257

Владимир

преди 1 година

Какво ви пука? Нали се продадохме на НАТО? Сега това е тяхна работа, нали? Плащаме всяка година стотици милиони на "великото" НАТО. Айде да видим как сега ще ни предпазят! Накрая да не стане така, че Русия пак да ни спаси. На там върви работата...Според мен да се махаме от фалшивото НАТО възможно най-бързо и да не се докосваме никога повече до тях под какъвто и да е предлог. Да си възстановим, нашите - Българските работи и да не робуваме на чужди интереси.

256

Анонимен

преди 2 години

Има си хас комунделската *** на кремъл - Радев - да каже нещо друго. От тоз б----к друго не може да се очаква

255

А РАДИОАКТИВНАТА

преди 2 години

ОПАСНОСТ?В ръцете на псих. съмнителни- ПУТИН и БЕЛОРУС.Президент е РАДИОЬКТИВНАТА ОПАСНОСТ!Спомняме си РУСКОТО коварство и лъжи в 1976г.И на БКП!

254

Случаен минувач

преди 2 години

Опасността от трета световна война нарасна рязко. Айнщайн е казал: Каква ще бъде третата световна война - не зная. Но четвъртата ще се води с тояги и стрели!

253

някой да му каже

преди 2 години

Аз разглеждам втората снимка. Този явно се разширява в ханша. Хормонални нарушения? Или просто трябва да си смени шивача. Виж Румен винаги е с добре завързана вратовръзка. Но само толкова.

252

просто ненужен

преди 2 години

Основната заплаха за сигурността на България се казва Румен Радев. Страхлив, не е в състояние да взема решения. В същото време завистлив и алчин прибягва към интриги за да подлее вода на другарчето. Съкурсантите му от Долна Митрополия започват да си изясняват някои позабравени случки. Този няма необходимите качества да изпълнява отговорната задача да представлява българския народ пред другите страни и народи.

251

Анонимен

преди 2 години

Само ПРОСТОкиро е по -глупав от този

250

по-далече от Русия

преди 2 години

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !

249

Щирлиц

преди 2 години

България все още търси своя истински, първи Президент,защото досега имахме само ветропоказатели.

248

Ани

преди 2 години

И като оставим настрана емоциите, нека напомня че Румен Радев беше индивида който направи всичко възможно да изправи Българин срещу Българина. За да ни направи слаби и податливи на внушения и отстъпки. Сега когато тръбата засвири всеки ще се притеснява да не го ударят в гръб, а когато боя утихне, победителя ще каже на Румен: Направи 1, Направи 2! И той ще прави, защото иначе ще го хвърлят на кучетата. Както във Филма Гоя. Но не аз, той е виновен за положението в което се постави!

247

Мълчахте като ***

преди 2 години

Мълчахте като ***, когато бомбардираха Сърбия, Ирак, Либия, Сирия. Мълчахте като *** когато мирни хора бяха запалени в Одеса и застрелвани в Луганск и Донецк. Пишман демократи, американски лакеи!

246

Анонимен

преди 2 години

Пряка заплаха може да няма за момента. Но има косвена и тя се нарича Чернобил-АЕЦ. Много добре все още помня май месец 1986 година.

245

4epa

преди 2 години

ИМА ГОЛЯМА ОПАСНОСТ ЗА БГ И ТЯ Е РУМЕН ГАДЕВ !!!!!!!!!

244

ГРУ

преди 2 години

Путин е посъветван да не се ограничава с Украйна и превантивно да удари с високоточни и прецизни фашисткото БГ Народно събрание МС и Президентство окупурани от НАТОВСКИ прокажени.Момента в който се случи цяла България ще ликува и ще се вдигне срещу юзионисткият терор на Соломонпасивци Радевци и Бахури с които е свършено.

243

Анонимен

преди 2 години

"ще затъне като в Афганистан, само че по-лошо" Афганистан е само планини и пещери. Трудно се води война срещу пещерняци. Украйна е една голяма поляна. Путин едва ли ще се задържи в Украйна, ще ги ошамари и върне на мястото им и до там, да се видят колко струват действително. На фона на всичко, може би няма да е най-лошото нещо Русия да понамине да освободи и нас от тоя геноцид вече над 30 години... 2/3 от българите ще ликуват.

242

Истукан

преди 2 години

То оставаше и да има, НАТО няма да защити България никога, нито САЩ. Ако се намери в положението на Украйна, свършено е. Украйна е 60 милиона население, а България няма и 5 милиона.

241

Анонимен

преди 2 години

Има голяма опасност. В момента атакуват Чернобил. Ако взривят Чернобил радиоактивни облаци ще покрият цяла Европа и България.

240

Ако има НАТО в БГ..

преди 2 години

Действайте веднага... Има много руски агенти, които ЧЕГЪРТАТ и разрушават България отвътре.... После ще е късно...... Вижте Украйна.....

239

Анонимен

преди 2 години

Лъжец! Днес преди часове хората заснеха бойни машини за пехотата и камиони с ракети на околовръстното в София. Други хора заснеха чужди хеликоптери на групи се движат. Във време на война имаме най- слабото правителство и най- жалкия президент. Бог да пази България!!!

238

Nimand

преди 2 години

НА УКРАЙНА САМО БГ ПРАВИТЕЛСТВОТО МОЖЕ ДА И ПОМОГНЕ !! ВЯРНО КИРО ИСКАШЕ ДА ВНАСЯ ПОЛИТИЦИ И УПРАВНИЦИ ОТ ЧУЖБИНА !! НО НАЙ - ДОБРЕ Е ДА СЕ ИЗНЕСАТ ВСИЧКИТЕ 2400 НЕГРАМОТНИКА И В УКРАЙНА И ДА И ПОМОГНАТ КАКТО ПОМОГНАХА НА БГ ОТ КАКТО СА ИЗБРАНИ !!!