157

варненски

преди 2 години

Ко стана с ковида ваа? Де го кантарджиев и ген.годжи хахаахах

156

Анонимен

преди 2 години

Радев този път с по-умерена и обтекаема позиция! Така трябва! Няма никаква нужда ние да се набиваме между шамарите

155

Анонимен

преди 2 години

Путин не прави война ! Путин създава нов световен ред !

154

<><>

преди 2 години

Днес 24.02.2022 Путин сложи край на Ковид - пандемията !

153

питам

преди 2 години

деса от хорото,като бивш слуител на ввс,ще плолучи ли повиквателна ?

152

ХХХ

преди 2 години

Да го погледнем от добрата страна .....Поне тази война ще спре Ковид-а :) Ваксинираните да му мислят че куршумите ще лепнат по тях :)

151

помощ

преди 2 години

Нещо спешно да се направи за българите в Украина. Сега е момента! Държавата да изкупи изостанали имоти, къщи по села в перспективни райони с недости на работна ръка и да ги предостави на украински българи! Сега е момента да се помогне и на тях и на нас! Тази инвестиция е минимална- тези имоти не струват нищо почти.

150

Анонимен

преди 2 години

И ако путин нападне и България (което не би било изненада), просто изтеглете близките си, оставете българските селяни на милостта на путин, те това искат, това и заслужават.

149

Гай Баню

преди 2 години

До миналата седмица бях експерт по ваксините, от тази седмица съм експерт по международни отношения. Само сипвам една ракия и ше им кажа аз на тях.

148

КуКлус

преди 2 години

Украйна замина ....както и да е ! Сега се чудя коя е следващата държава която САЩ ще защитят и ще пратят миротворци за тяхна безопасност разбира се ?

147

<><>

преди 2 години

НАТО и най вече САЩ чукаха отдавна на вратата на Русия ....сега ревът защо тя отворила вратата !? САЩ постигнаха всичко което целяха ...да дестабилизират Европа и сега под предтекста от "агресор Русия" може да прави каквото си иска в ЕС :) Държава на 200-300 години излезе стотици пъти по хитра от "Най-стария континент на света" :)

146

Анонимен

преди 2 години

Доларът поскъпна при атаките на Ирак, Сирия и т.н., защото основната индустрия на САЩ е производството на оръжия, големите финансови пазари и машинации са там и световната резервна валута се контролира от САЩ. В Русия пазарът на ценни книжа може да има вероятно временен спад, но няма да е фатално - там няма същото влияние, както би имал сривът на финансовите пазари на САЩ. Който държи долари, залага на приключващата хегемония, заплахата от санкции и конфискация на спестяванията си.

145

Анонимен

преди 2 години

Просто усилете черноморската граница ... и следете за платените руски ***!

144

Анонимен

преди 2 години

Бащицата на ГЕРБ Борисов мълчи. Най-видния гражданин за европейско развитие на България мълчи. Бута напред слугинчетата си Захариева и Митов

143

Даскала

преди 2 години

Канадска сенаторка зове да ни хвърлят атомна бомба , защото България била заплаха за НАТО???Нашите управници пък решени да воюват с Русия???А бре да не сте изперкали всички?

142

Пижо

преди 2 години

За България никога не е имало заплаха от страна на Русия! Виж, Турция е друг въпрос. Радев, никой не те пита, бе. Когато атовете се ритат, магаретата да седят настрана!

141

Анонимен

преди 2 години

Най-големия печеливш от цялата работа са САЩ, успешно дестабилизираха Европа и сега ще им се харчи оръжието и ще си разполагат базите където си решат под предтекст заплаха. Ако бяха спрели да разширяват НАТО и да не правят майдан нямаше да се стигне до тук. Можеха да обещаят европейско бъдеще на Украйна и без да е в НАТО.

140

Анонимен

преди 2 години

Чудя се какво ще правим с неадекватен премиер и с детската градина около него в тая напечена ситуация?

139

Анонимен

преди 2 години

Путин ако искаше да има приятелска Украйна не трябваше да позволява онова корумпе Виктор Янукович да се вихри години наред и да мафиотизира напълно страната по подобие на Русия. Украинците го свързваха с Русия, пък и Янукович си е руснак и избяга в Москва.

138

Анонимен

преди 2 години

От Пнтагона обявиха, че спешно довършват ф-16 ките за България и до края на деня ще ги изпратят по Еконт до най-близкия офис до Дондуков 2