лъжа.

233

Анонимен

преди 2 години

На война като на война. Всички средства са позволени. За Русия не се притеснявам, повече за Европа и НАТО.

232

аз

преди 2 години

къде се носталгистите по соца, да приготвят по една китка цветя, сальотка и водка за руските танкова на жълтите павета? нали много ги любим, освободителите (или така са ви промивали главите 100 години)? рашките са ***, търсещи интереси, ресурси и влияние, затова са ни "освободили", за да ни поробят за 100г политическо послушание.

231

Анонимен

преди 2 години

Искам да питам онзи мъpльo и лъжлив ***, който твърдеше, как леля му живеела в Киев и нямало война (въпреки че паниката е тотална, а градът опустя за часове) да коментира НАВЛЕЗЛИТЕ В КИЕВска РУСКИ ВОЙСКИ. Айде, мъpльo с лелята в Киев, коментирай как всички са много спокойни и война няма. Коментирам като човек с роднини в Киев. Положението е страшно. Който избягал, избягал...