96

ИМОТНИЯ БАЛОН ЩЕ СЕ

преди 2 години

ИМОТНИЯ БАЛОН СКОРО ЩЕ СЕ СПУКА !!! КАТО ТРЪГНАТ ЛИХВИТЕ НАГОРЕ ЩЕ ИМА МНОГО РАБОТА ЗА ЧСИ !!!

95

Кочо

преди 2 години

Трябваше и да напишете че 99 пр от кредитите са с плаваща лихва. Тоест това са кредитите с голяма степен на риск от повишаване на лихвите. 80 пр. От тях са взети от хора на ръба на възможностите им. Очаквам бум на балона до 2 3 години.

94

Цгф

преди 2 години

То само милионери в тази София. А като излезнеш на улицата навсякъде мизерия, кал и деградация. Трудно е да повярваш че става дума за същия град. Още повече че това е народ живял 45 години в социализъм. Всичко човешко е дал бартер катерейки се по стълбата. Та аз като обикновен бедняк на заплата всеки месец дарявам за да могат тези които нямат нищо да имат храна, подслон и достъп до елементарни услуги. Засрамете се с писанията си. Смирете се!!

93

Христо Христов

преди 2 години

Защото пазарът е сбъркан от неадекватната политика на престъпниците в ЕЦБ.

92

Анонимен

преди 2 години

Съдия-изпълнителите ще имат много работа в близкото бъдеще.

91

В.

преди 2 години

Някои хора получават пари за нищо. Инвестират. Не е луд който яде зелника, а който му дава. Нали знаете. Това се все рода на управляващи.

90

Препатил

преди 2 години

Така беше и 2007, 2008 година. След това месечните вноски по ипотечните кредити нарастнаха с 50% в продължение на 3-4 години. Ставаш роб на банките, вали, гърми трябва да плащаш. А при тях не е като с данъците, да се моташ месеци и години. Заможните хора не се занимават с ипотечни кредити, правят го бедните хора, неосъзнавайки в каква черна дупка попадат. Първо се плащат лихвите, след 10 години плащане, осъзнавате че сте погасили 5-10% от главницата и ви се е***а майката.

89

Лопе

преди 2 години

Имот се купува когато цената му е ниска дори и лихвата да е висока, защото цената на имота не се променя тя е една докато лихвата би могла да се преди говори във времето. Но за без пари толкова познания мога да ви дам

88

Анонимен

преди 2 години

До Алекс Не е момента за кредит защото цените са надути. Предполагам никой кредитополучателя не живее на улицата. Освен това 80 пр от тях купуват за препродажба с делавера. Всеки си има глава на раменете. Като искате теглете, но вероятността да продадете с печалба вече нищожна

87

Анонимен

преди 2 години

Кредита е най-голямата прецаквация. Дори и с предсрочно погасяване, прецакването е токова жестоко, че ще се почувствате че все едно са ви ограбили съвсем законно банките.

86

Анонимен

преди 2 години

Имотечните кредити не винаги са за покупка на жилище. Може да си финансират бизнесите по този начин строителите, брокерите и другите, които се нагългучиха с прекалено много имоти и нямат полза от тях.

85

Алекс

преди 2 години

До Мен Кредитът е начин да си купиш жилище,ако не разполагаш с цялата сума.Може ли да предложиш друг начин?/изключвам подарък апартамент от мама и тате за сватбата/

84

Анонимен

преди 2 години

Разменям две луковици на черни лалета за къща с двор в престижен район на София, с доплащане от ваша страна. ;)

83

До Умният човек

преди 2 години

Умния човек не харчи свои пари, а чужди. Затова умния човек тегли кредити. Умния човек не купува апартаменти, защото имат ниска възвръщаемост. Ако теглиш 200 000 кредит за да дигнеш автомивка и сама се изплати след 2г и 6м след това си на чиста печалба. Но ако теглиш 200 000 за да купиш апартамент, който от наеми ще се изплаща 30г си ахмак! Ако пък изхарчиш 200 000 своя пара за да купиш нещо си ***. Лични пари във фирмени разходи НЕ СЕ СЛАГАТ! Ако фирмата фалира банката не ти пипа личните пари

82

Анонимен

преди 2 години

Аь со стрпиме самичак. По 3-4 след рябота всеки дек, тухша по тухша става работата, яамо да не со марзелив. Крада тъхлите от едно старо ТКЗС

81

Умният човек

преди 2 години

Умният човек не тегли кредити, а инвестира! Бъди като умния човек!

80

Мен

преди 2 години

Не разбирам защо кредита се приема за нещо позитивно, напротив кредитът е един хпмот който хората сами си надяват. Или може би си мислят че с инфлацията ще прецакат системата. Това са пари които трябва да се връщат, а ниската лихва отдавна не може да оправдае балонизиграните цени. Освен това всеки пазар е цикличен, но винаги масата прави една и съща грешка да купува на пик и да продава на дъно.

79

Бай Балон

преди 2 години

Как може тая госпожа (директор "Продажби и банкиране на дребно" в "Уникредит Булбанк") да каже "Имайки предвид и нулевите депозити и факта, че голяма част от банките затвориха депозитите като продукт". Банкова институция сама да се компрометира? Какъв е смисъла от това изречение? Да не би да казват "Тия хартийки не струват нищо, теглете кредити, като вдигнем лихвите ще имаме имоти без пари И ЩЕ ВИ СЪСИПЕМ ЖИВОТА" ???????? WTF??? Незнам дали някой осъзнава, колко абсурдно е изказването, честно!!

78

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 89Вярно е, освен това силно земетресние не е имало от повече от 100 години. Удари ли едно 6.2-6.3 не ми се мисли, какво ще остане да стърчи впоследствие.

77

Анонимен

преди 2 години

До до 84 София е опасна земетръсна зона, но брокерите не го казват.