170

онио

преди 2 години

Укрите се подведоха,че Европа и Сащ ще ги хранят и ще им дават по 2000 евро заплата и ще станат големата Европейска държава със висок стандарт. Нека да ги хранят сега...

169

съсел

преди 2 години

сащ нарочно натика русия в ъгъла, сащ искаха тази война. русия няма да воюва с години , както прави сащ. цак, цак и готово. Въпроса е , че вече на САЩ никой няма да се доверява за помощ. Играят го световен полицай само срещу бананови републики и васали като нас. Изнудиха ни да им дадем пари за самолети напред, случайно да не ги изхарчим за грипени примерно. Помощ от сащ чакат мн държави по света, помощ нема. Защо европа плаща за руско-американските търкания. НАТО е собственост на сащ

168

Анонимен

преди 2 години

Байдън и НАТО се оказаха абсолютно прави за вероломството на Русия и ***... Явно кремълския сатрап им го е казал още по време на разговорите, които водиха.

167

Анонимен

преди 2 години

Кой ще излезе да се бие срещу руснаците ли? Аз. Ще се бия както генерал Колев ги е ритал и изгонил от България и то с най-голямо удоволствие!

166

Геополитик

преди 2 години

Байдън и Путин се разбрах още преди това. Русия ще вземе част от Украйна и ще я омаломощи, ще има някво правителство там, колкото да не е без хич. Ще мине някоя друга година Путин ще се махне и ще дойде друг и Украйна ще придобие независимост чрез честни избори с намалена територия разбира се. САЩ получават смирение от запада, защото без тях няма отбрана и ще натиснат за икономически бойкот на Китай, а и винаги рашките може да се осерат така че за тях няма риск те пък въобще не губят.

165

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 229 "Повечето българи имат историческата памет" Българите, които имат истотрическа памет, помнят прстъпленията на Русия срещу българската държавност, и помнят и съветите на Левски да стоим далеч от Русия.

164

КЕНДЗАДЗА

преди 2 години

Ако някога се наложи да се трепем с руснаците,май май първо ще трябва да избием бая "българи".Даже като се замисля много сме чакали.

163

Анонимен

преди 2 години

Русия ще се провали, освен да обстрелва с крилати ракети друго не може да направи.Територията на Украина е голяма а с 200хил.воиници не могат да я превземат и контролират без проблемно.На руските сухопътни сили ще им се наложи да се бият за всеки град и да дадат хиляди жертви. А това ще взриви руското общество. Чечения ще е детска игра спрямо това, което чака руснаците в Украина.

162

Анонимен

преди 2 години

Руските фашисти вече имат 6 свалени самолета и 2 хеликоптера. Слава на Украйна!

161

Анонимен

преди 2 години

Капитулираха ли?

160

Анонимен

преди 2 години

До дедо "НИкога не е имало право и демокрация на света. КОйто е с голямата тояга-той бие и краде!" Заслужаваш да те настъпи пак руски или китайски ботуш, за да разбереш "имало ли е" или "не". От ЛИЧЕН опит.

159

Анонимен

преди 2 години

До Зозо..... След малко ще те арестуват. Ама нема да се плашиш. Само шете накецат.

158

дедо

преди 2 години

НИкога не е имало право и демокрация на света. КОйто е с голямата тояга-той бие и краде!

157

Русофил

преди 2 години

Ние трябва да сме следващите освободени след Украйна ! Цяла България ще чака с мед и питка Руската армия да навлезе и при нас да ни освободи от пипалата за Запада !

156

Анонимен

преди 2 години

Не е за смях ама си е смешно. Сега като черва като се омотаят едни с други държавите,кой за, кой против и ще стане икономическо мазало.отивам на космическата станция на Мъск ли беше на безос ли все тая. Излитам.

155

Анонимен

преди 2 години

Само мога да си представя на теб какво ти е било 20 години... Споко, още 20 ще си все така.

154

Боби

преди 2 години

До ПОЗОР ЗА ПУТИНИЗМА "1 ДЛ- 84РУБЛИ- СЛАВА НА РУСКИТЕ ОСВОБОДИТЕЛИ КОИТО УБИВАТ И УНИЩОЖАВАТ СЪГРАДЕНОТО ОТ УКРАИНСКИЯТ НАРОД. ДАЙТЕ ШАНС НА МИРА" ХХЕЕ ХХХЕЕЕ ХЕ Това вече сме го играли 2014 Банка на Русия отказа да подкрепя рублата стигна се до курс 1:100 и хората разбраха че това е СПЕКУЛА. И след кризата пак се върна към стойнистта 1:75 8 години вече

153

Анонимен

преди 2 години

Русофилите напълно изгубиха човешкото си лице, а даже не са пряко замесени в конфликта. Представете си ако имаха тази възможност.

152

Анонимен

преди 2 години

*** действа вероломно също, като Хитлер на времето... Постоянно гледам едно видео в, което той цинично казва, че "Ако боя е неизбежен... трябва да се изпревари противника"... Вече го прави в действителност с Украйна. Светът, поне ще разбере, че на руснаците и лично на него не трябва да се вярва...

151

Анонимен

преди 2 години

Давеме им достъп до Слънчака и Златните и от там да нападат. Барем се поразчисти тоя бетон малко.