137

Споделям

преди 2 години

Пряка заплаха за нас в момента няма но ако НАТО се намеси в конфликта ние Румъния и бившите от Варшавския договор ще бъдем машата в ръцете на САЩ с която те ще вадят от огъня горещите картофи. Нашите съюзници ще си седят на топло в офисите на самолетоносачите и от мониторите ще управляват ракетите.Бомбите обаче ще падат по нашите прости глави защото винаги избираме за съюзници лошите момчета. Дори и да не стане война цените на горивата и храните ще съборят много правителства .

136

Надблюдател

преди 2 години

Най-адекватни в интервютата бяха от ГЕРБ! Екатерина Захариева и Даниел Митов се държаха на стойностно и адекватно! Другите само се врътката и гледаха на коя сърана да се харесат! Всъщност къде е Чалгата бе, да заклейми американците?

135

Анонимен

преди 2 години

бойка видя на къде отиват нещата и се скри в барцелоната , остави електрората да му сърба попарата

134

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 106 Щом знаеш за Димитровски Комунистически Младежки Съюз значи и ти си бил в него Но не казваш че комунистите не питаха да ли искаш , насила караха хората да стават комунисти

133

анонимен

преди 2 години

И сега трябваше като гърците да сте в Москва Азърбаджан и да преговаряте а не да четете декларации

132

Истината

преди 2 години

В момента Путин не бомби граждански цели така както бомбеше НАТО в Югославия. Путин не коли християни така както колеха ислямистите в Сирия. Путин не пали жени и деца така както палеха бандеровците в Одеса.Стига двойни стандарти, искаме истината защо тя ще ни направи свободни!

131

Супер Любо

преди 2 години

*** за путин, бай дън и бойко методиев борисов.

130

Анонимен

преди 2 години

Слава Укарини Америка с нами Путин *** !!!

129

Анонимен

преди 2 години

Май на 3-март ще има големи празници на Шипка! А другаря Плевнелиев, бивш ДКМС активист, как още не се е изказал?

128

ХХХ

преди 2 години

Така не може ! Не може да няма пряка военна заплаха за България ! Искаме 10 000 натовци и военна техника ! Трябва да бъдем и ние мишена на Русия ! Да бъдем съпричастни с Украйна и да видим войната и пред нашия дом ! Не забелязвате ли че където се замеси САЩ .....война на 100% е имало навсякъде и винаги !? САЩ още малко войски да пратят тука за да бъдем някаква заплаха нали ....и сме готови . После кой ли ще ни е виновен ....сигурно вълка за дето ми изял овцата която пуснах в гората !

127

БЪЛГАРИН

преди 2 години

радеф е позор!!!

126

Анонимен

преди 2 години

Путин постигна много Сега целият свят намрази Русия и вече руснаците са сочени като най-лошите хора в света Браво

125

Анонимен

преди 2 години

добре че имаме президент намясто, че предните - плешлелиев щеше да се скрил под полата на бойко в Барселона

124

Анонимен

преди 2 години

киро не знае къде се намира. Да изчезва преди да е направил голяма беля.

123

Анонимен

преди 2 години

Доларът мина 100 рубли Когато Американците влязоха в Ирак доларът поскъпна веднага Това е разликата Пазарите нямат доверие на Русия а на Америка

122

Топтъпанарова

преди 2 години

Тая как се измъкна от оная СРАМНА афера- кражба на скъп артикул от магазина. Да, астатата й е като картечница, на която спусъка заяжда, и не спира да трака та та та...

121

анонимен

преди 2 години

в следващия момент ще има ---------

120

Анонимен

преди 2 години

132 то България че е с НАТО ок, ама я кажи Украйна част от НАТО ли е? Защото когато си член на НАТО имаш задължение да се биеш само за държави от НАТО! Та на какво юридическо основание и на база на какъв договор България би се била за Украйна? Някакъв таен договор ли имаме с американците, дето ни задължава да скачаме срещу всеки, когато ни се заповяда? Аз не знам за такива договори. Ако има, кажи. Защото по силата на договора за НАТО, нямаме никакви задължения към Украйна.

119

Анонимен

преди 2 години

Русия е най-бандитската страна в света Надминаха американците

118

Nimand

преди 2 години

АХАА СЕГА РАЗБИРАМ ЗАЩО МНОГО ХОРА МИНАЛАТА ГОДИНА ПОЛУЧИХА ПОВИКВАТЕЛНИ ЗА КАЗАРМАТА !! ЗНАЧИ ВИЕ СТЕ ГОТВЕЛИ ВОЙНА СРЕЩУ РУСИЯ ОТДАВНА !! СЕГА РАЗБИРАМ И ЗАЩО АРСЕНАЛ КАЗАНЛЪК РАБОТЕШЕ НА МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ !!! НИКОЙ НЯМА ДА ПРОМЕНИ ВЪЗГЛЕДИТЕ НА ИСТИНСКИЯ БЪЛГАРИН КАТО МЕН !! А ТЕ СА - ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!! СМЪРТ ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА НАРОДА И ВЯРАТА !!!!