76

Анонимен

преди 2 години

И откога думата ГА-ЩИ пък се цензурира?!?!?

75

Анонимен

преди 2 години

След като във форума на днес.бг се мерят милиони, работата е много на изуй *** :)

74

до 84

преди 2 години

Не се опитвай сам да се защитаваш, вече достатъчно се изложи. Пак обърка кой ти коментира нещата. Изкоментирах човекът с 4.5дка в Кръстова вада, не онзи с 3-те милиона и великото постижение как за 30 години имал 9 имота. Нищо интересно. От 11 години работя и се развивам и вече купувам трети.

73

до 81

преди 2 години

Мечтаех да живея в Симеоново, имах си парцел там от години и построих къща. Просто мечтаехме да имаме къща. Но не и там. Толкова труд вложихме, за да се убедим, че не става. Живеем до града сега, а този имот ни носи много солиден доход в комбинация с едно прекрасно жилище на бул. Бълария- там живее известна личност. Не сме наследници, млади сме още, родителите ни са живи, но имат сумарно 12 имота в София. Но за София не искам да чуя. И го казвам като кореняк, роден на Попа и живял 20 години там.

72

до 80

преди 2 години

Е, и?! 90% от наследниците в София сме така. Не е интересно. Кажи какво САМ си постигнал. И това ти го казвам като наследник на 10дка в Симеоново.

71

Анонимен

преди 2 години

А Симеоново и Бояна не ми ги рекламирай- воня на въглища и пушек.Лошото е, че като вали и прелеят септичните, вони на много по-лоши неща, в комбинация с пушека. :D

70

Анонимен

преди 2 години

Спорите кой колко взимал и се хвалите как взимате огромни заплати. Но имоти нямало кой да купува :) Всеки хубаво да си преценя възможностите, ако се надцените и при неблагоприятно стичане на обстоятелствата - лошо. Ако пък много чакате да се пукне балона също може да е голяма грешка. Бъдете реалисти. Вижте какви бяха заплатите 2008 и 2013 и в същия период колко е била цената на квадрат. Съпоставете го с днешна заплата и днешна цена на квадрат. И ще видите че цена от 600 евро на квадрат е утопия

69

Анонимен

преди 2 години

Бабичката реститутка вече покачи мизата. От 1600 месечно вади 20000 (демек вече се доближава до нормален доход). Отивам за нова порция пуканки.

68

до 74

преди 2 години

Да, това съм го слушал какво си постигнал сам. Аз не съм наследник, нещо бъркаш кой ти коментира жалките приказки. Както казах, не си интересен с имоти за 3 милиона. А Симеоново и Бояна не ми ги рекламирай- воня на въглища и пушек. Не искам да стъпя там, имотите ми са под наем. Истината е другаде, ама не можеш да го схванеш.

67

Анонимен

преди 2 години

Лихвите тръгват нагоре до 2-3 месеца

66

до 71

преди 2 години

Жалка картинка е да се хвалиш с имоти за 3 милиона. ТОва е нищо. Една къща в Симеоново с декар двор минава 1 милион вече. 90% от наследниците в идеалния център на София имат по една такава. А разни провинциалисти, като тебе, се радват.

65

До 63

преди 2 години

Ти си жалък наследник, а ние сме постигнали всичко сами от 92-ра насам - 7 апартамента и 2 къщи! Истината са Камбаните, Симеоново и Бояна БоГлук

64

до 71

преди 2 години

Тоест, ти се хвалиш колко си богат с 20000лв. месечно?! Иначе казано- 10000 евро, колкото струва една бутилка хубаво вино?! Повече от смешен си... Един на всеки 10 софиянци има наследство за над 3 милиона- от мама, тати, баба, дядо. Ето ти 4 жилища. Не си интересен, искам да кажа.

63

до 70

преди 2 години

Е точно тия, които теглим кредити за 2% лихва, ги изплащаме за таван 8-10 години и забравяме. Последния си имот го изплатих за 6 години за 2.8% лихва при доходност над 4.5 в първия инвестиционен фонд. Демек, въртя парите из фондове, плащам ипотеката с ниска лихва. Затова и доста хора взимат кредити в моменте- защото са безлихвени.

62

Анонимен

преди 2 години

Теглете кредити да изплащате 30 год и купувайте имоти, че не останаха. Банките точно това искат. Хахаха

61

Анонимен

преди 2 години

Забавни са последните коментари. Бабичка- реститутка, за която доход на шофьор на месец е злато, срещу модерно мислещ програмист. Взимам пуканките!

60

до 66

преди 2 години

Над 10к на седмица, ако включим Б2Б проектите ми. Иначе само заплата- над 10к на 20 дни. Мерси. Има и такива хора- над 200 000 у нас са с доход над 10к месечно.

59

до 62

преди 2 години

Иначе ти се хвалиш за 1600лв. месечно?! Миличък, вилата в Симеоново ми носи по 4500 месечно (наследствена, не бих влагал в имот, ако съм бедняк, като тебе). Замисли се да ги продадеш и да вложиш в смислени неща с истинска доходност. Е, ако те устройват 1600лв. (демек по-малко от касиерка в Лидл), ок.

58

до 62

преди 2 години

Иначе казано ти носят всичките по една заплата на чистачката в нашия офис. Браво, велика инвестиция! И това ти го казвам като човек с доста имоти, прочее.

57

Анонимен

преди 2 години

Защо да купувам имоти в държава с намаляващо население като България?После на кой ще го продам или отдам под наем? Или да го имам и да плащам всяка година данъци. Вече пенсионерите са повече от работещите, фирмите масово фалират, безработицата расте, други напускат България. За какво са ми имоти? Който иска да купува, аз нямам намерение и то точно сега.