71

Въпрос

преди 2 години

Как да си го обясня - става все по-зле!

70

Анонимен

преди 2 години

всички сме в блатото оатавено от герп -12 години на пълни чекмеджете и беден народ!

69

Анонимен

преди 2 години

Нашият клоун, Просто Киро, дори 2 изречения не може да изговори свързано , без да чете !!! На какъв кръстопът се намирало правителството ? То се е набутало в блатото на Зеления чорап и всички начело с Просто Киро просто квакат !!! ( като крастави жаби)

68

Случаен минувач

преди 2 години

Некадърно правителство. Оплели са се като пилета в кълчища. Дори и правителството на Пламен Орешарски беше по-кадърно от тези.

67

Анонимен

преди 2 години

Е боряна няма го захлебването от бойко и веднага скъси хоризонта, ама не си познала, няма да с е върне, първо затвор го зове...

66

Анонимен

преди 2 години

Тези дотук са гОла вОда, но не очаквам да задобрят в бъдеще.

65

ЕЕЕЕЕЕЕх

преди 2 години

Къде е прецедента да вдигне юмруче и да каже ИЗВИНЕТЕ пецаках ви -оставка

64

Анонимен

преди 2 години

САМО ДА НАПОМНЯ ЗА КИЛОМЕТРИЧНИТЕ ОПАШКИ НА ГРАНИЦАТА С ГЪРЦИЯ ЗА ЛЯТНА ВАКАНЦИЯ ИЛИ ЗА ДЕН НА ПЛАЖА...А СЕГА...

63

До "До 80"

преди 2 години

Както продължава с инфлацията и тъпотиите на Кирчо ще плачеш за Бокича! Нямаше да е така, ако все още ГЕРБ беше на власт! Къде е Радев, един от главните виновници за тези нефелници!

62

Стига бе

преди 2 години

Зарязахме лозето, мартенички ще слагаме... Бюджет още няма! До Тодоровден ще го направят ли? Това ли ще е новото нормално?

61

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че Кирчо има историческия шанс да стане най-некадърния премиер в най-новата история на България и той полага всички усилия, за да не изпусне тази титла!

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48 "Няколко хиляди днес в София поискаха оставката на правителството на ПетковПърво, това НЕ е "правителство" на Петков, а поредното КРИВИТЕЛСТВО на Мун-дрьо Решетников, който от година насам се преструва на Хамериканец - след като и Брюксел, и пУтин го отсвириха още преди 4 години, а Херо Мустафа почти го забеляза, он се взе насериозно и се разкрачи много широко, и в яловото му междукрачие не се намери НИЩО за интересите на хората, които уж се смятаме за местно население.

59

Анонимен

преди 2 години

До хм...А КП какво прави? Заплатте ли вдига ? Или цените ?Е,вдигат се едни заплати, и то вече два пъти, солидно ! - Ама не на народа !НАГЛЕЦИ ! БЕЗСРАМНИЦИ ! ТАКОВА ЧУДО НИКОГА НЕ Е ИМАЛО В БГ !

58

Анонимен

преди 2 години

Политическият инженеринг на Радев с идеи от американското посолство, парите на няколко олигарси и бившите от ДС ни приближават до ужасни кризи, чиято взривоопасна смес ни води към национална катастрофа!

57

Анонимен

преди 2 години

ЧЕТИРИГОДИШНОТО МИ ДЕТЕ СНОЩИ ОТ ГЪРНЕТО НАЗОВА МНОГО ТОЧНО УПРАВЛЕНИЕТО НА ПРЕЗИДЕНТ И КАБИНЕТ..НАПЪВАМ СЕ, ПОСЛЕ СЕ ОТПУСКАМ И ТО ИЗЛИЗА...И ТЕ ТАКА.

56

Анонимен

преди 2 години

Всяко зло за добро. Акъла на задкулисието лъсна в целия си блясък. Щом в две служебни правителства не спря да се прехласва по Кирчо Харвардски Манделата и да ни убеждава какъв интелектуален уникат е. Скоро задкулисието ще си го прибере в ръкава и ще го подмени с нов продавач на празни обещания. Кирчо не е виновен. Той толкова си може.

55

Сова-5

преди 2 години

Тази жена продължава да е надменна, скучна и излишна.

54

Ани

преди 2 години

Аз мисля че нещата се развиват много добре. 30 години се наслушахме на Слави как опростачваше младото поколение. Радев се оплакваше че нямал достатъчно власт. Сега всички имат възможност да видят и да преценят дали им харесва това което им е говорил Слави и това което им поднесе Румен. Везните се накланят и тези "герои" ще си отидат по реда. Нещата ще дойдат на мястото.

53

наблюдател

преди 2 години

Това е правителство на новото поколение ДС. Просто му подсказаха на Радев кои да посочи. Нещата се развиват много бързо, но Русия все още не е победила в Украйна и ние все още имаме шанс да вземем нещата в свои ръце.

52

Анонимен

преди 2 години

До дедо 60:Какъв шанс бе дедо,не на мой гръб експерименти,трайкай си и си живей скапания живот,но не изразявай некомпетентно мнение