31

Как е протестъри ?

преди 2 години

Сега по добре ли живеете от преди година ? Няма ли да излезете на Орлов мост да поскачате и опикаете на хората входовете. Или сте доволни от промяната ?! Само може да мечтаете за времето (при Герб) когато обикаляхте цяла Европа без финансови притеснения !

30

Анонимен

преди 2 години

Тебе те знаем.И ти си от мисирките,гравитиращи около Борисов.Като хиени сте се нахвърлили около новата власт и за два месеца очаквате чудеса.Не сме те чули за 12 години да критикуваш ББ.Затова не ти вярваме!

29

анализатор

преди 2 години

Г-жо,много добре знам за герберастката Ви пристрасност.Няма да падне правителството,няма.Искам откровено да Ви кажа,че съм средно интелигентен човек,по профисия адвокат.Минахте всякакви граници с опитите,да подкоповате доверието в новото правителство.Има за съжаление прости и глупави общности,които успявате да излъжете.Но целокупния народ няма как да стане.Това,че Ви се дава възможност да се изявявате по медии,не ви прави нито по-умни,нито по-знаещи,нито по-аналитични.ГЕРБ е минало.

28

питам

преди 2 години

сега всеки ден митинги и стачки....защо не излиза радев с вдигнат юмрук а се крие в кошарата?

27

До Пияница Мистик

преди 2 години

Ти защо се учудваш? Политиката в България е място за пропаднали и провалили се в бизнеса хора. Например е забавно да се спомене Божидар Божанов от Да България дето всичките му фирми са банкрутирали и е министър на "електронното управление на България" или пък онази Калина Константинова от П.П. дето гореспоменатия я назначил в една от фирмите си и му генерирала 45бона загуби за година, а сега е "министър на ефективното управление". Тия сякаш са ги назначили там където са се провалили най-звучно.

26

Анонимен

преди 2 години

не на кръстопът...НА ПЪТ Е кабинетът.

25

анонимен

преди 2 години

Април 2020 г. написах:" Ще почнете да си мечтаете за времето когато сте си мечтали за промяна." Само далновидните тогава разбираха какво очаква България. Сега наред с метежниците и благоразумните трябва да обитават тресавище.

24

Анонимен

преди 2 години

глупофлация има на тази кенефстанска територия!

23

Анонимен

преди 2 години

правителството, работете и не се обяснявайте за толеранси и всякакви глупости.РАБОТЕТЕ!

22

анонимен

преди 2 години

Цялата статия можеше да съдържа две думи: Не стават !

21

пияница мистик

преди 2 години

"Един от основните критерии, по който общественото мнение ще съди в следващите месеци е дали заявените компетентност, ерудиция, желание на един нов и млад екип ще се покрият с убедителността и с познанията, с които ще могат да се идентифицират кризи и минимизират щети." === Най-новите и млади хора в екипа на ментето и Крадеца са Дамаджаната и Техноимпексова. Носители са на новия морал и нулевата корупция. Единият с 22 имота от които единият е замък с 12 WC-та, другата с хотел в Халкидики за 20М

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12 И, какво от това???

19

...

преди 2 години

Пътища много,само да не ги видим,когато се обърни каруцата...

18

П.К.

преди 2 години

За новите "управленци" болките на хората, техните нужди и тежнения съвсем не им са приоритет и погазват всичко, което е законно и човешко. Гръмките им фрази и обещания ние виждаме в новите етикети на всичко. И оправдания и нови димки не могат да заличат провала, който твърде бързо заличава всичко добро. Да не говорим за техните "избрани" хора на отговорни позиции, заплати и бонуси... Като започнем от "вицетата" г-жа Импексова, та, за "ефективно управление" и други десетки примери от "промените"

17

Анонимен

преди 2 години

Лойко намираше калинки на кръстовищата, а Бориславова уж е в Харвар а е уволнена от адвокацки фирми. Петко няма стаж извън фирмата на баща му.

16

Анонимен

преди 2 години

обедняхме,с усмивки и гелосани перчеми не става.пълно разочарование.бездействие поради непригодност.защо не вкарахте в затвора крадльовците? защото не ви бива за нищо.

15

Анонимен

преди 2 години

Единственото което прави кабинета е да лъже и да краде милиардите нови кредити. Доказателство за това е чудовищната инфлация!

14

Анонимен

преди 2 години

След три дни ще хващате пътя за Канада! Това е Революция!

13

Ибн Ебн ал Камил

преди 2 години

Помнете ми думата от тук нататък нито едно правителство няма да може да си изкара целия мандат.

12

Анонимен

преди 2 години

ПП и ГЕРП подкрепя НАТО, но Украйна мобилизира бесарабските бг мъже и ги хвърля на първа линия за пушечно месо срещу Русия а децата на Зеленски Петко Лойко и Байдън се крият.