139

Анонимен

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860Циклофреник? Или шизофреник? "еврейски фашисти..." Боже, ела си събери вересиите!

138

Пешо Пъпеша

преди 2 години

За какво има посланик на Украйна в БГ, да не би да търгуваме и продаваме тикви и пъпеши тама или пък са ни "братя" ?Докилкото знам украинците правят проблеми с българската диаспора в Украйна, пък сега ни реват за помощ мръсниците.

137

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Отвсякъде се вижда,че еврейски фашисти са налазили из Българските медии. Искам да ги попитам нещо сериозно. Мислите ли,че светът и неговите Раси ще Ви простят тази поредна и последна инвазия? Аз съм убеден,че не. Това е краят ви ,който сами си пожелахте. Вие,евреи,сте злобни фашисти,които мразят Човечеството,преценявайки,че всички,освен вас,са някакви второстепенни животни. Същества като вас нямат правото да съществуват между Човешките Раси...чистите Човешки Раси,създадени от Великата Майка Прир

136

Анонимен

преди 2 години

"Много от европейските страни зависят от руската газ, включително и България. Газовият елемент Русия го използва като елемент на изнудване, на рушвет и оръжие, с помощта на което тя иска да постигне определени политически цели", уточни той. Умен човек, всеки вече вижда грозната руска физиономия зад газовият шантаж, но и това време свършва! Русия с поробването на Украйна върши грях, който нито Бог нито ние хората ще и простиме- това е братоубийство само защото по малкия иска да върви по своя п

135

абее четем архиви

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860 В началото на Втората Световна Руснаците масово дезертирали и се предавали в плен заради колективизацията.Хитлер нямал с какво да ги храни и ги връщал,но чекистите ги растрелвали.

134

Хехе

преди 2 години

За 7-и пореден месец падат продажбите на леки коли в Русия! Така е, когато залагаш на тежки коли - танкове, БТР-и и ракетни установки.

133

На прощаване

преди 2 години

Нашият батальон заминава за Тулча

132

Анонимен

преди 2 години

Досущ като в приказката за лъжливото овчарче.

131

Анонимен

преди 2 години

Българите никога няма да оставят сами украинците срещу руските окупатори

130

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

До 132 ! Руснак не се нуждае от пари ,за да защити Родината си. Руснаци и Българи забравят за парите ако Родината им е нападната и се бият по чест. Ето това е онова,което хамериханците не могат. Защото ако ханериханеца не си получи заплатата ще започне да проституират,търсейки си друга армия и предавайки своята. Руснак се бие само в краен случай,но с Чест и най-често в защита на общочовешки принципи, които осъждат злодеянието на варвари като евреинът Адолф Бен Хитлерман или Бен Химлер.

129

Анонимен

преди 2 години

А какви издевателства ще има в ареста не ми се мисли

128

За сведение

преди 2 години

"ON THE FRONTLINE SAS commandos deployed to Ukraine as Russia could launch invasion within the next 10 days with 120,000 soldiers"-- УКРАЙНА НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ОСТАВЕНА САМА СРЕЩУ КРЕМЪЛСКИТЕ 0РКИ!

127

Анонимен

преди 2 години

Имам 3 приятели - веднага идваме на помощ ако Русия ви нападне

126

Анонимен

преди 2 години

Саливан зам президента на США казва че Русия се готви да окупира Донбас

125

Анонимен

преди 2 години

Канцлера на Германия каза че спира СП-2 ако Русия еректтира в Украйна

124

Слава Україні БРАТЯ

преди 2 години

ГЕРОИ НЕ ВМИРАЮТ!

123

Истината

преди 2 години

Руснаците те желаят да се бият срещу украинските си братя затова диктатора Путин кара войски от Далечния изток, разни буряти, тувинци, нанайци и якути!

122

Смях

преди 2 години

Лукашенко казва в гъзета ру че ще превземе Украйна за 4 дни и им спира ГСМ и тока.

121

Анонимен

преди 2 години

И какво ме *** мен това, ваш проблем си е.

120

зомбита

преди 2 години

Ква война у место с АТОМНИ централи?Чернобил малко ли им се видя на шизофрениците от ЕС?