51

Кокорчо

преди 2 години

До кики 65:Абе *** високо доверие осъзнаваш ли какво означава?

50

Кики

преди 2 години

Никога не е имало правителство с по високо доверие .Како като свършат на боко субсидийте и ще закриваш кръжока .

49

КОМЕНТ

преди 2 години

РАДЕФ ПРИБЕРИ СИ НЕКАЪРНИТЕ МЛАДОЦИ СКАПАНА РАБОТА ОСТАВКА И НОВИ ИЗБОРИ БЕЗ МАШИНЕН ВОД И МАНИПОЛАЦИИ 20% ВИЕ СТЕ НЕЛЕГИТИМНИ И ЩЕ ОТГОВАРЯНЕ!!!!

48

Анонимен

преди 2 години

Популизма води до тук, та така млади избиратели следващия път поне потърсете в гугл за кого гласувате и кой ви публикува фейковете в фейса.

47

ало ало

преди 2 години

дедо, вземай си хапчетата редовно

46

До дедо

преди 2 години

Ти да не си Рашков? Колко WC та имаш? 12 само в единия имот! ТОВА ЛИ Е СИМВОЛЪТ НА ПРОМЯНАТА?! ПЪЛНО КУКУ СИ! РАШКОВ ТРЯБВА ДА Е В ЗАТВОРА, А НЕ ДА УПРАВЛЯВА!!!!

45

Дедо

преди 2 години

Преди 11м. имаше стачки против героя от Банкя.Искахме промяна.Постигнахме я. Махнахме Винету.Нека сега да дадем шанс на тези момчета.2/3 от пишещите сега недоволстват. Ние българите все сме недоволни.Когато се работи като в скандинавските държави ще имаме и тяхните заплати!

44

Шкумбата:

преди 2 години

"БЪЛГАРИЯ СЕ РАЗДЕЛИ НА ОТБРАНО И ОБРАНО ОБЩЕСТВО!"

43

Харвард

преди 2 години

Кирчо да се командирома в Руанда и да приложи уменията си и после да се доказва в Европа.

42

паф

преди 2 години

все повече българия прилича на ПУЦ /ПРОФЕСИОНАЛЕН УЧЕБЕН ЦЕНТЪР/ за политици....от мозамбик и кения, от канада и руанда идват тук да се учат на управление на страната

41

НЯМА КРЪСТОПЪТ!

преди 2 години

....ДА ИДВА БОКО И ДА ВЗИМА ВЛАСТТА ОТ ТИЯ НЕКАДЪРНИЦИ , ЧЕ ПОЧВАТ ФАЛИТИ , БЕЗРАБОТИЦА И ГЛАД....ТОВА НЕ Е ПРОМЯНА --А САМО ПОРНОГРАФИЯ!!!

40

пияница мистик

преди 2 години

До Протестър === Напротив, нямаш и една стотинка и ти личи :))) Ти си от тези, дето пишеха денонощно по 500 поста когато Боко беше на власт:"НАРОДА НЯМА КАКВО ДА ЯДЕ, ТОЯ НИ ЗАНИМАВА С ТОВА ИЛИ ОНОВА", "НАРОДА УМИРА ОТ ГЛАД, ГЕРБЕРИТЕ СА СЕ ОЯЛИ", "НАРОДА НЕ ЯДЕ АСФАЛТ, ИСКАМЕ ХЛЯБ"...е те това сте такива платени жалкарчета като теб :))) И сега умираш от глад, ама пустите му 600 лева как да ги изпуснеш за тролене, като нямаш други доходи :)))

39

Катя

преди 2 години

До 52 Handel България е на последно място от такива като тебе.Елементари които си мислят,че много знаят.Затова България е на първо място по лъжци, шарлатани всякакви некадърници жадни за власт.Защо от 9 месеца не е дръпнала малко напред абе мошеник,дървен филосов,лъжец?.Ле...кета мр..ад.. ни и безсрамни!

38

Handel

преди 2 години

До Анонимен "Брех в тази най бедна, на последно място останала България все доценти, професори, академици и всячески образована *** се изказват и тази страна все още не може да отлепи от последното място в ЕС - по всичко!" Tиkвун "назначи" повече от 3000 професори и дохтури на науките с научни трудове подобни на труда, s който Момата стана дохтур, професор и ректор на СУ (точен цитат): "Образът на владетеля в корпуса на латинските панегирици".

37

Анонимен

преди 2 години

13 690 лв е заплатата на Лена Бориславова, говорител на правителството на Петков и Радев.

36

Анонимен

преди 2 години

Брех в тази най бедна, на последно място останала България все доценти, професори, академици и всячески образована *** се изказват и тази страна все още не може да отлепи от последното място в ЕС - по всичко! Явно няма прокопсване в ЕС на българите и затова единственото решение ще е вън от ЕС! За такива има асоцииран член, т.е. може да станеш или може да не станеш, ако искаш член! Чакам нетърпеливо да ни изхендрят с еврото, но оттам няма изход!

35

Анонимен

преди 2 години

Да не стане след някой месец ти да почнеш да виеш, а?

34

Анонимен

преди 2 години

Няколко хиляди днес в София поискаха оставката на правителството на Петков

33

Протестър

преди 2 години

Аз си живея по-добре отколкото през миналата година. За мен да живея добре означава да слушам как герберите вият като гладни вълци, а Бацо реве, че е останал без власт и възможности да краде. Кинти си имах и преди, имам си и сега, инфлацията не ме вълнува. Но удоволствието да гледам гърчовете на герберите е нещо безценно.

32

само в бг

преди 2 години

17% подкрепа, не знам сигурно и ким ченун има по голямо доверие