179

Анонимен

преди 2 години

До 218 АнонименТи изглежда се мислиш за много умен и даже по умен от политически играч номер едно в света Путин ! Я си вдигни дамските гащички и не се меси в дела които са далече от твоя малък мозъчен капацитет

178

Анонимен

преди 2 години

Аз пък не изключвам разпадането на Украйна...............тая изкуствена ГМО държава ще бъде разделена м/у Полша и Русия..............даже може и мамалигарите в Румъния да отхапят някое парче от Украйна!!!

177

Анонимен

преди 2 години

Русия има право да разполага армията си по цялата си територия ..............от границата с Украйна до Охотско море и да провежда военни учения!!!Не виждам къде е проблема !!!!

176

Анонимен

преди 2 години

Аз не изключвам Украйна да изяде шамарите!!!

175

Анонимен

преди 2 години

Аз също не изключвам Русия да изяде боя.

174

Анонимен

преди 2 години

До Мда Ще нападнат до края на месеца, спокойно! Въпросът е кога ще успеят да ги изритат обратно - дали другия месец или след година.

173

Анонимен

преди 2 години

До няма как да стане А кой е казал, че мъжът е нормален???

172

Анонимен

преди 2 години

205 Много си прав. ЗАТОВА СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА.???????

171

Анонимен

преди 2 години

Почва да става досадно с тази тема.

170

ан0н

преди 2 години

И аз не изключвам пълен разпад на Тутраканската селищна система.

169

Щирлиц

преди 2 години

Много актуална фамилия има този посланик,ха ха.

168

Анонимен

преди 2 години

Русия е никакъв фактор пред Западна Европа и Нато.(във военно отношение)

167

Анонимен

преди 2 години

Едното превъзходителство що не вземе да се сбие с другото превъзходителство, а ако може да покани и подкокоросващите превъзходителства и да вземат да ни оставят най-накрая намира с простотиите си.

166

Путин заприлича на рекетьор от времето на Мултигруп и Иво Карамански. Проблемът е в това дали мозъчните му рецептори работят правилно или някъде изпушват поради свръхупотреба през навъртените лазарници. Подобни одъртяли ръководители ТРЯБВА да бъдат сменяни овреме, за да не стане беля. Това важи и за Дедо Президент на САЩ, който видимо има психични абарации и не е у ред човека.

165

Мда

преди 2 години

Доста нагло от страна на Русия-струпват войски наоколо, а не нападат! Ако и след олимпиадата не нападнат, значи са несериозни хора, с тях война като хората не може да се прави.

164

Свой

преди 2 години

Америка ще води война с много лошата Русия, до последният "Украинец" Укрите са много умни,да умират за кефа на най- големите манипулатори разпрострели военните си бази из целият Свят

163

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 176 А някой ,защо ни кара насила да обичаме евро-атлантическите ценности ,двуполовите *** ,еднополовите бракове , инцестомията ,зоофилията ,да изпадаме в екстаз пред наркоманите ,извратеняците ?Надянаха ни хомота на демокрацията и давай ,влачи плуга в евро браздата .?21 първи век сме и тия евро-саТанИнски ценостти от мрачното средновековие на Европата ,са ненавиждани от Българите .Дръжте си ценностите в Европата ,Израел ,Сащ !Махаите се с ценностите си ,ненавиждаме ви !

162

Анонимен

преди 2 години

Друго нямаме, но ПВО поне имаме! То е и единственото, което ни остана. Най-лошото е, че мъже не останаха! Караме се за някакви газови доставки, или че някой си откраднал 40-50 милиона, вместо този някой и шайката покрай него да ги набухат на тъмно и да не занимават държавата повече! Някакви сричащи хора, претендират, че защитават правата и свободите, а единственото което защитават са парите, които им даважбята, седяща до тях, други наркодилъри пък всяват страх, защото се бият трима на един..

161

Анонимен

преди 2 години

Ами откажете се от газта че да не ви изнудват руснаците. Като влезеш на някого в дюкяна се съобразяваш с неговите условия.

160

Анонимен

преди 2 години

ако искате мир оставате юг и источна украйна не ги бомбите иначе и вие ще исте бомбени от русия